תודה לדני פלטי על ההתנצלות

תודה לדני פלטי על ההתנצלות

בפאנל המועמדים/ות לראשות העיר הרצליה שהתקיים בכנס עמותת ה"ן באשכול פיס של חט"ב זאב, אמר פלטי שבראשות העיר צריך לעמוד "מנהל ולא איזו מורה". הקהל כולו, ללא הבדלי גיל, מין או תמיכה במועמד זה או אחר, היה המום מהתנסחותו השובינסטית, המעליבה ומעל לכל החוצפנית של פלטי, שכן הפאנל, כאמור, אורגן ע"י עמותת נשים וגם בשל העובדה שמס' 2 ברשימה היא הרי רחלי בללי. כנראה שמישהו בקמפיין של פלטי קצת יותר חכם מהמועמד עצמו והיום בבוקר חולק במרכז העיר עלון המשבח את עבודתה המבורכת של עמותת ה"ן. אז בתור אחד שמאמין בשוויון זכויות אני מודה לפלטי על התנצלותו, ומבכה על עתידה של רחלי בללי בתור מס' 2 של מועמד עלוב.

EmperorMollari

New member
אני, אישית, לא סולח לדני פלטי

דני פלטי דיבר באופן פוגעני, מזלזל ומעליב בפאנל. הוא שיקר ביודעין על נתוני הזכאות לבגרות וגם סירב להשיב לגבי מקורות המימון שלו והיקף תקציב הבחירות. הוא בן-אדם לא ראוי. בסוף הפאנל אף ניגשתי אליו ואמרתי לו שאני מתבייש בו ושהוא צריך להתבייש בעצמו. אני לא סולח לדני פלטי.

פעם ראשונה ואחרונה

שאני מסכים איתך על אותו דבר. לפלטי לא צריך לסלוח-איך בללי הצטרפה לאדם שכזה??? היא הרסה אותה מבחינה פוליטית, בחיי כמה טעויות היא עשתה, פשוט מסכנה-והיום קראתי שאם גרמן תזכה (מה שלא יקרה), היא לא תמנה אותה לסגנית (אני לא מאמין שאני אומר-היא צודקת)-אין ספק אחרי הבחירות היא תבכה המון!

למעלה