תודה להנהלת תפוז

מאוד מקווה, שהשינו יספק

את דרישותך. ממליצים להשתמש בכל האפשרויות. שתפוז נותן, להרחיב את האינפורמציה, ולקבל תשובות מקצועיות, לכל שאילה. הזמן הייה קצר לסיים את בנית התשתית, אנחנו עובדים על זה, בצורה שותפת. וכמובן נקבל בברכה, כל רעיון, שיכול לשפר את הפורום.

mr_green

New member
../images/Emo36.gifקישטה מכאן, את חצופה גדולה../images/Emo26.gif

בינוניות ורדידות היא נחלתך ולא נחלתה של יעל !!! מעניין איך הפורום שהיה מרתק עבורך הפך פתאום לצונן - האם את סובלת מהתקפי מצבי רוח או שאת סתם מרשעת קנאית ? יעל ניהלה את הפורום בצורה מעולה דוקא בגלל שהיא לא מקצועית. הרבה פעמים אני רוצה דוקא לשמוע דיעה כזאת ולא דיעה של אנשי מקצוע. אם זה כל-כך הפריע לך היית יכולה לבקש שיוסיפו לניהול מישהו מקצועי, אבל את בחרת לבקש להחליף אותה. לדעתי זהו חוסר פירגון הגובל בחזירות מצידך. הפורום מורכב מאנשים שמשוחחים ומטבע הדברים גם עולות "צרות" אחרות כמו משקנתה. אין בכך שום פסול, מה עוד שזה נעשה בטעם ובחן ולא בצורה בוטה. אפשר לחשוב מה קרה ? כמה שאני חושב שאת חצופה ורעה ולמרות זאת אני לא מאחל לך שתזכי לחוסר פרגון מאחרים כמו זה שהפגנת כלפי יעל. ליעל אני מודה על הטרחה, ההשקעה, והרצון הטוב שהיה לה. כל הכבוד !!!. ולמנהלות הפורום החדשות - מאחל המון בהצלחה. בסה"כ לנהל פורום זה לא משימה פשוטה וצריך לשם כך באמת הרבה רצון ואכפתיות. אז שוב שיהיה באמת המון בהצלחה. חג שמח ממני mr-green משתתף די קבוע בפורום, שהיה פסיבי עד עתה.

shelycat

New member
../images/Emo82.gif

אווה זה לא נכון את MR GREEN מעולם לא ראיתי בפורום חתונות ואני נמצאת בו כבר מספר חודשים. בכל אופן גם אני רוצה לברך אותך ואת שותפתך על ניהול הפורום ורק מקווה שתצליחי ליצור פורום חם ותומך ולא רק מיקצועי כמו זה שיש לנו בפורום חתונות ובפורום נשואים טריים. מקווה שתצליחו לגבור על ה"גורמים" הבעיתיים ושלא יתקעו לכם מקלות בגלגלים. סך הכל כשנפתח הפורום הזה חשבתי שאוכל לקרוא ואולי אף לשתף אנשים כמוני שלא בהכרח מיקצועיים בלבטי לגבי נושא הפורום ולקבל תמיכה המלצות וגם ביקורת על אנשי מיקצוע, אני שמחתי על השתתפות של אנשי מיקצוע בפורום אך לא אהבתי את השתלטותם המוחלטת וחוסר הפירגון שהיה פה לאלו מבינינו שלא "מיקצועיים". לדעתי יש בהחלט מקום לדיון בנימה קצת יותר "רכה" ויש מקום לבניית פורום שלא יהיה רק תחנת מעבר למי שצריך עזרה בתחום אלה שיהפוך לבית גם למשפצים והבונים ולא רק לאנשי המקצוע. עלו והצליחו.

___

New member
קנטרני, ובכלל לא לעיניין.

אם יש תשובה עניינית צריך להגיב, ולא סתם. יש משהו במה שמר גרין אומר. מסכימה עם התוכן אבל לא עם הנימת הדיבור. חוץ מזה עוד לא ראיתי אף אחד שאמר את המילים "תודה ליעל". בכל זאת היה לה לא מעט רצון טוב. אפילו אם היתה הרבה ביקורת. אווה, מאחלת שיהיה באמת בהצלחה. ותודה ליעל על כל המאמץ שהיה עד עכשיו.

אנחנו שתיים, עם amonit ...

לא רוצה לחזור על סיבות של החלפת יעל, כי אתה יכול לקרוא בהודעה שלי... בכל אופן, לא amonit, ולא אני, בקשנו להחליף אותה - אם זכור לך, מה שהייה כאן בלילה מחישי, לפני 10 ימים... מר גרין - פעם ראשונה כתב משהו בפורום הזה, ולפי כרטיס האישי שלו, השתתף בפורום חתונות... מכבדת את יוזמת יעל - כתבתי בהודעה - אבל, בגלל האשמות האישיות, שקיבלתי ממנה, ללא שום סיבה, אינני יכולה להגיד תודה. בזה, מודה, בשמי, ובשם amonit ,את הברכות, ולא מתרגשת מהקללות, שקיבלתי, אבל הייתי רוצה לסגור את הנושא - ברשותכם.

ashlaya

New member
לצוות ניהול הפורום המון הצלחה!

ותודה לתפוז על היוזמה והיחס למשתתפי הפורום שבהחלט נכנסים לפורום לקבלת דיעות ויעוץ ולא קבלת קורות חיים אישיות של מנהלת הפורום מאחלת המון הצלחה והרמוניה

למעלה