תודה לכולכם על ה"הקשבה"

d a p h n a

New member
תודה לכולכם על ה"הקשבה"

אני יודעת שבחודשים האחרונים, בעצם כמעט מאז שהצטרפתי לפורום, התבכיינתי הרבה על כל הקריאה שלי והבחינות שלי וכו'. לפני כשעה עברתי רשמית את הבחינות בהצלחה, ואני רוצה להודות לכולכם על ההקשבה והתמיכה הנפשית וההתעניינות וכל זה. עכשיו אני יכולה ממש רשמית לחשוב על עצמי בתור "דוקטורנטית" (במובן זה שאין שום דבר מלבד עבודת הדוקטורט שעומד ביני לבין התואר).

d a p h n a

New member
תודה, וכן

הוא שאל את השאלות האלה, אם כי לא רק את השאלות האלה. היה קטע מלחיץ שהוא שאל על משהו שלא הצלחתי למצוא לו תשובה מספקת. ואמרתי לו "אני ממש ניסיתי למצוא מחקרים שמפרטים תשובה טובה לשאלה הזו, ואולי פספסתי משהו, אבל לא הצלחתי למצוא משהו שבאמת נותן תשובה מעמיקה ומספקת". והייתי ממש מודאגת שפספסתי את הדבר העיקרי בתחום או משהו. אבל אז הוא אמר "כן, אני מסכים איתך, באמת אין כזה מחקר שעושה עבודה ממש טובה".

מעולה! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo215.gif

איזה יופי. ברכות. וכמו שאמרנו, - "אמרנו לך" שיהיה בסדר.... אני מניחה שתחושת ההקלה כל כך גדולה. יאללה. מעכשיו את משתתפת בשרשורי עבוה של "גדולים".... (ועוד מעט נחגוג לך קוצי-פוצי...
)

מממאיה35

New member
מזל טוב, איזה כיף!

אז מה, נשאר לך עכשיו רק לכתוב את התזה? כל הכבוד על שעמדת בכל המבחנים האלה

I Was Hoping

New member
ברכותיי

את בוודאי כבר על הטיסה לארץ, ולכן מאחלת לך חופשה ושהייה נעימות והרבה מזל טוב

Unicorn98

New member
כל הכבוד דפנה ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

עשית כברת דרך, ועוד בדרכך המרשימה
. עכשיו זה כבר הדבר "האמיתי" לא? באופן אישי (וגם מעבר לגבולות הפורום) - אני תמיד עומד לרשותך אם תצטרכי אוזן קשבת או עזרה...

בלונה4

New member
מזל טוב!

לא הרבה מגיבה (פה ובפורום שכן) אבל קוראת את ההודעות שלך ושמחה מאד לשמוע על הצלחותייך. שרק ימשיך כך.

גם כאן - ברכות

מנצלת את ההזדמנות לברך גם פה. (כמה שאת צריכה לעבור, בארץ הדוקטורט נראה לי הרבה יותר פשוט...) מזל טוב על המעמד החדש

tulkin

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!

כל הכבוד... (וסליחה על האיחור בתגובה... הייתי על המטוס בדרכי לביקור מולדת) וכן יירבו עוד הרבה "התבכיינויות" כמו שלך. במיוחד אם כמה חודשים אח"כ הן הופכות להודעות משמחות מהסוג הזה. שיהיה בהצלחה במחקר, ומנוחה נעימה אחרי העבודה הקשה.

למעלה