תודה לאור על הסדנה והאירוח,תודה

Sימה

New member
תודה לאור על הסדנה והאירוח,תודה

לסמדי על האירגון והיה כייף לפגוש אתכן חברות יצירתיות. אני מסיימת את הבלרינה ואצלם אותה , לא נחתי לרגע--כל הזמן עבדתי עליה . תמונות של הסדנא אור בוודאי תעלה בקרוב. תודה

AYA34

New member
התעוררנו אחרי יום מדהים.....

אפילו שהיה יום גשום וקריר פגשתי נשים חדשות ומקסימות שהלהיבו אותי מחומר ויצירה חדשים האירוח היה נהדר תודה רבה לאור וסמדי על קבלת הפנים החמה ולכל שאר הבנות המקסימות סימה.......בבקשה לשלוח את המתכון לעוגה תודה ושבת שלום איה

smady a

New member
איה היה לי כיף לפגוש אותך מותק.

נסיעה טובה לך מחר. תהני.

אור224

New member
גמאני נהנתי מאוד מאד היום

שמחתי לפגוש את הבנות החדשות, שהצטרפו אלינו וכמובן תמיד כיף בחברת ה "חבורה העליזה". יש הרבה תמונות,תפוז קצת איטי אז אנסה יותר מאוחר. שבת נפלאה לכולםםם.

שרונאל

New member
גם אני מצטרפת לתודות...

לסמדי ואור על הארגון לאור על ההדרכה והאירוח המקסים והחם כתמיד למשתתפות המוכרות ולאילו החדשות היה כייף לפגוש אתכם ואת האווירה המפרגנת והחמה שלכן. תודה ושבת שלום

ניצנץ1

New member
גם אני עם תודה ענקית!!!!

אומנם בלרינה שלי עוד דורשת סיום, אבל גם זה יגיע.. תודה לאור על הכל- הדרכה, אירוח, פינת עישון.. ןסמדי על הארגון וחברה בנסיעה בגשם שוטף.. ולכל הבנות החדשות והישנות שהכרתי..

smady a

New member
../images/Emo9.gifהיה בוקר של כיף.יופי להכיר

את כל החדשות. וכיף היה להיות עם כולן חדשות וותיקות. אורצוק מיי דיר טנקס.

md55

New member
גמאני גמאני היה לי מזה כייףףףףףף.

לפגוש את כולכן חברותי החביבות, ולהכיר את החדשות .תודה ענקייייית לאור על האירוח הניפלא על ההדרכה. ולסמדי ואור על אירגון כל כך מוצלך וכמו תמיד היה חמים נעים וטעיםםםם ובעיקר היתה אוירה חברית ומפרגנת.| ושוב תודה לכן בנות יקרות.

למעלה