תודה לך.

Queen Of Love

New member
תודה לך.

המכתב שלא נשלח.... לאהוב לשעבר שלי.... תודה לך. תודה לך שהחזרת לי את אושרי רק עכשיו אני יודעת מהו אושר אמיתי רק היום אני מסוגלת להיזכר בך, ולהודות לך להודות לך על הפרידה. פרידה ששיחררה אותי מים של דמעות פרידה ששיחררה אותי מים של עצב, כעס, אכזבה. תודה. לא האמנתי שאחשוב כך, אבל זה הדבר הכי טוב שעשית למעני באמת השבת לי את חיי את אושרי רק בזכותך אני יכולה לשנות נתיב בחיי ולבחור בדרך אחרת רק בזכותך אני רואה את החיים בצורה אחרת התקשרת אליי , התחרטת. ביקשת שנחזור, אז כן, הצלחת להכאיב לי שוב אבל זהו עבר זמנך עכשיו אני אדם אחר, בזכותך אני אישה אחרת. יותר טובה, יותר אוהבת. בזכותך אוכל לחוש מהי אהבה אמיתית ולהיות באמת מאושרת. ובבקשה, אל תתקשר אליי יותר, כי הפעם על אושרי לא אוותר. ושוב, תודה.

שiש

New member
שמחה בשבילך

וכל כך מזדהה איתך! אמנם אני עדיין בשלבי הכאב, אבל זה היה חייב לקרות. ואני יודעת ומקווה שבקרוב אוכל להרגיש כמוך, שמחה ומאושרת, והכי חשוב - משוחררת.

תודה לך, מלכת האהבה.

נתת לי משהו לשאוף אליו. אני כל כך מקווה שיום אחד גם אני אוכל לחוש כך, מתוך שלמות. אני כל כך מקווה שיום אחד גם אני אוכל לכתוב מכתב כזה - ולהתכוון אליו. ואני כל כך מקווה שלעולם לא אצטרך לעמוד בנסיון - ולסרב לו. חתולת הנפש

Queen Of Love

New member
חתולת הנפש- תודה לך!../images/Emo24.gif

את לא צריכה להודות לי. כשקראתי את מה שכתבת הייתה לי מעין צמרמורת כזו, כי זה נגע לי ללב לדעת שהתחברת למה שכתבתי. אני לא יודעת מה עברת או מה את עוברת, אבל אם התחברת לשיר את בטח לא עוברת משהו קל. אני מאחלת לך שתמצאי את האושר שלך ושיהיה לך רק טוב. מכל
!! Queen Of Love

כמה עמודים אחורה

נמצא איזשהו מכתב שכתבתי ושיכול להבהיר לך בדיוק מה. את מוזמנת להציץ בו בזמנך הפנוי. חתולת הנפש

למעלה