תודה לך על התשובה אז יש לי עוד שאלה

אסאס2207

New member
תודה לך על התשובה אז יש לי עוד שאלה

אפילו כמה כי רק עכשיו אני נכנסת לעיניינים ואני בטוחה שזה עובד וזה אמיתי אז אני מאמינה שיהיה לי כמה שאלות כי זו פעם שניה שאני קוראת את הספר וכל פעם עולים לי שאלות אז ככה: 1.כתוב שאני צריכה להאמין זה מה שאני חושבת הוא כבר שלי והכל ..ואני צריכה גם לדבר על זה עם אנשים?או רק בראש שלי במחשבות שלי זה מספיק? 2.בשביל להאמין כתוב שאני ממש צריכה לעשות דברים שהייתי עושה אילו זה היה אצלי כבר האם זה הגיוני ? 3.רשום שצריך שם לאהוב ולהרגיש כל היום טוב.מה זה אומר שאני צריכה כל היום להסתובב עם חיוך על הפנים ולהיות חביבה לכולם? סליחה על הפצצה של השאלות וזו רק התחלה :)

רותי 11

New member
מתוקה- המחשבה לא תמיד מספיקה

צריך גם להתחיל לבצע מהלכים לדוגמא אם אני רוצה לעבוד במקצוע מסויים אני אתחיל לחפש ולזמן במקביל את העבודה שאני מעוניינת בה ולא לחכות שהיא תגיע לי מהשמיים כי ביקשתי אותה. אבל כמובן כאשר יוצרים את מקום העבודה הרצוי לנו להאמין שהוא כבר שלנו ושהוא מגיע לנו.

אסאס2207

New member
אז למה כתוב ?

שאם מבקשים כסף ?הרי זה לא יהיה מהעבודה שלנו .שצריך לחשוב על זה על העבודות או בית הבנתי פחות או יותר אבל למה הכסף לא מגיע ?

רותי 11

New member
אסאס2207 מתוקה

לא כל כך הסנתי את השאלה שלך, אבל אני ינסה לענות למרות הכל. כסף זה דבר מאוד רגיש אצלנו בני האדם חינכו את רובנו שכסף זה דבר שלילי שהוא לא טוב, חינכו אותנו להיות צנועים בבקשות שלנו ובטח ובטח כאשר מדובר בכסף מה שאת צריכה לעשות זה לשנות את אמונות הבסיס האלה ולהבין שכסף זאת אנרגיה זאת אנרגיה שמשרתת אותנו כאן, תמיד תבקשי כסף למה שאת צריכה באמת וכמה שאת צריכה ולא סתם לזרוק באוויר אני רוצה כסף, את מאוד צריכה להגדיר את מה שאת צריכה וכמובן לאיזה מטרה את זקוקה לזה, והכי חשוב ואת זה הרבה פעמים אנשים לא שמים לב לזה, שכאשר מבקשים כסף למטרה מסויימת צריך להשתמש בכסף הזה לאותה מטרה בלבד, וזאת כדי להיות מדוייקים וכדי לא לשדר בלבול לבריאה.

SugarMm

New member
זה רק בעניין הכסף או שזה קשור לכל זימון?

אם אני חושב על זוגיות, ומזמן לעצמי אותה בחזון, אז מחשבות שונות על אנשים שונים (שכביכול מעניינים אותי) יכולים ליצור בילבול להזמנה?? האמת שחשבתי על זה כבר, אבל זה מעניין אותי כשעכשיו זה עלה... אשמח שתגיבי לי, ושבת שלום !

רותי 11

New member
SugarMm - זה נכון לגבי הכל

רק כשמבקשים או יוצרים משהו צריך להיות ספציפי וצריך לדעת מה ואיך לזמן לדוגמא אם רוצים בן זוג מומלץ לבקש את בן הזוג המתאים לתדר שלך נכון להיום הסיבה היא שאנחנו הרבה פעמים מחפשים דברים מאוד כלליים, כגון בעל חוש הומור ממון ועוד... ובני זוג נמצאים איתנו או מגיעים אלינו כי לרוב יש לנו שיעור או תיקון מולם לכן מומלץ להזמין את בן הזוג הנכון לך להיום זה לא בהכרח יהיה מי שתהיה לך זוגיות אתו לכל החיים, אבל אם בחרת בת זוג שתלמד שיעור מסויים בחיים או שיש לך תיקון מולה אז עדיף לסגור מעגלים ולהקשיב ללב כשמקשיבים לו ועובדים על פיו הדברים נעשים קלים יותר בהרבה

SugarMm

New member
וואוווו איזו תגובה../images/Emo12.gif

תודה לך, רותי! אבל זה אעלה בי שאלות נוספות, במיוחד לגבי תיקון ושיעור מול הבת/בן זוג. מה ז"א?? אנחנו מקבלים זוגיות כדי לעשות תיקון? אני למשל מבקש ספציפית תכונות בעלות אופי מתאים לנפש שלי. תכונות בלבד! אז זה לא אומר שאני אקבל זוגיות לכל החיים? (ברור שיש כל מיני סיבות בחיים), אבל הרי דומה מושך דומה - מהסוד. לא ממש הבנתי את הנקודה של תיקון ושיעור. בדר"כ אנחנו מקבלים שיעורים בחיים (וחלקם מאוד כואבים אפילו) כדי לצמוח לדרגה רצויה - הרמונית וטובה לנו. תוכלי להסביר לי יותר את העניין הזה? תודה!

GMjoy

New member
לא ממש הבנתי.

ממש לא הבנתי את העניין הזה בעצמי. אני גם מזמן זוגיות, והחזון שלי כתוב לגבי תכונות אופי שאני מחפש באדם. היו לי שיעורים בעניין הזה, רובם לא היו בכלל מה שחיפשתי - בכלל לא הבנתי מה הקשר חחח עכשיו אני הרבה יותר ספציפי, ואני יודע מה אני מחפש בדיוק! אז מה אני אמור להבין..? שאני מחפש תיקון מול מישהו? לא הבנתי את זה גם. רותי, התכוונת שמקבלים לא לכל החיים את האדם שרוצים? או שבאים כל מיני קשרים (לתיקון) והחזון מגיע לכל החיים? מבקש הסבר ממך, תודה!

רותי 11

New member
GMjoy חמוד

לא אמרתי שאנחנו צריכים לזמן תיקון מול מישהו ממש לא, אלא לזמן את מי שנכון לנו, ואת ההסבר הרחב תקרא במה שעניתי בתשובה הקודמת.

רותי 11

New member
SugarMm מתוקה -

עשית קצת בלגן ממה שכתבתי. אני אתחיל בזה שאתן לך דוגמא: למשל ילדה בת 8 רוצה את נעלי העקב היפות והנוצצות של אמא שלה, ראשית הן גדולות עליה, שנית היא לא יודעת ללכת עם נעלי עקב, ומה שיקרה לה זה שהי תדדה ומאוד סביר גם שתיפול בסרבול, וזה קרה כי היא שמה על עצמה משהו שהוא לא מתאים לה, נכון שהן יפות נכון שהן נוצצות ונכון שהן לנשים אבל לא בשבילה ולא לרמת ההתפתחות הפיזית שלה, לכן אני אומרת מומלץ לזמן את מה שנכון לנו, אנחנו כל הזמן משתנים ומתפתחים ומה שהיה נכון לך לפני שנה לא בהכרח נכון לך גם היום, וגם לא תמיד אנחנו רואים את עצמנו לעומק ולא תמיד יודעים לזהות חלקים לא פתורים אצלנו, לכן תמיד מומלץ להיות מכוון עם מה שנכון לנו, ולא לחיות על פנטזיה מסויימת. אני אתן עוד דוגמא: הרבה אנשים מפנטזים שיזכו בלוטו ויש הרבה שגם זוכים, ולרוב מי ממלא לוטו אנשים כאלה שאין להם באמת עודפי כסף, עכשיו תארי לך שיש אחד כזה שאין לו הרבה וחי אפילו ברמה של עוני וכאילו אם תסתכלי ברחמים תגידי זה אחד האנשים שהכי ראויים לזכות בלוטו, והתמזל מזלו, (תלוי איך רואים את זה) והוא אכן זכה בפרס הראשון בלוטו שזה סכום גדול מאוד, רגעי האושר הראנויים גדולים מאוד ואפילו יש כאלה שזה יותר מדי עבורם, עכשיו קחי בחשבון שזה אדם שלא רגיל לסכומי עתק שלא יודע איך להתנהל עם סכומי כסף גדולים (הוא הרי דל באמצעים) ופתאום תזרקי עליו סכומים כאלה הוא פשוט יאבד את הצפון כמו שאומרים וססטיסטית מוכח שכל אלה לא רק שלא נהנו נהכסף הזה, אלא אף הגיעו למצבים גרועים ממה שהיה להם לפני כן, לכן מאוד חשוב לבקש דברים מאוד מדוייקים שאנחנו באמת צריכים אותם שאנחנו באמת זקוקים להם, ולא העיקר לבקש. לגבי בני זוג כמו שציינתי ושיעורים כל האנשים סביבנו בעצם משתתפים בשיעורים שלנו ולאוו דווקא בן זוג, לכן חשוב שכאשר מגיע בן זוג שיהיה מתאים לי ונכון לי כדי שאני אלמד טוב יותר וגם אלמד להנות מזה, לא לשכוח תמיד את אפקט ההנאה מהדברים שאנחנו יוצרים. הרבה פעמים יש לנו מודל שקבענו לנו בראש ואנחנו מקובעים עליו ויכול להגיע אותו אחד שביקשנו בנפשנו לפגוש ולהכיר אבל מרוב שציפינו אותו בכל מיני תכונות ותארים לא ראינו את הפנים שלו ולא ראינו הרבה דברים מעבר לכך, לדוגמא ביקשת סתם אדם כריסמטי, חכם, שנון, מכובד, ועוד תארים יפים כאלה, אבל במקביל יהיו לו תכונות מאוד שליליות שאת לא מתחברת אליהם, לדוגמא קמצנות, סגירות, קנאות ועוד... לכן מאוד חשוב לשים לב ולא מומלץ לקבע דברים כי אז יש אפשרות של פספוס וחבל, ואני מתארת לעצמי שלא זאת מטרתך.

רותי 11

New member
SugarMm ועוד תוספת קטנה

חשוב גם לבדוק למה חשוב לך לדוגמא בן זוג מאיפה זה בא, בגלל שיש לחץ סביבתי/חברתי או בגלל בדידות (חלילה) או בגלל שככה זה צריך להיות ואולי בגלל שאת חושבת שזה מה שיפתור לך הרבה דברים בחיים, או יספק לך הרבה צרכים של אהבה שאין לך כרגע לכן מאוד חשוב לבדוק עם עצמך מה את מבקשת איך את מבקשת ובעיקר למה

SugarMm

New member
רותי, ממש ממש אהבתי את התגובה שלך !!

אני גם הבנתי הרבה יותר מפעם שעברה...תודה ! את צודקת, יש דברים גדולים עלינו במידות, ואני מבינה שיש את הזמן שגם נותן לנו את עצמו לגדול ולהתפתח - גם כדי להגיע למידות בקשר לבקשות שלנו. אני רואה זאת בהרבה אנשם, ואולי בקשר לעצמי אני לא תמיד אובייקטיבי, כי אני באמת רוצה ! אבל נתת נקודות יפות בתגובה שלך, ואני תוהה עכשיו...בהחלט קנאות וסגירות ועוד ועוד...לא הערצה שלי לאנשים כאלה... מצד שני, אם כבר אז דומה מושך דומה - ככה אני סומך על הדברים. למה חשוב לי זוגיות? אני חושב שזוגיות נותנת צמיחה, גם לי וגם לצד השני. זה כמו לצאת מהאופוריה של לראות את זה בסרטים נחמדים, ולראות אצל אנשים קרובים... זה להיכנס בעצמך למקום הזה, ולראות מה אני מסוגל לבנות שם - הרי זה לעמוד מול אדם נוסף, ולהתחיל חיים בזוגיות - שזה גם ללמוד על הצדדים של השני, וגם של עצמי. אני חושב שזה דומה למה שאת אומרת - שיעור. זוגיות שבינתיים מעולם לא הייתה, תיתן לי כלים להבין מה אני באמת מחפש - ואולי כבר מצאתי.

GMjoy

New member
מה שבעצם הבנתי

זה שאני אקבל את מה שאני מבקש (ואפילו בהרבה יותר טוב ממה שאני רוצה) ברגע שאני אהיה מוכן לזה מבחינה אלוהית? זה כאילו לא משנה כמה נכון פעלתי וזימנתי - הדברים יבואו ברגע המתאים לפי היקום??

רותי 11

New member
הדברים תמיד מגיעים ברגע הנכון

בעניין הוא שאנחנו צריכים להיות מספיק פותחים לקלוט אותם ולקבל אותם, שזאת גם בעיה בפני עצמה אצל אנשים מסויימים. הבריאה תמיד קשובה לצרכים שלנו, השאלה היא אם אנחנו מודעים לאותם צרכים ורצונות, בדרך כלל אנחנו משדרים דיסאינפורמציה לבריאה וזה בהחלט יכול לעכב ולבלבל

GMjoy

New member
../images/Emo45.gifהבנתי את דברייך היטב.

את מצליחה לעלות אותי על גל מחשבה שונה כל פעם, ואני אכן קולט - זה חשוב לי. בדמיון שלי יש המון פנטזיה ואינסוף רצונות ואפשרויות לכל אחת. אני לפעמים לוקח אחת מהן, ומתחיל לעבוד איתה באובססיה עד שזה מגיע להרגשת תיסכול, ואז כמובן דברים מתעכבים ומתרחקים. אני חייב להגיד את זה לעצמי שוב ושוב. את נתת נקודות חשובות בתגובה, גם לגבי רצונות שונים, וגם לגבי זוגיות. אכן דברים מעבר לכתוב בחזון שלי יכולים להפריע לי...קמצנות וכו'...לא סובל קמצנים ! עם זאת, הוא יהיה חכם, אוהב וכו וכו וכו'... דבר 2, אני לעיתים חושב כמה "שנאה" אני מבטא לעצמי, כאשר אני חושב רק על השגת מטרה כזו או אחרת, ושוכח לגמרי מהרגשות שלי ביום-יום. האם אני מרגיש טוב, האם אכלתי בכלל, האם עשיתי לעצמי משהו מועיל היום בכלל?? ואז כשאני תופס בכך שלא, אז סורי...מי אשם פה? מי יאהב אותי אם אני עצמי לא דואג לי כרגע? למי אני אדאג אם אני לעצמי עכשיו לא קשוב ולא באהבה ? אני החלטתי מעכשיו לתפוס את המחשבה - כמו שאומר בוב פרוקטור - אני מתאהב בעצמי יותר מתמיד ! אני אבטא את כל האהבה שאני רוצה בזוגיות - אל הזוגיות הזאת בעצמי ! אני הזוגיות המיוחדת הזאת, ואני אעשה הכל כדי שלאדם הזה יהיה שפע בבריאות, האהבה, השלווה, האושר, השמחה וההצלחה! מגיע לי !

ע ו פ ר ה

New member
רותי יקרה

נושא התיקונים והגלגולים אינו קשור לפורום הזה, ואני בהחלט מבינה שהוא יוצר בלבול אצל האנשים הצעירים יותר. בפורום הזה אנחנו מתמקדים בעקרונות הסוד וכיצד לזמן דברים לחיים שלנו. אני חושבת שיש מקום להישאר בתחום של הפורום הזה. באהבה עופרה

רותי 11

New member
עופרה לא ניסיתי להיכנס לתחום הזה

פשוט רציתי להסביר שכדאי לשנות את התפיסה שלבקש בן זוג לדוגמא בעל חוש הומור וחביב אלא להתמקד במה שהכי מתאים לנו.

תראי

את לא יכולה לזייף .. כלום ! תיהיי אמיתית זה קודם כל .. ומשם תצמחי. אם את מסוגלת באמת להיות שמחה ואנרגטית כל היום .. נפלא, זה יעשה לך פלאים בחיים. אם לא .. אז אל! את לא יכולה להכריח את עצמך.. ועדיף לך להיות כנה עם עצמך, ולעסוק יותר בהתבוננות במי ומה שאת ומה שיוצא ממך מאשר בניסיון לשלוט בעצמך ובחיים שלך.. שזה אגב ניסיון שבד"כ נכשל.

למעלה