תודה יומית

kikona126

New member
תודה יומית

תודה רבה למנהלת פורום אחרת שמנהלת איתי שאתמול בערב גרמה לי להבין הרבה דברים, ולעמוד על שלי! אני עכשיו מתחילה את הדרך החדשה. תודה על היעוץ! אני עורכת לעצמי רשימה של מטרות חדשות ושל דברים שאני צריכה לשים לב אליהם. השיחה היתה כל כך חזקה שאפילו לא חלמתי אחריה, כל המסרים כבר עברו, לחלום לא היה מסר להעביר... תודה רבה
ניראה לי שהיום אמא שלי לקחה אותי יותר ברצינות, היא פתאום החלה להתעניין, אמרתי לה שלא תתערב לי בעבודה

תודה

על שלושה ימים מדהימים, על התנסות מדהימה, על אווירה טובה, על הקבלה והשיתוף. בשלושה ימים האחרונים ביליתי בהופעות בנמל, בפרוייקט שנקרא "תו המשווה",שקם במטרה לעזור לילדים שאין להם איך ללמוד מוזיקה. המון אנשים מקסימים עם המון אהבה, אכפתיות ורצון לעוזר לקחו חלק בפרוייקט המדהים הזה. פשוט תודה.

כן הייתי צריכה באמת

לדעתי יהיה שנה הבאה. זה משהו מרימון. בעיקרון פרסמתי פה בפורום רוק ישראלי. עכשיו אני סובלת ממנת יתר של הופעות. למה אנחנו עדיין ערות?

מרי לי

New member
אני עובדת על מוזיקה../images/Emo99.gif

לא שבימים אחרים שאני לא עובדת על מוזיקה אני לא ערה בשעות כאלה אבל נו....

לא ממש הבנתי מה הולך שם.

השירים גם נתקעים לי כל כמה שניות. צריכה לשבת על זה אולי קצת יותר.

Purple Mushroom

New member
תודה תודה , הודעת תודה :)

תודה לעולם . תודה לאלוהים . תודה לחיים , תודה לתפילה . תודה לאוויר . תודה על הדירה . תודה על הקיום . תודה לאמא שלי שעוזרת לי . תודה למחשב . תודה :)

gils33

New member
תודה יומית

תודה על יום מדהים, תודה שהספקנו כל מה שרצינו, תודה לטיול המגניב אתמול בצפון, תודה לצפון שאירח אותנו כ,כ יפה, תודה מוזרה משהו - אבל תודה למשטרת ישראל שכיוונה את התנועה כ"כ טוב שבוואדי ערה לא היו פקקים והגענו הבייתה ממש מהר. תודה לעוד שבוע מצויין שהולך להתחיל. תודה לאישתי לילדים ולכל מי שעוזר ותומך.

למעלה