תודה ! זה יחזור לשמאל כבומרנג!!

תודה ! זה יחזור לשמאל כבומרנג!!../images/Emo13.gif

תודה לכם ! אני ואשתי הגענו למסקנה שכל ההדלפות וההתקפות יחזרו לשמאל כבומרנג !!! כך שאני ממליץ לכוווולם להפסיק לצוף ולהתנדנד , לענוב עניבות כחולות ולהתחיל לרקוד על השולחנות ולצרוח : לימין יש חגיגה !!!!!!!!!! אוווווללללללללהההההההההההההההה גוש הימין ירכיב גם את הממשלה הבאה !!!!!!!!!!! אווווולללללללההההההה כן כן כווולם להתפרע על השולחנות עם עניבות כחולות כמובן (רק מצנע עם עניבה אדומה זוהרת) ולצרוח חזק : לימין יש חגיגההההההההההההההההההה !!!!! כן כן לרקוד ביחד : 1 2 1 2 ...יופי ולא לשכוח לצרוח וחזקקקקקקקקקקקקק אולללללההההההההה

אליקו27

New member
בחירות בחירות

כולם אותו חרא כל המועמדים עם כולם מובטח לנו סבל אז מה זה משנה במי כבר נצביע ? תמיד חשבתי ככה אם אני מצביע למפלגה שמאלנית שתומכת בגייז ישר דוחפים לי איתה את הערבים אם אני מצביע ימין שישמור על המדינה השלמה אני מקבל איתם את הדתיים הקיצוניים שרוצים שנמות (משכב זכר חייב מיתה לדעתם) ובקיצור לא משנה מה נצביע כולם יכסחו לנו את הכיס בעיקר לנזקקים האמיתיים

ז י ק ו

New member
אז ראינו את התעמולה אתמול ../images/Emo4.gif

וממש כולם מציעים 2 כיכרות 1 אחד חלב ובדיוק אותו הדבר עושה חשק להישאר בבית ביום הבחירות ולא לצאת לאף מקום בטח לא להצביע כי זה לא ממש ישפיע

אליקו27

New member
אז יאללה

יום מינגול או מנגל של יום מה דעתך ? בעצם מי שואל את דעתך

למעלה