תודה ליעל על העלון הראשון

dolfinit

New member
תודה ליעל על העלון הראשון

החלטתי להתמיד בכתיבת הבוקר, עם הקפה והשקט המופלא של הבוקר...אני כותבת והפלא ופלא יש לי מה לומר והרבה. אני נהנת מהכתיבה אבל עדיין לא מרגישה שיחרור והקלה, אני מניחה שזה עניין של זמן. במקביל התחלתי לפעול ע"פ התוכנית השבועית "סיור בבית שבתוך הלב", ואני עדיין בגיל הילדות...כותבת וכותבת, נזכרת בסיפורים וחוזרת אחורה, אני מרגישה שאני במנהרת הזמן וכל דף מחזיר אותי לתקופה אחרת בחיי, לתחושות של אז, לרגשות, לשמחה, לילדות, לנעורים...החלטתי לערוך את המסע בהדרגתיות ולחוות את התהליך. יעל, תודה לך על שהגעת לחיי ברגע הנכון ביותר

../images/Emo51.gif - קשה לתאר כמה זה

מרגש ומשמח אותי לקרוא שהצלחתי לעורר לעשייה, ושיש לכך השפעות חיוביות. אני שמחה שהגעתי ברגע הנכון, ואשמח להיות שם גם להבא.

spectacular

New member
ליעל, תודה לך שהגעת גם אלי../images/Emo51.gif

ובדיוק בזמן הנכון, עוררת אותי לחשוב דוקא על מה שכביכול לא רציתי, אבל חשבתי על זה הרבה, וזה כבר שינוי לטובה, אני כבר לא חוששת מזה כל כך, ואני מחכה בסקרנות להפתעות, כי הם בטח יגיעו כמו תמיד....

../images/Emo51.gif

לפעמים אנחנו צריכים רק דחיפה קטנטונת בשביל לעשות דברים שלא חשבנו שנעשה. ובקשר להפתעות, מקווה שתמשיכי להפתיע את עצמך ובטוחה שההפתעות עוד ימשיכו להגיע מכיוונים לא צפויים. גם אני שמחה עם הפתעות. היום למשל, ציפיתי לפקקים של שעה בדרך לעבודה, ואיזו הפתעה היתה לי כשהגעתי תוך 10 דקות.
שיהיה שבוע נפלא עם הרבה הפתעות,

MS DOS

New member
הפורום קיים...

קצת פחות מחודש,וכבר הוא מופיע בעמוד הראשי של תפוז
ובלי קשר,אני חייב להגיד שכבר כמה ימים שאני מנסה את הכתיבת בוקר וזה לאט לאט מתחיל להשפיע,אחרי הכתיבה יש מן תחושת הקלה כזאת,את כל הבאלגן שיש לי בראש ואת כל מה שיושב לי על הלב ומציק לי אני שופך לדפים וזה עושה מן סדר כזה בראש ועוזר לפתוח את היום בהרגשה הרבה יותר טובה.

למעלה