תודה לחברי המטה - ממשיכים במאבק

נועה 35

New member
תודה לחברי המטה - ממשיכים במאבק

נכון, התאכזבנו קצת היום, אבל זאת לא אשמתם של חברי המטה - כזו היא הדמוקרטיה והפוליטיקה אם נרצה או לא נרצה. לפני חודשיים, כשעלה הנושא, לא חשבתי שיגיע הרגע שבו תהיה לנו האפשרות להתאכזב כלל. חברי המטה עשו עבודה כבירה, למרות הזמן הקצר, הקשיים והחובות ה"נוספים" המוטלים עליהם במסגרת חייהם האישיים. כולנו טירונים בעבודה הפוליטית ולמרות זאת אני חושבת שנעשתה פה עבודה טובה וחשובה, ועכשיו צריך לשנס מותניים, לאסוף את הכוחות ולהמשיך במאבק בשאיפה לנצחון מלא. אני בטוחה שלמרות הביקורת שהושמעה כאן היום, חלקה הייתה אולי מוקדמת מדי, כולנו פה לשירותכם, אם תזדקקו לעזרתנו - למען המאבק של כולנו.
רבה רבה לכם על כל מה שעשיתם

מם 1971

New member
מצטרפת ואומרת תודה

אני באופן אישי רוצה להגיד תודה גדולה מעומק הלב להנהלת ולחברי מטה המאבק. אני חושבת שההישג שהשגתם עבור כ-ו-ל-נ-ו הוא נכבד. נכון שהמאבק עדין לא הסתיים נכון שייתכנו עוד הפתעות בהמשך אך אני חושבת שאתם עושים ככל יכולתכם להצלחת המאבק ונלחמים ללא לאות בכל דרך אפשרית. אני מרגישה זכות גדולה על כך שאתם (כל אחד מכם)המייצגים שלי ואני מודה לכם על כך מכל הלב. מם

tglus

New member
../images/Emo140.gif לחברי המטה תודה

גם אני מצטרפת לדברי התודה שנכתבו לפני. אני משוכנעת שכולכם עשיתם כמיטב יכולתכם, וניצחנו בקרב על הילד הראשון - שזה דבר נפלא ובלתי יאמן, בהתחשב בזמן הקצר שעמד לרשותכם ובכח האדם הבלתי מנוסה מבחינה פוליטית
כל הכבוד!!! עכשיו ממשיכים במאבק על הילד השני, ולדעתי הגיע גם הזמן לטפל בנושא תרומת הביציות בארץ, כפי שהובטח. אשמח לעזור במה שניתן ואשלח מסר לזוהרה האחרת.

s h i r a 3 0

New member
מצטרפת לתודה ולהבעת האמון.

לפעמים נדמה שההשגים שהושגו עד כה נשכחו וההשגים הם גדולים מאוד.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif רבה לאנשי המטה

על כל מה שאתם עושים
לי אין שום ספק שמה שאתם עושים - למען כולנו ולא למען תהילתכם האישית אתם עושים. ואני מלאת התפעלות מההישגים שהושגו במהלך פרק הזמן הקצר. אני בטוחה שגם שאלו שמעבירים ביקורת, מודעים לעובדה שאלמלא הייתם אתם עושים (בעוד אחרים, אכן - יושבים על הטריבונות) - לא היינו מתקדמים אפילו בסנטימטר בודד

גם אני מצטרפת ורוצה להגיד תודה

אני מאוד מעריכה את כל מה שעשיתם עד עכשיו למען המאבק של כולנו.
רבה

rony29

New member
תודה וישר כוח, אבל אני רוצה עוד ילד

אני אמא לתינוק ורוצה מאד עוד ילדים, כל הכבוד לכם על מה שהצלחתם להשיג עד כה, אני יכולה רק לקוות שתנחלו הצלחה גם לגבי הילד השני. המון בהצלחה!

babywishing

New member
מצטרפת ואומרת תודה ../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל חברי המטה, לכל העושים במלאכה ימים ולילות. מעריכה כל צעד וכל עדכון שנעשה בהתנדבות על ידי חברי המטה תודה רבה רבה על כל מה שעשיתם עד עכשיו ותמשיכו לעשות

סביון1

New member
תודה ענקית לחברי המטה ולכל מי שטרח

ועשה משהו במאבק הזה. התודה וההערכה שלי אינה מותנית בתוצאות כלשהן למאבק. ברור לי שחברי המטה עשו את המקסימום. ברור לי שהם ימשיכו לעשות את המקסימום אם רק ניתן להם כתף. ברור לי שאף אחד לא יכול להבטיח כלום ואין לי ציפיות כאלה. תודה מכל הלב, סביון

למעלה