תודה... חזרתי

נאן

New member
תודה... חזרתי../images/Emo98.gif

גם עם זה ישמע מצחיק. בשבועיים האחרונים לקחתי חופשה ללא תשלום מהמחלה. גם מהפורום וגם בכלל. נשבר לי מהכל מחוסר ההחלטות מה לעשות איתי. מהסבב של הרופאים עוד דקירה פחות דקירה. כשאמרתי שאני יוצאת לחופשה ללא תשלום מהמחלה ששבועיים אני בלי המחלה כולם זקפו גבה.אייך אפשר? הרי זה בתוכך.מכירים את זה?את ההלחצות שמבשרים לך שאתה חולה. אתה עובר ניתוח. ופתאום הכל נהיה איטי לא זז כלום יש זמן אבל כשאתה אומר לא מענין אותי עם אני חולה או לא פתאום הזמן רץ.... ומה פתאום את יוצאת לשבועיים חופשה מהמחלה. מיד בודקים שפיות... נפלת על הראש? לא לא נפלתי על הראש.יותר מידי מידע יותר מידי גבוליות. החלטות קשות לגבי העתיד. ועדין לא בטוח שבכלל כבר נקיים ובעצם תמיד יש ספק. ואנחנו ס"כ רוצים לחזור הביתה בשלום ושהשריפס יהיה כבר מאחורנו. אז חזרתי לקחתי מפסק זמן. אני רוצה להודות ככה מעל דפי הפורום לאנשים שתמכו בי בשבועיים הקשים האלו. ולהגיד להם תודה. ונחמד שיש לנו כאלו כאן ושהפורום לא ישתנה. נאנוש

עשית בשכל רב שלקחת חופשה

חובה לצאת לחופש בכלל מדי פעם . אני טסה היום לבתי בארהב" תשארו בריאים ושימרו על הפורום המקסים הזה

../images/Emo140.gifנאנוש יקרה ואהובה../images/Emo39.gif

ברוכה השבה, יקירתי אנו כאן בכנסיה (בדיחה פרטית) התגעגענו אליך מאוד. מקווה שצברת לך כוחות, שוב ללחוץ על הגז, ולהמשיך הלאה. שבת שלום ושלוה לך ולבנותייך. איילת האביב

כל הכבוד לך נאן!

שבועיים של חופשה ללא תשלום הם שבועיים של מתנה שהענקת לעצמך, מהם את בטוח יוצאת מחוזקת, עם פרופורציות ועם החלטות שנכונות לך גם אם הן לא נכונות למי שהרים גבה... מחזקת אותך בהחלטותייך! אילת.

rubber duck

New member
לקחת פסק זמן ולא לחשוב

לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים ( אריק איינשטיין ) כמה כיף לקחת פסק זמן שכזה כמה כיף להכניס אויר מעט אחר לריאות לחשוב שונה לחשוב אחרת וגם כשכבר חוזרים לשיגרה זה הרבה יותר קל
שרון

למעלה