תודה לכולכם

alonpaz

New member
תודה לכולכם../images/Emo23.gif

היה לי חשוב לדעת מהו וממנה נגרגמת נוכותי.

alonpaz

יש המון מידע באינטרנט. זכור ולעולם אל תשכח. לכל אחד ואחת יש את ה"פגם שלו" לעולם לא להשוות עם השכן. זה חשוב. מה שחשוב עוד יותר. איך שמציעים את המיטה שם ישנים. קבלת החיובי מסייעת המון עם כל המגבלות. רשום לי במיל אם אתה דובר שפות נוספות. בעברית החומר משום מה דל. שאלות ספציפיות אתה יכול לשאול בפורום נוירולוגי בכל אתר באינטרנט. גם תקבל תשובה אבל זו תהיה כללית. בהצלחה.

alonpaz

New member
אתי

לצערי אני דובר רק עיברית. אני נכה מלידה ב- C.P אבל לא ידעתי ממש מה פירוש המחלה למעט ההרגשה הפיזית הקשה והמתדרדרת שלה. תודה לך ולכל החברים על התמיכה והעזרה, אך למרות המילים היפות והמעודדות ההרגשה קשה כשאני רואה את מצבי הפיזי המתדרדר מיום ליום וכשכל יום אני רואה עוד דבר שאני כבר לא יכול לבצע וזקוק לתמיכה. אני רואה את החברים הבריאים מבלים עם חברות או נשואים וילדים וזה גורם לי לתחושה קשה ומשבר יותר עמוק. אני לא בדיקאון אך התחושה היא כללית. אני גר בקומה שניה ללא מעלית, קבור בבית , הרכב מוצג בחניה כמוצג במוזיאון ללא שימוש כמעט וזה יותר מעמיק וכואב. אני מודה לך ולכולם על העזרה ומצטער אם נאלצת לקרוא את הצרות שלי כאילו שלך אין משלך. אוהב אלון

מירי 777

New member
אלון ../images/Emo39.gif

דבר ראשון, היום, בגלל המצב הבטחוני הרבה אנשים לא יוצאים מהבית. ישנם גם אנשים בריאים שמעדיפים לבלות בבית את שעות הפנאי. המזל שהיום עם הטכנולוגיה אפשר הרבה דברים לעשות מהבית, אפילו להזמין קניות מהסופר. דבר שני, אתה חייב להתחיל לחשוב איך לעבור דירה שיהיה לך נוח לצאת ולהיכנס מהדירה ולהגיע לאוטו. זה לא פשוט, אבל אתה חייב להתחיל לברר בנושא ומתי שזה יזדמן אז לעבור לדירה ללא מדרגות ויש הרבה דירות כאלה.

למעלה