תודה וקצת פנינים של הגוזל

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
תודה וקצת פנינים של הגוזל

אז קודם כל תודה ענקית לODEIA שהקימה את הגבר שלי לתחייה מהתקפת מיגרנה שחבל על הזמן.
ולי היקר שנשכב ליד אבא, חיבק אותו שם את הראש עליו ואמר: "אני אף פעם לא יעזוב אותך כשיש לך כאב ראש". אח"כ כשהגיע זמן ללכת לישון לפני שיצא מחדר השינה שלנו הוא אומר לאבא: "אני אסגור עכשיו את הדלת כדי שיהיה לך שקט ושלווה". אוח, אוח, הגוזלים האלה.

jole

New member
אני יכולה לספר מה עזר אצלינו

הבערתי שמן לוונדר. חושך. שקט. על פי הוראת ODEIA- השקיתי אותו בים של מים עם לימון. וגולת הכותרת- נקודות לחיצה שיאצו לכאבי ראש שקיבלתי מODEIA את הלחיצות עשיתי עם ערבוב של שמן לוונדר עם גרניום.(יש שילובים טובים יותר אבל זה מה שהיה בבית) כמובן שאם את תופסת את ה"חולירה" הזו לפני הפיצוץ מה טוב. אם שמים לב אפשר להרגיש אותה באה מאחורי הצוואר מתגנבת לה.

דיאנה1

New member
תנסי לעקוב מה "מפעיל" לך את המיגרנה

ותנסי להמנע. אצלי בעיקר זמן המחזור מועד לפורענות (מזה קצת קשה להמנע
...) בצירוף של רעב, חוסר שינה (אי אפשר לנצח, אם נמנעים מהמחזור על ידי הריון מקבלים חוסר שינה...) וריחות חריפים, כמו עשן מכוניות או עשן סיגריות, או אפילו ריחות שנחשבים טובים אבל לי "עושים את זה" כמו בשמים. להרבה אנשים מאכלים מסויימים מעוררים את המיגרנה אז אפשר פשוט להמנע מהם. מאכלים "מועדים לפורענות" הם גבינה צהובה, יין אדום, שוקולד, מאכלים המכילים מונסודיום גלומט. אצלי אין קשר. אם המניעה לא מצליחה, אם הכאב עדיין קטן אז לפעמים שני אדוויל ליקוויד ג´ל מצליחים לעצור אותו. אם לא, אז רק כדור מיוחד למיגרנה כמו אימיטרקס.

ואצלי המון חושך ומגבת קפואה

ורטובה ששמים לי על המצח והעיניים ואם אפשר גם מניחים לי מגבת רטובה בצוואר וככה אני הולכת לשכב - 3 שעות מינימום במיטה ולפעמים אין צורך לקחת את האמיטירקס שאצלי ישר מרדים אותי.

רותי ע

New member
איזה ילד בוגר ורגיש ../images/Emo23.gif

כמה שהם גדלים ומתבגרים מהר... וגם מזל טוב לילדון הגדול השני, כבר 4 חודשים, וואוו...

למעלה