תודה לכולכם על קבלת הפנים

תודה לכולכם על קבלת הפנים

באמת מרגישה שהגעתי הביתה נרגעתי האוכל היום לא משהו אבל גם לא גרוע אני באמצע כזה חלק מהיום בהימנעות - רוב היום, אבל לא כל היום זה לא מנהל אותי יותר מידי אני מאמינה גדולה בתוכנית ומאמינה שאני אמשיך לעשות פעולות כל יום חשבון נפש כל יום צעדים כל יום טיפול בעצמי והקשבה לרצונו עבורי וההימנעות הטובה יותר תגיע בינתיים אני מסתפקת ביום כחה כחה עם האוכל ואסירת תודה לאלוהים על המקום שאני נימצאת בו כי זה מקום רגוע לא מקום של סבל מקום של קבלה ואהבה עצמית היום היה ניפלא עם הרגשות והמטלות הרגשתי טוב מאוד הייתי מחוברת לאלוהים ולעצמי ועשיתי המון המון אוהבת אותכם מאוד ושוב: טוב להגיע הביתה

נבט9044

New member
יודעת משו?

תרגלנו למדוד את עצמנו על פי ימים של המנעות. יום טוב, יום לא משו,, את מספרת על היום הזה שבו היו רגעים של המנעות, היו רגעים שלא ממש,,, לא מזלזלת ולא מקלה ראש ברגעים של השימוש באוכל. הלוואי וגם הם לא יהיו לך, ובכל זאת רוצה לומר לך שרגעי הנקיון והחופש שהיו לך היום אינם מתפוגגים רק משום שהיו לך רגעים של אכילה. מאחלת לך יותר ויותר רגעים של שחרור

מסכימה איתך לחלוטין נבט

ולכן באמת לא מזלזת בימים הטובים האלה שאני עוברת כל ארוחה הימנעותית טובה לי כל מאכל בריא עושה לי טוב ואני פחות שמה לב לפחות טובים משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה וטוב לי בסוף היום זה העיקר תודה על התגובה המעודדת אוהבת

למעלה