תודה לאל שזה נגמר../images/Emo178.gif
לא זכורה לי שנה שבה כל כך ציפיתי שראש השנה יעבור לפני החג ובזמן החג כל כך נהנתי ממנו...
זה מוזר בשבילי, מבלבל משהו. קבלו את סיכום החג של שרימפי
אז החג התחיל כאשר קיבלתי הודעה שלא התקבלתי לעבודה שרציתי בנתב"ג(3-
) והשתפר קלות כאשר ההורים באו לבקר בהוד השרון(5+ בכל זאת, אני מאלו שמסתדרים עם ההורים שלהם...זה קורה כשעוזבים את הבית). ארוחת החג עברה אצל דודה שלי כאשר בן דוד שלי(החוליה השפויה בצד של הדודה) נשאר בצבא לחג(2-) והפקיר אותי ואת הוריי, אבל בעיקר אותי לשמוע את אבא שלו מתווכח על נפלאות העולם ומתעקש על דברים סתם כי הוא חושב שהוא תמיד צודק(5-, אלוהים ישמור, כמה אפשר לשבת באותו חדר עם פרופסור שבטוח שהוא יודע הכל). כמובן שבאופן הכי צפוי הערב השתפר כאשר עזבנו את ארוחת החג
(5+) גם בהחלט אני יכול לציין שהעובדה שסבתא שלי החליטה לחסוך השנה בכסף ולתת לבנות דודתי מתנות משומשות מהבית שלה(מישהו כנראה גרם לסבתא שלי להאמין שלבחורה בת 14 יש הרבה מה לעשות עם אגרטל ועציץ פלסטיק אולה פולניה) סיפקה לי שעשוע קשה(בלשון שרימפי- שעשוע הארדקור...ואגב- 3+ זה היה ממש משעשע
). אתמול עבר די בכיף כאשר בזמן שכל הבית פה היה באמצע כאוס של סבתא רבה עם הורים אני הייתי בhigh באמצע הליכה כמעט עד צומת ירקונים כאשר אני שומע טורי איימוס(Little Earthwquakes, thank you very much!
) ונהנה מההרגשה שממש עוד רגע החורף פה(7+). הגעתי הביתה והתארגנתי לדייט שהיה די סוער ומעניין(8+ פרסיליה מרוצה ממני, אני יכול לומר לכם רק את זה) ... היום הזה באופן ספציפי היה די משעמם(3-) אבל אחרי אתמול(
) היום הזה יכול להיות רק משעמם...
. לסיכום
,החג זוכה לניקוד של:
15
------------ איך היה החג שלכם
(ואתם מוזמנים להמחיש באמצעות ניקוד כמו שהדגמתי כאן
)
לא זכורה לי שנה שבה כל כך ציפיתי שראש השנה יעבור לפני החג ובזמן החג כל כך נהנתי ממנו...