תודה לכולכם

תודה לכולכם

תודה לכולכם על ההבנה והעזרה באמת עזרתם לי ואני השתדל לעשות את מה שאמרת לי שכדי. כרגע אבי בבית החולים כיוון שמספר ימים הוא לא זז מהמיטה והיום כאשר באתי לבקר אותו הוא ניראה הרבה יותר טוב והוא גם הלך ואכל וזה מאוד שמח אותי. למי שרצה לדעת עוד דברים אז ככה: אני בת 12 לאבי יש סרטן הריאות כבר כמעט 9 חודשים בהתחלה(לפני שנודע לנו שיש לו סרטן) הוא לא הרגיש טוב וכאב לו כל הזמן הגוף עכשיו הוא מקבל אינפוזיה ועושה הקרנות. אני פוחדת בעיקר מהמחשבה שהוא ימות כיוון שיש לנו מספר חברים חלקם חברים קרובים מאוד שהאבא במשפחה נפטר וראיתי איך היה להם קשה ואני ממש לא רוצה שזה מה שיהיה גם אצלנו כי אני לא יודעת איך הוכל ליתמודד. אשמח אם תסבירו לי קצת על הסרטן ותספרו לי איזה סרטן יש לכם או לקרוביכם תודה מראש אילת

אספמיה

New member
שלום לך ילדת שלום יקרה! ../images/Emo24.gif

קראתי את דברייך בהתרגשות פנייתך הכנה אלינו גורמת לי לרצות לפני הכל לחבקך בחום ולומר לך שהכל יהיה בסדר... אני מקווה שזה באמת כך יהיה ואביך ירגיש הרבה יותר טוב במהרה, אבל כמובן אינני יודעת וחששותייך מובנים לי מאד. אני מאד מקווה שאת יכולה לדבר על החששות האלה עם אימא או מישהו קרוב מאד אליך, כי כמה שלא נשתדל כאן לתמוך בך הרי בכל זאת זה וירטואלי וחשוב מאד להיות בקשר ולדבר על הדברים עם מישהו קרוב ואהוב, טוב את עושה שאת מדברת על רגשותייך ואני שמחה שבחרת בפורום הזה. בנוגע לשאלתך עלינו החולים כאן בפורום הרי שלכך אין תשובה חד משמעית. סרטן הוא שם כולל למחלה שמופיעה בהמון צורות, באברים שונים ובדרגות שונות .ישנם גידולים שמנתחים אותם החולה מבריא ושוכח מכל העניין, יש כאלה שחוזרים החולה מקבל טיפולים שונים כמו הקרנות או כימותרפיה ומאריכים את חייו לפעמים לשנים רבות. מאחר ואינני רופאה איני יודעת עד כמה מחלתו של אביך רצינית, אבל דבר אחד ברור שבמחלה הזאת יש הרבה מאד נסים ואנשים מצליחים להתגבר גם על מצבים קשים ביותר. יש בני אדם עם כוחות עצומים גם פיזיים ובעיקר נפשיים ואם יש משפחה אוהבת ותומכת זה עוזר מאד להתמודד. הפחד שלך מהעתיד מובן לי מאד תשתפי בזה אנשים נוספים שוחחי עם אביך על הרגשות שלך אני בטוחה שעדיף לדבר מאשר לשמור את זה בלב. אני אישית חולת סרטן בקרוב חמש שנים עובדת עם ילדים בכל הגילים ומדברת אתם בגלוי על המחלה שלי ועל כך שאני עוברת טיפולים כימיים, אני מאמינה שאין טוב יותר מהאמת . הסתרת רגשות דורשת אנרגיות גדולות שבזמנים קשים כאלה צריך לשמור אותם להתמודדות עם המחלה. ולסיום איילת יקרה אני מאמינה בכוחך בכל לבי כי קצת למדתי להכירך, וכנראה את ילדה מאד חזקה ונבונה שתמצאי את הכוחות ואת האומץ להתמודד עם כל מה שקורה לך כעת ומפחיד אותך כל כך, אל תשכחי שמותר גם להיות עצובים ומותר גם לבכות כשמרגישים מועקה גדולה . זאת לא בושה. אך לעולם , לעולם לא לאבד תקווה. אני מקווה שבקרוב נשמע ממך בשורות טובות ועד אז חיבוק גדול ממני בהמון אהבה
אספמיה

למעלה