תודה לאור ולרחלי על ההסבר לרקדנית הינה היא
S Sימה New member 9/12/06 #2 אגב--- הצמר בורדו זה המחליף צבע ש ששלחו לי מעומר. שוטלנד בורדו עם קצת פסים כחול , תכלת, צהוב לא מי יודע מה מדליק
אגב--- הצמר בורדו זה המחליף צבע ש ששלחו לי מעומר. שוטלנד בורדו עם קצת פסים כחול , תכלת, צהוב לא מי יודע מה מדליק
R rachel1234 New member 9/12/06 #4 וואווווווו סימההה יצאה לך נהדרתתת! זה מה שכיף בבלרינות האלו. לא צריך צמר הכי יפה. כל דבר עושה את זה. נכון שכיף? עודדדדדדדדדד.
וואווווווו סימההה יצאה לך נהדרתתת! זה מה שכיף בבלרינות האלו. לא צריך צמר הכי יפה. כל דבר עושה את זה. נכון שכיף? עודדדדדדדדדד.
ע ענ2ת New member 9/12/06 #5 סימה- הן מקסימות מאוד אהבתי את "התוספות" של הסינר ) ואת נעלי הריקוד כלכבוד
ע עוגיגה New member 10/12/06 #9 יצאה מקסים אהבתי מאוד את הבלרינה כמוך פחות התלהבתי מהצבע של הצמר אך האמת שאינו גורע בכלל הבלרינה יצאה כל כך מקסימה שזה ממש לא משנה.
יצאה מקסים אהבתי מאוד את הבלרינה כמוך פחות התלהבתי מהצבע של הצמר אך האמת שאינו גורע בכלל הבלרינה יצאה כל כך מקסימה שזה ממש לא משנה.
ה הצבעים של קשת New member 10/12/06 #10 הבלרינה יפייפיה../images/Emo70.gif הצמר פחות... אני מחכה לראות עוד בלרינה אבל עם צמר קצת יותר אוורירי ושמח
הבלרינה יפייפיה../images/Emo70.gif הצמר פחות... אני מחכה לראות עוד בלרינה אבל עם צמר קצת יותר אוורירי ושמח
א אור224 New member 10/12/06 #13 תתחדשי יייייי על הרקדנית מצוות ה"נולדו לרקוד". אני דווקא כן אוהבת את הצמר, הוא נראה לי מעניין ומשתלב באופן מעניין עם שמלה של פרימה בלרינה.
תתחדשי יייייי על הרקדנית מצוות ה"נולדו לרקוד". אני דווקא כן אוהבת את הצמר, הוא נראה לי מעניין ומשתלב באופן מעניין עם שמלה של פרימה בלרינה.