תודה לך דניאל ואלישוע וכל מי שהגיב

riki72

New member
תודה לך דניאל ואלישוע וכל מי שהגיב

לחלום שחלמתי על הבית בים. האמת שזה זה נכון שאני מאוד מפחדת לקפוץ למים עמוקים וללכת ולקחת סיכונים בחיים שלי. ואן לי קרקע יציבה. החלומות אצלי הם כמו סרט...רק אני נרדמת ואני חולמת חלום בתוך חלום. היום בצהרים חלמתי שאני מגישה לבעלי את ארוחת הצהרים . מוזגת לו פסטה או משהו כזה....ומחממת בצלחת חרס שהיא כולה שבורה אבל עוד לא התפוררה. ואני אומרת לעצמי בחלום אני אמזוג לו את זה[אחרי החימום במיקרוגל]זה היה בשר או משהו... אני אמזוג לו את זה לצחת "הגדולה והענקית" ואח"כ אני אזרוק את הצלחת השבורה. חלום מוזר שכזה ויש לי כאלה המון. שיהיה לכולם ערב נפלא. ולך אלישוע איש יקר שנותן לי כוח להמשיך תודה

לכל חולמי החלומות.....

אהלן ריקיץ סופופפ אני יכול בעברית פשוט הייתי בחול ולא היה לי שמץ מושג איך כותבים בעברית רק רציתי לומר שהתקופה הזו היא תקופה משמעותית של מעבר. ירח של מעבר. הרבה דברים קורים אנרגטית בתקופה כזו 0למשל ליל הסדר) בכל מקרה, בתקופות כאלו אני מוצא את עצמי רגיש הרבה יותר וחווה הרבה יותר וזה בא לידי ביטוי גם בחלומות זה בערך כמושאומרים על חודש אלול או על עשרת ימי תשובה שאז שערי שמיים נפתחים אז יש מושג כזה של רקיעים שמאפשרים יותר הצצה יותר מגע והנפש והנשמה מה לה אם לא לעלות מעלה קצת ולטעום ומה יותר פשוט משעת השינה בה המוח פחות רודה וכופה את הגיונו הקר על חזיונות ליבינו תקנו אותי אם אני טועה אבל יש כאן מלא מלא מלא מלא חלומות..... זהו זמן קסם (דנה נא להמשיך את המילים - יזהר אשדות אחלה אחלה שיר....) שיהיו חלומות מעניינים ומועילים

riki72

New member
היי דניאל ברוך שובך

האמת שבאמת בתקופה האחרונה אני הרבה יותר רגישה. וקצת הופכת וחושבת על החיים שלי מאז שהיתי ילדה. והחלומות....אני ניפגשת עם אנשים שלמדו איתי לפני 20 שנה כשהיתי בת 13 ולא ראיתי אותם לפחות 15 שנה...כל פעם דמות אחרת. מופיעה בחלום שלי ...ואחרי כמה ימים יכולה לחזור אותה הדמות בחלום אחר. חלומות זה באמת קסם ובעלי תמיד אומר לי"את והחלומות שלך" כל חלום סיפור תודה דניאל וערב נעים מריקי

וואוו

בטח מפגשים מרתקים יש לך שם אם תרצי לדבר על זה קצת אשמח נשמע מעניין וחשוב ליל מנוחה דניאל

ריקי, האם את בטוחה שברצונך לדעת ?

היום בצהרים חלמתי שאני מגישה לבעלי את ארוחת הצהרים . מוזגת לו פסטה או משהו כזה....ומחממת בצלחת חרס שהיא כולה שבורה אבל עוד לא התפוררה. ואני אומרת לעצמי בחלום אני אמזוג לו את זה[אחרי החימום במיקרוגל]זה היה בשר או משהו... אני אמזוג לו את זה לצחת "הגדולה והענקית" ואח"כ אני אזרוק את הצלחת השבורה.

הסעודה האחרונה

ארוחת הצהרים היא אמצע הנישואין. פסטה = פס אתה = חלף עבר צלחת שבורה = המסגרת, חי הנישואין מיקרוגל = מהר מהר אמזוג לו ואחר כך אזרוק את המסגרת השבורה = אעשה עימו את החסד האחרון.

ריקי את מבריאה.

את יוצרת קשרים עם העבר שלך. הבעיות נולדו שם. את ההשלכות נראה עם הזמן. אליש. נ.ב - בעמוד הקודם או זה שלפניו עניתי לך על החלום שכתבת ואת לא ראית, או לא קראת.

riki72

New member
וואוו אלישוע תודה הדהמת אותי

קראתי קודם הכל אבל פספסתי את ההודעה על הצדפה מהשכל כך נכון לגבי ....אפילו מאוד מאוד מדהים. והאמת שלא אכפת לי לדעת את פשר החלום השני עם הצלחת השבורה בכף אשמח. תודה לך אלישוע ריקי

riki72

New member
כן דניאל אפשר להוסיף

לפעמים יוצא שאני לא פותחת את המחשב יום או יומים עקב התעסוקה הרבה שלי עם הילדים . אבל ברגע שאני פותחת אני ישר ניגשת לפורום המקסים הזה. אשמח לתגובתך ריקי

אהלן ריקי

רק רציתי לומר שהים, הוא גם בסימבוליקה שאני מכיר מסמל את הרגשות. לפעמים הים נראה מפחיד כי לעיתים יש נטייה לברוח מהרגש. כלומר לא באמת להסתכל על הרגש כדי שלא "לטבוע" בו. הים מסמל את הרגש גם כי מים הם לעיתים סוערים מאוד ולעיתים שקטים ורגועים, ואי אפשר באמת לעצור את הים ואת גליו. זהו. נקודה למחשבה והתבוננות בכל מקרה....את נשמעת אשה מדהימה עם יכולות מופלאות אז שתהיה לך שבת שלום והרבה הצלחה בדרכך שנראית מופלאה דניאל

גלי ר

New member
הי דניאל. הים והרגשות

הי דניאל כמו שכבר אמרתי לך - אני מאוד אוהבת לקרוא את הדברים שאתה כותב. בקשר לסמליות של הים והרגשות, אני חושבת שזה קשור גם לקשר של רגש ומים. למשל לפי התאוריה של יעוץ הדדי (החלמה על ידי הקשבה הדדית) פורקן של רגשות עמוקים תמיד מלווה במים, בכי הוא פורקן של צער וכאב, פורקן של כעס מלווה זעה חמה, פורקן של פחד מלווה רעד וזעה קרה, צחוק (עד דמעות) הוא פורקן של רגשות עמוקים כולל אימה ומבוכה. שבת שלום גלי

מי בקש פה שיר......באהבה

בא הלילה שחור מלא זהב אני איתך יוצאים אל המרחב עפים מעל המים מתחת לשמים עפים לאן שרק אפשר עד לאן הלילה? עד אליי הלילה, בוא תיגע במתח בוא תיגע בנצח זה זמן קסם, הכל יכול להיות זמן של חסד תהיה רגוע תתן לי להוביל אני יודעת מכירה את השביל שוכבת כאן בדשא קורה כאן איזה פלא קורה כאן מהיה היה עד לאן הלילה? עד אליי הלילה, בוא תיגע במתח עד מתי הלילה? רק לך הלילה, בוא תיגע בנצח זה זמן קסם, הכל יכול להיות זמן של חסד ולפתע, הכל כאן נעלם אור כחול עדין עוטף את העולם זה זמן קסם, הכל יכול להיות זמן של חסד

למעלה