תודה לכולכם!

אמילי26

New member
תודה לכולכם!../images/Emo13.gif

בהמשך לכל העצות הטובות, קיבלתי גם עירוי של סטרון (אמרו לי שזה כמו קיטריל) וגם כדורים ב-48 השעות הראשונות. אבל למרות כל זה היה מאוד קשה. רק היום (שבוע אחרי) אני מתחילה להרגיש יותר טוב. (זה נורמלי כל כך הרבה זמן? מתי כדאי לחזור לעבודה?) רציתי להודות לכולכם על התגובות- זה ממש עוזר..

תמר 26

New member
הנה עוד טיפים ../images/Emo45.gif

תה שומר או קמומיל בטמפ' החדר מרגיע את הבטן.
לאכול מספר ארוחות קטנות וקלות במקום ארוחות גדולות. בטיפולים הראשונים הרגשתי כ"כ רע שפשוט לא רציתי לאכול כלום, מה שלא ידעתי שכשהקיבה ריקה להרבה זמן היא יותר פעילה ויש יותר התכווצויות מה שמגביר את הבחילה, (וגם קל יותר להקיא כשיש משהו בקיבה מאשר על ריק זה מאוד כואב. ולפעמים כשמקיאים זה משחרר קצת את הבחילה אז לא כדאי להילחם בזה -
מכולם על התיאור הגרפי). אני יודעת שהתיאבון נעלם לחלוטין אחרי כימו' ואין לשום דבר טעם, אבל בכל זאת חשוב להזין את הגוף.
למצוץ פלחי תפוחים - עוזר לטעם המר בפה
לגבי אויר צח זה נכון כי יש ריחות שממש מגבירים את הבחילה (ריח של אוכל במיוחד טיגון, בשמים, מטהרי אוויר,) ובנוסף למרות שקר חשוב לאוורר את הבית כי יש הצטברות של חיידקים ואפשר לחלות.
יש לי טיפ נוסף שאולי תתחברי אליו ואולי לא, אני מנסה להשתמש בדמיון כטכניקה להירגע, אחד הדברים שאני מדמיינת הוא איך החומר הזה נשטף ממני החוצה אחרי שעשה את הסיבוב הנחוץ. לפעמים זה עוזר לי כי בהתחלה הרגשתי ממש רע במשך 4-5 יום ועכשיו פחות,,, אחרי 2-3 ימים אני בדר"כ מרגישה יותר טוב. את רואה אני כבר פה.(מרגישה אמנם כמו סמרטוט סחוט אבל פה
)

למעלה