תודה לכולכם. נפתרה התעלומה

תודה לכולכם. נפתרה התעלומה

הזרקתי את החומר כשהוא היה מאוד קר וכנראה מזה כאב לי וצרב.

נכון לכרגע אני אחרי הזרקה שלישית כשהוצאתי את החומר 20 דקות קודם מהמקרר והזרקתי בטמפ' החדר כמעט
והשינוי גדול. לא אומר שחוסלו הכאבים אומר רק שהם פחותים בהרבה וההרגשה במקום אחרת.

מה שכן, כשהוצאתי את המחט, היא עדין טפטפה טיפת חומר, איך מונעים את זה?

ושוב המון תודה לכם.

שאלת אוכל - קוסקוס

אני אוכלת כבר יומיים וגיליתי היום שיש לי ערכים גבוהים של סוכר עדיין גם כשאני 4 ו-5 שעות אחרי התבשיל ולא אכלתי דבר בשעות האלה.
האם זה אומר שאסור בכלל לגעת בזה כי אני לא נוגעת בזה יותר כרגע.

תומרונתם

New member
מנהל
אישית - אני נמנעת...

הבנתי שיש גם קוסקוס מקמח מלא, תנסי איך זה עובד אצלך...

IrisPeleg

New member
קוסקוס מלא

כמו שנאמר יש גם קוסקוס מלא. מעולה ועדיף.
מקווה שאת סופרת כמה כפות מבושלות את לוקחת.

יתכן שקוסקוס לא מתאים לך. כל אחד צריך למצוא מה עדיף לו.

כמה אכלת?

הכל שאלה של כמויות. גם בקוסקוס מלא.
הבעיה האמיתית עם קוסקוס היא שהנטיה הטבעית היא לאכול... צלחת של קוסקוס! ככה כולם אוכלים את זה, אבל לא אנחנו! את יכולה לאכול קוסקוס (מומלץ מלא) אבל כתוספת לחלבון בלבד, כלומר 2-3 כפות ולא יותר. לבדוק אחר כך, לראות איך השפיע עליך... ולהסיק את המסקנות (אם להוריד כפית, אם אפשר להוסיף כפית...).

תומרונתם

New member
מנהל
אחרי שאת גומרת את ההזרקה

תשאירי את המחט בתוך הגוף עוד 2-3 שניות כשאת עדיין לוחצת בעדינות (פשוט כאילו להמשיך את הלחיצה למרות שכבר נכנס הכל). זה אמור לפתור את בעיית הטיפות.

נכון מאוד, במדיקל גפן אמרו לי להוסיף 50% זמן

במחטים אוניברסליות. שוויץ Ypsomed “קליק” (זה היה כשמשתמשים לא הצליחו בשימוש במחטים החדשות).
כלומר במחטים אלה צריך לחכות 15 שניות (לא נורא, אפשר בינתיים לקרוא ספר טוב).

ענתי44

New member
הנה למדתי עוד משהו

לימדו אותי להזריק ב- 90 מעלות ולמדתי כאן שלא צריך ואכן ההזרקה טובה יותר. כן לימדו אותי לחכות 10 שניות אחרי סיום הזריקה אבל גם 20 שניות יש טיפטוף. עכשיו למדתי שצריך להמשיך להזריק באותן שניות. אנסה זאת היום.

IrisPeleg

New member
אין צורך להחזיק את העט הפעילה במקרר

אינסולין יכול להיות בחוץ חודש.
אני מחזיקה במקרר את הרזרבות ואלו שבשימוש בחוץ. כמו בן שלא בחום או שמש.

יופי שעכשיו יותר טוב.

כמו שאמרו לך כבר, גם אני סופרת עד 10 וכמעט שאין טפטוף.

בהצלחה

לא כולם יבינו את הכתוב, (בגלל חוסר חוש טכני).

אפשר להשאיר את המזרק עם האינסולין מחוץ למקרר, אבל השאלה שצריך לשאול היא, האם זה משפר את הביצועים?
בטוח שלא, האם זה מפחית מעט מהביצועים, כנראה שכן. אז למה היצרן מרשה להחזיקו מחוץ למקרר? זאת על מנת לאפשר
למשתמשים את מרחב האפשרויות. מעבר לכך, יצרני האינסולין יושבים באירופה, ולא כל כך מכירים את מזג האויר בארץ הקודש.
גם אני מחזיק את העט לפעמים מחוץ למקרר,בגלל אילוצים שונים, אבל איך שמתאפשר לי הוא חוזר לשם בטיסה...

זריקות

את לא חייבת לשמור את המזרקים שאת משתמשת בהם ביום יום במקרר אלא במקום מוצל וללא הישג ידם של ילדים

אחרי שאת מחדירה את המחט ומכניסה את החומר לגופך המתיני מס' שניות (אני סופר עד 10) ורק אז תמשכי החוצה את המחט.

ההזרקה גורמת ללחץ קטן פנימי כך שאם את לא ממתינה חלק מהחומר נלחץ חזרה החוצה.

לגבי רמת הסוכר שלך בבקר אל תלחיצי את עצמך להגיע ל 100-110 הו כתב לך בצורה דרסטית ותשני כמויות,תנסי לבדוק ברמת האוכל שלך בערב במה את יכולה לשנות לכאן או לכאן ורק אם זה לא יצלח תשני יחידה כזו או אחרת.

בהצלחה ורק בריאות

mrkorr

New member
זריקות וכאבים

אמנם היום אני עם משאבה, אבל הייתי כ-10 שנים עם עטי הזרקה שונים.
לא ראיתי שנכתב לך את זה בפוסטים הקודמים אז אוסיף משהו על מהירות ההזרקה.
כשלמדתי להזריק נאמר לי שכדאי להזריק במהירות לא גבוהה וכמה שניתן קבועה כדי למנוע את הכאב.
אני לא יודע להגיד לך מה זה "לא מהר" ובטח אין לזה מדד מדויק, אבל פשוט כדאי לא ללחוץ בבת אחת על ראש העט.
תנסי אולי כמו שסופרים שניות, להגיד בלב: 21.. 22.. 23.. ובכל הפסקה לתת קליק בלחצן.

מקווה שהכאבים ייפחתו - אני זוכר כמה זה היה מציק.

תודה זה כבר לא כואב. אבל

עכשיו אני עדיין למרות שמזריקה כבר 4 ימים קמה עם יובש נוראי בפה
עושה רושם שהיחידות שאני מזריקה כנראה זה עדיין לא זה.

אוף.

למעלה