תודה לך (מוקדש לך-הרגע דיברנו)

deep ocean

New member
תודה לך (מוקדש לך-הרגע דיברנו)

Thank you for hearing me Artist: Sinead O´Connor Thank you for hearing me Thank you for hearing me Thank you for hearing me Thank you for hearing me Thank you for loving me Thank you for loving me Thank you for loving me Thank you for loving me Thank you for seeing me Thank you for seeing me Thank you for seeing me Thank you for seeing me And for not leaving me And for not leaving me And for not leaving me And for not leaving me Thank you for staying with me Thank you for staying with me Thank you for staying with me Thank you for staying with me Thanks for not hurting me Thanks for not hurting me Thanks for not hurting me Thanks for not hurting me You are gentle with me You are gentle with me You are gentle with me You are gentle with me Thanks for silence with me Thanks for silence with me Thanks for silence with me Thanks for silence with me Thank you for holding me And saying "I could be" Thank you for saying "Baby" Thank you for holding me Thank you for helping me Thank you for helping me Thank you for helping me Thank you, thank you for helping me Thank you for breaking my heart Thank you for tearing me apart Now I´m a strong, strong heart Thank you for breaking my heart תודה שהיית שם לטוב ולרע כל מה שקרה היה צריך לקרות לתהליך שלי ושלך המון אהבה אני

deep ocean

New member
שיהיה לך הכי טוב שיש

מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי-אושר, הרמוניה עם היקום ועם עצמך, זרימה, התגברות על הפחדים/המעצורים, מציאת האמת הנצחית ואהבה לעצמך, לסובבים אותך וליקום! :) המון אהבה ממני.

time to fly

New member
איזה שיר נפלא, ואיזה ביטוי מושלם

לתחושה שלך, תודה העברת אלי אותה, תודה לא ידעתי שאת שם, אבל אם הייתי מקשיב טוב לקולות, הייתי יודע באמת, תודה על הכל, גם אני לפעמים עפתי ולפעמים שכבתי הכל במקום הנכון הכל בזרימה הנכונה הכל כמו שאנו צריכים והכל יקרה כשיבוא היום כדי שיתרחש את חברה נפלאה תודה שאת עדיין אוהבת אותי אני יודע שאני עדיין אוהב לא חושב ששתי נשמות כמותינו, שמחוברות להן חזק, ינתקו להן מהר, ואם בכלל בגלגול הזה או בגלגולים הבאים אנחנו תמיד נמצא אחד את השני, כמו הפעם, כמו היום אני שמח שהכרתי אותך ושאני תמיד אכיר תמיד אהיה שם, אבל חשוב לי שתמיד תהיי שם למענך את שם, חלק ממני, חלק מתהליכי ואני מודה לך על כך מודה לכוחות הייקום הזה שהחליטו שאנו צריכים לעבור ביחד את השלבים שלנו מודה אני למורים הטובים שלנו, שייעצו לנו לבחור אחד בשני בגלגול הזה ומי יודע, אולי התגרשנו בגלגול הקודם והתאחדנו שוב עכשיו? ושוב פעם התגרשנו
עד שנבין באיזה גלגול בעתיד
לילה נפלא ויקיצה מושלמת עוד יותר אני

deep ocean

New member
ואוו איזו הודעה מדהימה שלך!

ואני הולכת לישון כרגע עם חיוך, שלווה, רגועה, נינוחה, ומאושרת. שיחה נהדרת! וההודעה שלך עכשיו ממש תמצתה את הכל! :) ואתה אמרת שכושר הביטוי שלי טוב? שלי?? - חבל על הזמן איך שאתה כותב פשוט יפיפה! לילה נהדר! חלומות פז ולא לשכוח להעביר שעה קדימה :)))))

time to fly

New member
יא קרצייה אחת, פעם אחת מספיק לא?

בסוף את תהיי אמא שלך הא? אפילו שהתקדמת כמה צעדים קדימה
תודה על האהבה יקירה שלי תמיד אני שם אפילו כשאני מתנהג כמו ילד מפגר בשבילך יקירה שלי ..
..
........
..
..
..........
..........
........................
........................
...
..................
... .........
......
......... ..............
.............. לנצח נצחים לעד תהיי בליבי אני

deep ocean

New member
אמא שלי? חהחחה

תגיד, מה אתה זומם להרוס לי את התחושה הטובה שהייתי בה עכשיו? :) סתם סתם ממש לא מתרגשת אני יודעת את האמת לגבי עצמי :))) איך עשית את הלב הזה? יו, איזה יופי!! טוב טוב אני הולכת לישון הרי אם נישאר ערים אנחנו נשרשר כל הלילה נשיקות חיבוקים וים אהבה וזה לא ייגמר..... אז אני אלך לישון ואני אתן לך את העונג לכתוב את המילה אחרונה :)

time to fly

New member
מילה אחרונה ../images/Emo13.gif

לילה טוב מאמי KISKIS
ולא נראה לי שאת במקום שתחושה טובה שלך יכולה להיהרס את גבוהה מדיי יותר מדי אמרתי לך מה יקרה בסוף את תשתחררי מהדבר הזה ואני אצטרך לעבור שרשרת של מאבטחים ואנשי שיווק מרוב שאת תהיי שם, רחוק
לילה מושלם ויקיצה נפלאה אני

deep ocean

New member
חהחהחהחה

ועכשיו ברצינות-ותזכור את זה טוב טוב טוב לא משנה כמה אני אהיה מאושרת חזקה בריאה מוצלחת יפה ונאהבת תמיד אני אהיה שם לדבר איתך כשתרצה בכך מאבטחים ואנשי שיווק-זה אומר לתת לאגו שבי להשתלט עלי וזה לא יקרה!!!! זה לא יקרה!!!!!!!! כי להגיע לאושר האמיתי זה רק לוותר על האגו לחלוטין כך שזה שולל את התיאוריה שלך!! נא נא נא נא נא נא!! :)) עכשיו באמת הולכת לישון אז תגיד שוב את המילה האחרונה...... :)))

למעלה