תודה לך מאט!

AvivZ41

New member
תודה לך מאט!

בעקבות עזיבת מאט בפרק כריסמס שעתיד לבוא, ובעקבות סרטון התודה שהוא נתן למעריצים ולכולם בשבוע שעבר, TARDISArchives החליטו לארגן סרטון פרידה ענקיייי למאט סמית'!
פרטים:
http://www.youtube.com/watch?v=Qf3mehjZEL0
בקיצור, כל אחד יחזיק דף שרשום עליו Thank you, Matt ויגיד את זה בקול, ואז ישלח את הסרטון הקצר שלו ל [email protected]

מגניב!

שלחתי להם סרטון, נראה אם זה יכנס בעריכה

ailag

New member
אנשים רעים. פשוט מטומטמים.

החומרה והתוכנה שלי היו דפוקות (המיקרופון עבד מתי שבא לו, הייתי צריכה לדבב קטע בלי קול כי לא הספקתי לצלם מספיק לפני השקיעה והתוכנה עשתה בעיות, והייצוא לוידאו היה גרוע. אוף) - אז איחרתי לדדליין בעשר דקות. הם דחו את הוידאו שלי - קלטו למה - כי "הם כבר העלו את זה ליוטוב".

רציני לקח להם עשר דקות לראות את כל הוידאו-ים של הרגע האחרון, לערוך את הכל ולהעלות? באמת?

אם הם מתכננים לסיים את זה לפני הדדליין של ההגשה שלא ישקרו לאנשים שמשקיעים ומגישים. כל כך מרגיז.

timetraveler900

New member
היי היי בואו נירגע

אבל זה באמת לא רציני אם הם עושים את זה ככה... ויש עוד כל כך הרבה הזדמנויות להעביר להם מסר שזה לא באמת נורא אם פספסת את זו :) (למרות שאני מבינה את הכעס שלך, כי השקעת בזה הרבה)

ailag

New member
וואו, תפוז. התזמון הכי גרוע לרפרש באמצע תגובה

בכל מקרה -

זה לא על "להעביר מסר". את המסר מאט כבר מקבל בארבעת אלפים ערוצים כל הזמן (אם רק מסתכלים על מספר הדברים שהמשפחה שלו לדבריהם מעבירה לו.. אני משערת שלא הכל אפילו מעבירים) ותכלס היה יותר חשוב לי הסביבון, שהוא כן קיבל, וגם את זה הוא בטוח שכח כי וואללה - בנאדם עסוק. אז זה לא זה.
אם הייתי רוצה שיראה אותי הייתי מציפה את אחותו בטוויטר. לא בוידאו שבטח יהיה רובו מסך מפוצל.

גם ב DWFO אני משקיעה ורוב הפעמים הייתי שם 4 שניות על 1/16 מהמסך ולא, זו לא הגזמה. כי אנחנו 200-300 איש ואני לא מעבירה שם מסר ולא נראית. אבל כן, כמו שאמרת, משקיעה הרבה. (ב DWFO מן הסתם יותר)

קודם כל (ולא לפי סדר חשיבות), אני קופצת על כמעט כל הזדמנות לשיתוף פעולה כי אני מאוד אוהבת את הרעיון הזה של שיתוף פעולה בינ"ל באינטרנט. ולא נעים שדוחים אותך סתם.
(זה גם חלק מהסיבה שהשתתפתי בתחרות הסיפורים, כי יש משהו אז יאללה)

אבל חוץ מזה, זה הזמן שהשקעתי. לא הלכתי לסופר אתמול בשביל דברים שקריטיים לי להיום-מחר בגלל שרציתי להגיע הביתה בזמן לפני השקיעה, כי זה תנאי צילום משמעותית יותר טובים. כשראיתי שכל דבר אפשרי כמעט נדפק המשכתי ובזבזתי על זה המון זמן שאחרת היה הולך לדברים חשובים אחרים. אבל לא, אני אשקיע כי זה משהו חד פעמי ואני אוהבת לקחת חלק .. אה רגע, חוץ ממתי שדוחים אותי.
וגם אלתרתי קצת על העניין של להחזיק שלט, עשיתי להם ארבע גרסאות עם רעיונות שונים ועוד כמה לתיקון איכות. זה בזבוז אנרגיה.

זה גם בעיקר השקר והרמאות שלהם. הרי לא לוקח עשר דקות לערוך דבר כזה, גם אם מכינים את הרוב מראש. הם הכינו את הכל עוד קודם ושלחו אנשים להשקיע עד הדדליין למקרה שהם ירצו עוד קטעים, ואם לא, הם יזרקו לנו אצבע משולשת. זה נורא נורא מרגיז.

ובמיוחד כשרואים שהבנאדם השקיע. זה לא מכירת חולצות באינטרנט שאם פספסת את 24 השעות לא נורא, זה שרואים שעשיתי ארבע גרסאות פלוס. אז וואללה. אני במקומם הייתי קובעת מראש את הדדליין ללילה כך שבבוקר אחריו הייתי עורכת את הסרטון. או אם אני קולטת שמישהו שאכפת לו נשאר בחוץ, הייתי מוסיפה אותו בכ"ז.

נו, ולפני הפיקניק הודעתי על דדליין להרשמה מוקדמת עד יום חמישי ב 16:00 כשהפיקניק בשישי. בפועל סגרתי את ההרשמה בחמישי *בלילה*, למרות שזה שאנשים הזמינו אחרי *רביעי* בכלל היה לי בעייתי לקניות (ואמרתי את זה). כי אז יבוא מישהו ב 16:10 ויתבאס. כי צריך להיות בני אדם.

זה קצת כמו ברכבת באנגליה כשלחצתי על כפתור מצוקה בגלל בעיה ואף עובד לא טרח לבוא, ואז עד שבאו אמרו שבעיה שלי שבזבזתי זמן על כפתור המצוקה. ואיחרתי באיזה 45-60 דקות (אחרי ששילמתי אקסטרה 200 שקל להגיע בזמן) כי הם לא רואים את הבנאדם השני בעיניים, זה מה שמרגיז אותי. ובשני המקרים - ברכבת ובקליפ - זה בזבוז זמן של בנאדם גם כשברור שזה יגרום לתסכול.

זה לא שיש הבדל בין הוידאו שלהם איתי או בלעדי. זה שאנשים מזלזלים במישהו שהשקיע ומלכתחילה קובעים דדליין כדי לא להתייחס למי שמגיע אליו.

ואין לי כוח לקצר כי אני עצבנית ואני צריכה לישון.

טוב... אז אני צריכה כנראה להעלב יותר

כי הם אשכרה ענו לי שהם קיבלו, שלחתי 3 ימים לפני סוף המועד, לקח לי בערך שעה להכין שלט מושקע+לצלם וידאו באיכות נורמלית....והם לא הכניסו אותי.

הנה מה שיצא אגב:
http://www.youtube.com/watch?v=BinFC_BGHwk#at=396

פתרון יצירתי- רוצים לעשות אחד כזה רק מישראל?

ailag

New member
אוח, מעצבנים אלה

אנשים משקיעים... וכלום.

רעיון טוב, לעשות אחד מישראל.. ואז אפשר גם לעשות משפטים שלמים עם מסר, לא רק "תודה".

אפשר לעשות זוגות של אנשים שמתחלפים שאחד מחזיק שלט בעברית ואחד את התרגום באנגלית..

אגב, האלטרנטיבה שעשיתי זה שאני אומרת "תודה על ההשראה" (כי דוקטור הו - שהתמכרתי אליו מעונה 5 - הקפיץ לי השראה להמון דברים כמו גילוף סוניק וסביבוני הטארדיס) ואז אני מסובבת סביבון-טארדיס לכיוון של המצלמה, על משטח בגובה בסיס המצלמה. לקח כמה נסיונות אבל זה יצא די נחמד.

זה בדיוק מה שעיצבן אותי

הוא שם שם הרבה אנשים שאמרו דווקא משפטים ארוכים, ואני, שניסיתי לקצר לכן לא יצא מקורי במיוחד, לא נכנסתי... בנתחלה עשיתי משהו מגניב כזה עם המון שלטים צבעוניים (ולא בעט על דף שורות כמו חלק שם ><) ואז אמרתי 'זה ארוך מדי, הם בטח לא יכניסו' וצמצמתי לשלט אחד. באסה.

למעלה