תודה לחברת סלקום על התרומה

תודה לחברת סלקום על התרומה../images/Emo104.gif

שלום לכולם אתמול בסביבות השעה 16:00 אני מקבלים קריאה לתחנת המעצר במשטרת ראשל"צ אנחנו מגיעים ובעודנו מחכים לשוטר המלווה נכנסים שני סוכנים של החברה הנ"ל ואומרים שהם מעוניינים לתרום אוכל ושתייה לשוטרים טוב אנחנו בינתיים מפנים לביה"ח וחוזרים לתחנה כאשר אנו חוזרים לתחנה אני נכנס רגע למוקד האזורי (הוא נמצא בתחנה שלי תחנת ראשל"צ) ורואה לפחות כ-שלוש מאות שקיות של אוכל ושתיה ועוגיית מאפינס אני שואל את הקצין משמרת במוקד והוא אמר לי שנציגים של החברה הנ"ל הביאו את זה כתרומה לי אישית זה מאוד חימם את הלב לדעת שמישהו חושב עלינו בכל המלחמה הזאת תודה תודה תודה אנחנו מתארגנים לכתוב מכתב תודה בשם כל התחנות שקיבלו את התרומות הנ"ל אנא אם ידוע לכם שגם בתחנה שלכם קיבלו כיתבו לי כאן ואני בעזרת כמה אנשים מקצועים אחבר מכתב תודה בשם כל התחנות ואפרסם אותו כאן לאישורכם העתקים יועברו לכל מנהלי האזורים למנכ"ל מד"א ולכל התחנות יום נעים ותודה מראש

inbale

New member
ההודעה המתוקנת ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo104.gif

את ההודעה הראשונה לא מחקתי בגלל התגובות שהיו נמחקות יחד איתה אבל אתם מוזמנים לקרוא את הגירסה המתוקנת להודעה הזו.

אז גם אני מדביק...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

כשהיינו ב"אולמי ורסאי" בי"ם הופיעו נציגי סלקום כמו נציגי "מי עדן" , "המשביר לצרכן" ועוד חברות והגישו לנו (היינו שם 72 שעות רצוף...) אוכל ושתיה בשפע. אבל. מי ש"שובר את הקופה" בעינינים האלה...הארגונים הדתיים . בכל פיגוע, בכל ארוע , בכל מקום...תמיד מופיעים (בד"כ מופיעות....) מתנדבים חרדים עם סנדויצ´ים ושתיה בכמויות שלא יאמנו. אנחנו בסה"כ מורידים פצועים ורצים הלאה אבל למשפחות שמתחילות המתנה אין סופית בבתי חולים...זו ממש הצלה...קצת יחס טוב...קצת אהדה...וגם משהו לאכול...פשוט כל הכבוד והמון תודה לארגונים האלה שאף פעם לא שומעים עליהם, הם לא מקבלים פרסים ונשארים אלמונים לחלוטין... (עינבל...עכשיו אפשר למחוק את ההודעה ה"מקולקלת"..) הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה