תודה ושאלה

פטל22

New member
תודה ושאלה../images/Emo140.gif

תודה על קבלת הפנים החמה
אז בוא נתריד אותכם בשאלה: יש לילדים שלי חדר צעצועים עם מדפים ,ארוניות ,ארגזים, מה לא והכל מלא צעצועים אני הפסקתי לקנות להם!יש להם צעצועים בכמות מסחרית אני חושבת. כל חופש גדול,פסח,וסתם ככה אני עוברת איתם על צעצועים שהם כבר לא רוצים (מגיל שנתיים )ואנחנו כל פעם תורמים או לבית חולים או לגן או לויצו ובכל זאת עדיין יש להם המון צעצועים רק פסח האחרון הוצאתי 3 שקיות זבל גדולות מהחדר ונתתי. הבעיה שאני מסדרת להם את החדר חיות עם חיות , כל הבובות יחד כלי מטבח ,מכוניות לכל דבר יש מקום יש סלסלות או מגירות והחדר הוא חדר גדול חידר שהיה מיועד להורים מה אני אגיד לכם.... הבלגגגגגגגן חוגג אני מסדרת הם הופכים,הם מסדרים , הם הופכים, מקבלים עונשים לא עוזר לא מזמינים חברים כשהחדר מבולגן לא מזיז להם הם חבורה מאפיה אני לא יודעת מה לעשות יש למישהיא רעיון?

רותי ע

New member
אצלנו זה לא החדר מבולגן אלא

הסלון שהוא מגרש המשחקים שלו. ולפי כמויות הבלגן אפשר לחשוב שיש כמה ילדים בבית... אז אני מחכה לסוף היום כדי לסדר. לפעמים מסדרת אחרי שהוא הולך לישון ולפעמים איתו. השיכנוע שהכי עוזר-אם אתה רוצה לשחק ב...קודם נסדר את השאר... ואולי אם לא מפריע להם והבלגן נשאר בחדר הצעצועים תשאירי אותו כמו שהוא? ברגע שלא ימצאו את הידיים והרגליים אולי ירצו כבר סדר... (ואולי לא)

רותי הכ

New member
את בטוחה שאת מדברת על הילדים

שלך והחדר שלהם ולא על הילדים שלי?????
אצלינו בדיוק אותו מצב רק מלווה כל ערב בוויכוחים "תסדרו ותאספו" "לא רוצים" אז גם אני אשמח לכמה רעיונות בנושא

jole

New member
גם אצלינו יש חדר משחקים../images/Emo104.gif

חדר גדול ובו יש גם טלויזיה וספריה. כשהחברים באים (וזה ילדים שעוד מעט בני 6) אני נותנת אתראה קצת לפני הזמן שהחברים צריכים ללכת הביתה ואז הם מסדרים ביחד. לי מאד מדרבן אותם כי אחרת הוא יודע שהכל יפול עליו). כשיש סצינות של לא רוצה לסדר את החדר תלוי בבלאגן, אם אני רואה שהוא משתדל אז אני נכנסת לעזור לו. היו כבר מיקרים שבהם חדר המשחקים ננעל ליום או ליומיים, וזה אומר שאין קלטות, וגם אי אפשר לקרוא סיפור בערב כי הספרים בחדר משחקים בקיצור "ממש מצור" מבחינתו. אז הוא למד שממש לא כדאי. קורה והוא ניגש אלינו ומבקש לסדר את החדר ביום למחרת כי הוא עייף או פשוט אין לו חשק לסדר וזה בסדר. עוד דבר שעבד אצלינו. כשהוא היה בערך בן 4 גרנו בבית ממש קטן והסלון היה מחולק לחדר משחקים וסלון עם הפרדה של מחצלת משתלשלת מהתקרה. על הרצפה בחלק של המשחקים שמנו שטיח כחול וביקשנו שמחדר המשחקים לא ייצאו משחקים. כמובן שזה היה קשה אבל התעקשנו ואמרנו שמה שלא יהיה על הכחול פשוט ייעלם. אחרי כמה צעצועים אהובים ביותר שנעלמו באורח פלא הוא יישם מהר מאד את : צעצועים רק על הכחול. מה שאני גיליתי זה לא לוותר כי הם לומדים מהר מאד שאנחנו מתייאשים ומסדרים בשבילם. בהצלחה.

ברוכה הבאה...

גם לי יש את אותה בעיה, יש להם חדר ענק רק למשחקים. הבאלגן חוגג, בהתחלה עוד הייתי מסדרת ואחרי חצי שעה כאילו עברה שם סופת הוריקן.... מה אני אגיד לך? התייאשתי לא סידרתי את החדר הזה חודשים אני חושבת. פעם בכמה זמן היא (שחר) מקבלת מוטיבציה ומסדרת לבד (בד"כ כשכבר ממש לא ניתן להיכנס לחדר) לפחות ביום שיש היא יודעת שחייבים לסדר כי צריך לשטוף פעם בכמה שנים את החדר לא? אני אשמח לקבל רעיונות...... ביי פנינה וה

גם לנו יש חדר משחקים

שנראה כמו שאת מתארת. אני משאירה אותו כמות שהוא, רק שמה את מה שעל הרצפה על המדפים לרגל בואה של העוזרת אחת לשבוע מדי פעם הבת שלי מחפשת משהו ולא מוצאת. ואז אני ממש שמחה, ויכולה לתת את ההרצאה של "אם לא שמים במקום, אחר כך לא מוצאים". עם הזמן המצב משתפר, אבל עדיין מדי פעם אני חוטפת קריזה ומסדרת יחד איתה את החדר.

למעלה