תודה לך אורנה

hospital_food

New member
תודה לך אורנה

איזה נאום מרגש ה2 דקות שהיא דיברה היו ה2 דקות הכי חזקות בכל העצרת. פשוט לא יאומן איזה כוחות יש לה, וראו שזה הגיע מהלב. אוהבים אותך לימור נ.ב ואיפה לעזזל היה צחי הנגבי? ב-ו-ש-ה

Weird Eyal 21

New member
המממ אורנה הייתה

פשוט מופלאה בעצרת הדברים של כל שאר הנואמים התגמדו לעומתה אני נורא מצטער אם איי פעם פיקפקתי בה אגב שנטי היה נחמחד להכיר אותך

goldy27

New member
קודם כל היה נחמד להכיר חבר´ה מהפורו

מהפורום (שנטי היה נעים להכיר). התבאסתי מזה שפוליקר לא הגיע (היו שמועות שהוא לא בא בגלל צחי הנגבי. לא יודע אם זה נכון). אבל חוץ מזה היה קהל טוב, הרבה אנשים חתמו על העצומה נגד פיטום אווזים (עוד לא מאוחר לחתום מי שעוד לא חתם) והיתה היענות גדולה. אורנה היתה אחלה ומבחינת העברת המסר (לא רק של האגודה אלא גם של אנונימוס) היה ערב ממש מוצלח. בעזרת השם בשנה הבאה

Weird Eyal 21

New member
מה בשנה הבאה???????

אני מתפלל שעד שנה הבאה לא נצטרך לעשות יותר עצרת הזדהות שעד שנה הבאה בעליי החיים לא יסבלו יותר במעבדות היום של העצרת זהו יום עצוב מאוד למי שלא מבין זהו יום אחד ויחיד בשנה שמסמל את הסבל של בעליי החיים שסובלים כל דקה במשך השנה אני אישית לא מאמין באלוהים אבל בעזרת ה......... שלא נצטרף לעשות את זה שנה הבאה

shanty.G

New member
בשנה הבאה לא נשב על המרפסת../images/Emo79.gif

אנחנו נמשיך להילחם למען בעלי החיים, הם זקוקים לנו, ובל נטעה לחשוב כי הזוועה תעלם תוך זמן כ"כ קצר... היה כיף להכיר את כל מי שהגיע לנקודת המפגש (אייל, למה נעלמת לנו?) היה נפלא לראות כל כך הרבה אנשים טובים עם מטרות משותפות ומקום רחב בלב לבעלי החיים שסביבנו, ובעיקר אלו הכלואים וסובלים בין כּתלי המעבדות, למענם התאספנו. כאלף איש, אישה, נער ונערה היו בעצרת ההזדהות השנתית, הדברים שנאמרו בעצרת יצאו הישר מלבם של הנואמים המחוייבים למטרה: אם זה ח"הכ יוסי שריד, אם זה שי אביבי, ואם זו אורנה בנאי הנפלאה. הם ורבים אחרים, היו שם כדי לזעוק את הזעקה שלעולם לא תִזעק על ידי בעלי החיים שדינם נחרץ מאחורי סורג, בריח ואיזמל מנתחים המיועד לגופם הבריא [זמנית]. באמת, זהו יום עצוב, אך גם מלא תקווה. שכן, אלמלא היתה פעילות ונסיון לשנות את פני הדברים, היה המצב גרוע אף יותר. בקרוב מאוד, עתידה הצעת החוק של איתן כבל לעלות לשולחן הכנסת. לפני אך שנים מספר, היא לא היתה עולה בכלל כרעיון ישים, והנה- יש סיכוי שיתחולל שינוי אמיתי! הרחבת מודעות, חרם צרכנים, העברת מסרים לעולם; יש לנו עבודה רבה וחשובה, ואתמול היתה הזדמנות גם למלא מצברים לבאות
!!! שלכם
shanty

אדווה ג

New member
הופתעתי לטובה מכמות האנשים שהגיעו

לעצרת, במיוחד לאור המצב הבטחוני היום. זאת הייתה הפעם הראשונה שהלכתי לעצרת כזאת, ואני מאוד שמחה שבאתי. קניתי את הספר על שחרור בעלי החיים, ספר מאוד מעניין, ואני שוקלת עכשיו ברצינות להיות טבעונית (שוקו סויה לשלטון). מקווה שיהיה שינוי אמיתי.

fnord0

New member
כתבת וידאו על העצרת ../images/Emo45.gif

מהעמוד הראשי של וואלה! חדשות ניתן לצפות בכתבת וידאו חזקה המתעדת את העצרת, תחת הכותרת "מזדהים עם בעלי החיים".

K A R I N

New member
איפה הסיקור בעיתונות ??????????

מישהו מוכן לומר לי איפה בעיתון מישהו הזכיר ולו בחצי משפט את העצרת החשובה הזו??????? אסור לעבור על זה בשתיקה, חייבים לוודא שיסקרו אותה!!!!! כועסת, קארין

לילךLilach

New member
תודה לאורנה וכל מי שהשתתף

היה נעים לפגוש ולהכיר את כולם. הייתי גאה להיות יחד עם האנשים הרבים שהיום אתמול בעצרת ובאו לזעוק את זעקת בעלי החיים במעבדות שקולם לא נשמע. נעים לראות שיש כל כך הרבה אנשים שאיכפת להם ,הלואי והיו עוד ! אני מקווה שההתעוררות שיש בזמן האחרון למען זכויות בעלי חיים ,במיוחד בתחום החקיקה וחברי הכנסת שאיכפת להם ומנסים להזיז דברים ,תשפיע על דעת הקהל ותאפשר את השינוי בגישה לניסויים בבעלי חיים.

bonbonyetta

New member
קארין גם אני כועסת-יש בג´רוזלם פוסט

בינתיים. בשאר העתונים גם אני לא ראיתי, וגם אני כועסת.אם רוצים לראות הכתבה שגרוסלם פוסט תגידו

shanty.G

New member
Tel Aviv protesters rally

Tel Aviv protesters rally against animal experimentation By Daniel Ben-Tal Hundreds of demonstrators called for a halt to scientific experiments on animals at a rally outside the Tel Aviv Museum last night. The event coincided with the International Day for Animal Rights. "Hundreds of thousands of dogs, cats, mice, pigs, monkeys, rabbits, and other animals die under duress during scientific experiments every year in Israel," said Kobi Meirov, spokesman of the Israeli Society for the Abolition of Vivisection. "They are exposed to poisons, burns, paralysis, blindness, and are even operated [on] without anesthetic and endure extreme pain." The demonstrators called for the monkey farm at Moshav Mazor near Petah Tikva to be closed immediately. "The farm is a purely commercial venture that pays little heed to the monkeys´ welfare," said Meirov. "About 200 monkeys, originally imported from Mauritius, are held there in minimal conditions that make them become apathetic, and the mothers bear more offspring than usual." The demonstrators also singled out the Israeli branch of Harlan, a leading supplier of live animals to the potentially lucrative field of biotechnological research. In 1994, the Knesset passed the Animal Experiments Law aimed at limiting the number of inhumane procedures on animals. The Council for Animal Experiments was established soon afterward to monitor the law´s enforcement. "The council members say that about 250,000 animals die in experiments every year in Israel, although they don´t really know themselves," Meirov said. "We say that the number is far higher. The council does not do its work properly because it has no mandate - it´s just a rubber stamp." MK Eitan Cabel (Labor), who was unable to attend the rally due to military reserve duty, has introduced a bill in the Knesset mandating that all products whose development or production involves experimentation on live animals be clearly marked. The bill has passed its preliminary reading. © 1995-2002, The Jerusalem Post http://www.jpost.com/Editions/2002/04/22/News/News.47433.html

למעלה