תודה לועד

תודה לועד

מידי פעם אני קוראת בפורום הערות עוקצניות ו / או קנטרניות על פעילות הועד. אני לעומת קומץ המלעיזים רוצה לשבח כי באמת מגיע! אכן מרגישים שינוי רב מאז החל הועד החדש בתפקידו. נושאים רבים מטופלים מיידית,נושאים רבים עוד יותר מועלים לטיפול כל הזמן. כל בעיה נענית. אין טיוחים. לכל שאלה שנשאלת מתקבלת תשובה מיידית וגם השקיפות היא אכן מקסימלית. אז תודה מקרב לב לרונן, ליוסי ולכל שאר חברי הועד.תודה גם לחברי הועדות השונים. אל תתנו לקומץ קטן (ואולי מתוסכל) להשפיע על עבודתכם או על מצב רוחכם. האמינו לי, מרבית התושבים אכן מעריכים את העבודה הרבה שאתם עושים ומודעים לזמן ולאנרגיות שאתם מקדישים.

amime

New member
כל הכבוד

אנחנו נכנסים לאותו ויכוח נושן שבעטיו גם הוחלף הוועד הקודם, ההערכה להשקעה העצומה שמשקיעים חברי הוועד. אכן, כל הכבוד. אבל בצד ההערכה לעשייה, יש גם ביקורת על דברים שנעשים לא נכון או על דברים שלא נעשים כלל, כמו, למשל, טיפול בהסעות של תלמידי חט"ב ותיכון, היחידים שלמעשה מגיעה להם הסעה, אבל לא נהנים ממנה. אז צריך גם לדעת לקבל ביקורת בונה, ואז ההערכה לפעילות הוועד תהיה שלמה.

הסעות

עד עתה נושא ההסעות טופל ע"י תושבת הישוב ללא הכפפה "אמיתית" לוועד הנושא טופל לשביעות רצונם של חלק מהתושבים ולאי שביעותם של חלק אחר. אם כניסתו של המזכיר החדש נושא ההסעות יעבור לטיפולו כמו בכל ישוב מסודר. ניתן להפנות אליו טענות בנושא. טיפול בהסעות דורש השקעת זמן רב בשעות שתושבים בד"כ לא נמצאים בישוב כולל הצטרפות לנסיעות, מדידת זמנים ותיכנון מסלולים ביחד עם המועצה. צריך לאפשר לו קצת זמן ללמוד את הנושא. יוסי

שבחים לוועד

הנני מצטרפת לשבחים של ורדה. כל הכבוד להשקעה ולטיפול בכל בקשה של התושבים. אמנם יש דברים שמתעקבים אבל - דחילק - היכן הסבלנות והפירגון. קל מאד לשבת בבית ולהעביר ביקורת - אז אנא. תפסיקו עם העוקצנות משום שזה לא תורם לאף אחד. אפשר להעביר בקורת - אבל תלוי כיצד... סך הכל הועד משקיע מזמנו אז התעלו מעל עצמכם וגם ביקורת אפשר להעביר בצורה אסרטיבית. גם לי יש בקשה לועד אותה בקשתי לפני זמן רב, אולם יודעת אני שלבסוף היא תטופל. הנושא הוא רח' יפה נוף. אנא - תדרשו משני הקבלנים הנכבדים שיסיימו את מה שהם חייבים לעשות. סיום סלילת הכביש ושתילת עצי נוי. לנו כתושבים אין מספיק שיניים - אולי לכם כועד יתחילו העינינים לזוז. תודה ממשפחת גולן

למעלה