פינצטה 1, אני מסכים עם כל מילה שלך. המערכת המוסדית בראשות פנינה זיו ורוני בן שושן אינה עושה דבר ומה שמעניין אותם זה שאחוז הזכאים לבגרות יהיה בעליה מתמדת. שמעתי את גברת זיו ברדיו והדמעות חנקו את גרוני. כל דבר זה תרומה? כל דבר זה יוזמה של מורים בודדים שאיכפת להם מתלמידים רעבים? איפה היא והמערכת? אם לא זילי ודומיה, מצבנו היה בכי רע עם מנהלי"חינוך" כאלו!!! וברכות לערן אל טיפולו הלא נילאה בנושא זה.
תודה לפיננה זיו על המשרד הענק והמפואר שאת יושבת בו. ללא כל רגש ואחריות עצמית אפילו לא חשבת לעבור למשרד קטן יותר!!! שעולה למשלם המיסים פחות כסף . כמה סנדויצים אפשר לקנות לילדים הרעבים של אילת בחסכון של המשרד שאת יושבת בו ..........??????????? חשבת על זה פעם ? מתי השכל יכנס לעיריית אילת?
הצרות עין שלכם מגעילה.....יעקובי בתוכניתו הבוקר התלוננן שהורי הילדים הנזקקים מעשנים או בעלי פלאפונים, וK600 מודאג/ת מגודל משרדה של פנינה זיו. יאללה צאו מזה....במקום לעזור אתם מתעסקים בשטויות. אלמוג אש -
כבר אי אפשר להגיד בעיר הזו מילה טובה על מישהו, הגזמתם בתגובות, גודל המשרד זה מה שחשוב לך מרסס האמת? נו באמת.... ערן נראה לי שיש מקום בפורום גם להגיד מילה טובה , אני מקווה שאני לא טועה, ובפורום הזה רק תוקפים אחד את השני.