תודה לדומינוס לכימאית, לאיליה ולכל

תודה לדומינוס לכימאית, לאיליה ולכל

מי שאוסף קישורים, עונה ויוצר אינטגרציה שהייתי רוצה אני ליצור (לא רק...) מחר יש לי מבחן בפונטיקה שאחריו אני יוצאת ל"חופשת" בחינות. בה, אני אהיה כאן הרבה יותר-עד שימאס לכם ממני. אני יודעת שנוכחותי החסרה בולטת אך זה ממש מאילוצים שכאלה
... מבטיחה לעשות לכם כיף (לפחות להשתדל...) מיטל.

הכימאית

New member
../images/Emo50.gif במבחן!

פונטיקה היא אחד הנושאים האהובים עלי בבלשנות. ואיך היו שאר המבחנים? מקווה שיצאת בהרגשה טובה...

Nomaed Dominus

New member
בהצלחה!!!

נ.ב., השם בכינוי שלי זה Nomæd, וה-Dominus זה רק ה-"תואר"
נ.ב.2., נראה לי בעתיד הקרוב אני אשתף את הפורום באיזה שפה שהתחלתי ליצור לפני כשנה והפסקתי לפני איזה חצי שנה. נ.ב.3., עוד נראה לי, שאני אתן קישור לאתר שלי, שיש שם חלק בלשנות, ובינתיים מה שבניתי (גם, בזמנו) - עוד עמוד מני רבים באינטרנט, בשביל להכניס מהפיכה בשפה האנגלית (בעקבות כל השינויים הפונטיים שחלו בשפה ב-600 השנים האחרונות - ללא כל שינוי בכתיב השפה).

Nomaed Dominus

New member
אין משהו מדוייק.

Nomæd זה סתם איזה משהו שאני איתו כבר הרבה שנים, לא זוכר אפילו כמה... ו-Dominus זה בלטינית, כי אני ממש אוהב את עצמי
סתם, לא יודע. לא זוכר את הסיבה, או אפילו מתי הדבקתי את 2 המילים ביחד. נראה לי זה היה יותר מ-5 או 6 שנים. בטח סתם אהבתי איך שזה נראה.

איליה.

New member
תודה גם לך שיזמת את פתיחת הפורום

ולעונג הוא לי להשתתף בו
אני מקווה שהפורום ימשיך להיות מעניין ושלא ייגמרו לנו הנושאים לדבר עליהם.

motorist

New member
יש קישור נוסף שהוא חובה לאוהב שפות!

http://www.rosettaproject.com אתר המכיל מידע על 1200 שפות ואצל רובם גם תרגום של פרק א' של בראשית. משום מה אין להם את השפה הנורבגית.

נכון שהצלחת? ../images/Emo13.gif

רק כי הגעתי מאוחר מדי, אני מאחלת בדיעבד, רטרואקטיבית. כמה-כמה?

nizanm

New member
אני מציע שתעלי כאן לדיון

משהו מהמבחן שלך,רצוי משהו ממוצע .

למעלה