תודה לכולכם מ~א~ וממני אוהבים אותכם!!!!
R RomiVais New member 31/3/02 #4 מקסימה שכמותך... ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif אני מחייכת כל פעם מחדש עם ההודעות שלך את משהו מיוחד!!!
מקסימה שכמותך... ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif אני מחייכת כל פעם מחדש עם ההודעות שלך את משהו מיוחד!!!
א אורית...2 New member 31/3/02 #6 ../images/Emo24.gif היא גדולה !!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיאמית ה ו~א~ ה עכשיו כשאת הולכת להתמסד ולהיות אמא !...מה יהיה איזה כינוי חדש תתני לך ול~א~ ... תמשיכי להיות כמו שאת !!! את גדולה ..
../images/Emo24.gif היא גדולה !!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיאמית ה ו~א~ ה עכשיו כשאת הולכת להתמסד ולהיות אמא !...מה יהיה איזה כינוי חדש תתני לך ול~א~ ... תמשיכי להיות כמו שאת !!! את גדולה ..
O ow New member 31/3/02 #5 ../images/Emo102.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif סיאמית!!!מממזזזזזזזזזזזזזזזללללללללללל טווווווווווווווווובבבב!!! מזה כמה ימים שלא נכנסתי לפורום ולכן התגובה המאוחרת! אני כל כך שמחה בשבילך, הבובולינה (או הבובולון) שבדרך וכמובן בשביל ~א~. רק אושר בריאות וטונות של דברים טובים!!
../images/Emo102.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif סיאמית!!!מממזזזזזזזזזזזזזזזללללללללללל טווווווווווווווווובבבב!!! מזה כמה ימים שלא נכנסתי לפורום ולכן התגובה המאוחרת! אני כל כך שמחה בשבילך, הבובולינה (או הבובולון) שבדרך וכמובן בשביל ~א~. רק אושר בריאות וטונות של דברים טובים!!