תודה לבועז

ittaih

New member
תודה לבועז

על מפגש מהנה ונעים! מה היה? בטח אני לא זוכר הכל, אבל בקיצור: לפני שהגעתי למדו פרפר של מייקל לה-פוס. כשהגעתי בועז לימד גרסה של קופסת מאסו עם קישוט ואחר-כך כבשה של נישיקאווה שהוא הוציא מתרשים קפלים. תוך-כדי התרשמנו מספר שייצא בקרוב בהוצאת האגודה האמריקאית שבועז ערך, בנושא משחקים, action וחידות. מרשים מאוד! ואז בועז לימד בננה מתקלפת וצפרדע מדברת ו"קופסאות טוויסט" של מקפלת יפאנית שאני לא זוכר את שמה ובכלל פטפטנו על כל מה שעולה על הדעת. בסוף אני עוד למדתי מתוך הספר משהו שנקרא Burr Puzle או משהו כזה, של ג'ייסון קו. הייתה עוגת תפוחים מצויינת שאמא של בועז הכינה. וזהו. נסענו. בדרך כמובן עוד דיברנו על דא ועל הא. גלעד - תודה על הספר שהשאלת לי. נראה מרתק. אם זה אפשרי אז באמת ארכוש אותו בקרוב. מתן - הניירות שלך אצלי! אם תהיה בחולה ב-19 אז אשאיר לך / אעביר לך אותם שם, או אם תגיד לי משהו אחר.

ycyclop

New member
אכן תודה

היה מהנה, ביחוד אחרי תקופה ארוכה שלא ממש קיפלתי, מקווה שעכשיו יהיה יותר זמן

bshuval

New member
תודה לכולם

תודה לכל מי שבאו. נהנתי מאד מהמפגש. איתי נתן פירוט די מלא של כל מה שהלך במפגש. יש לי רק תיקון קל: את הקופסה גילה התחילה ללמד, עם פיתול מעל. באמצע הלימוד לא התאפקתי והראתי איך ניתן לעשות קישוט אחר על הקופסה... המקפלת היפנית הינה אקיקו ימאנאשי, ויש לה דגמים מדליקים. הצפרדע המדברת שלה היא פשוטה ביותר אבל ממש חמודה. "קופסאות טוויסט" הוא מעין דגם כזה שאפשר לשחק איתו שעות (קשה להסביר אותו). היה לי מאד כיף, ושמחתי להיפגש עם כל המקפלים שבאו. חבל שלא כולם הגיעו... בכל אופן, ב-20 לחודש אני אהיה באגם החולה, ואני מקווה לפגוש עוד אנשים שם! חג שמח לכולם!

גילה או

New member
אני

נהניתי להיפגש עם כולם ובמיוחד לשמוע מבועז קצת מעולם האוריגמי.בכלל גיליתי שזה כיף ל"קשקש" בנושא האוריגמי ולא רק לקפל. אהבתי את הפרפר .התוצאה יפה ואפילו אני הצלחתי לקפל אותו...אבל בעניין הכבשה הצלחתי לקפל רק רגל אחת וזה הישג די רציני בשבילי שבעלי חיים לא ממש מככבים אצלי.אולי אם לא הייתי צריכה לחזור מוקדם הייתי מצליחה גם את המשך הכבשה. ואגב בועז -אל תשכח למסור לפטר בודאי שאני אוהבת מאוד את הספרים שלו. ועוד משהוא -האם ההידרנגאה תלויה על הדלת עוד מינואר??

bshuval

New member
ההידרנגאה

גילה, יפה שזכרת על ההידרנגאה על הדלת. ובכן, כשנחתתי לפני כמה ימים והגעתי הביתה, התפלאתי לגלות שאכן ההידרנגאה הייתה תלויה על הדלת. אבל, היא ראתה ימים טובים יותר והייתה קרועה מעט ובלויה. בבוקר יום שבת עמלתי והכנתי הידרנגאה חדשה (אך מאותו צבע כמו של זו מינואר), והחלפתי את ההידרנגאה התלויה על הדלת... לא אשכח למסור לפיטר בודאי.

למעלה