תודה לכולכן וחג שמח

• פותח הנושא pizy
  • פורסם בתאריך

pizy

New member
תודה לכולכן וחג שמח../images/Emo39.gif

קיבלתי כאן כמה עצות טובות שנותנות לי רעיונות לגבי איך להתחיל (אשמח לקבל עוד). אני חושבת שיהיה נחמד אם תספרו בקצרה על ההתחלות שלכן - למה ואיך, תמיד אפשר ללמוד מניסיון של אחרים. תודה וחג שמח.

יש דרישה רבה לסיפורי התחלות, אז הנה

להזכיר: אני עוסקת בהדפסות מהבית כאשר נכון להיום יש לקוח קבוע אחד (עורך דין) שמציף אותי בעבודה ולעיתים רחוקות יש עבודות הדפסה מסטודנטים ואנשים פרטיים. אני מזכירה במקצועי ועד לפני חצי שנה בערך עבדתי גם כשכירה מחוץ לבית. התחלתי לפרסם בפליירים ומודעות לוח שהדבקתי בעצמי במרכז תל-אביב, במשרדי עורכי דין, רואי חשבון, הוצאה לאור, בבתי המשפט. שלחתי את המשפחה וחברים למקומות רחוקים יותר כמו אוניברסיטאות וגם פרסמתי בלוח קחתן (לא יודעת עם עוד קיים) במודעות חינם. אחרי שהתחילו להגיע הסטודנטים הראשונים להדפיס אצלי, הם התחילו לספר אחד לשני והגיעו אליי חברים של חברים של סטודנטים. מפה לאוזן נהיו לי איזה 10 סטונדטים קבועים שבאו להדפיס אצלי עבודות להגשה. אחרי שנתיים-שלום הם נעלמו, קיבלו את התעודות שלהם וסיימו את הלימודים. הם סיפרו לעוד כמה חברים שלהם, שרק התחילו ללמוד, שחלק מהם גם באו להדפיס. העורך דין שכיום הוא לקוח שלי, שמע עליי מעורך דין אחר שמדפיס אצלי פעם בחצי שנה בערך. העורך דין שהמליץ עליי הכיר אותי ממקום העבודה שלי כמזכירה ואמר מילים חמות על העבודה שלי. הלקוח הנוכחי שלי עובד איתי כבר כמעט שלוש שנים רצופות כאשר הוא לא מוכן לוותר על ההדפסות שלי ולקחת כתבנית צמודה. הוא הציע לי מספר פעמים לבוא ולעבוד מהמשרד שלו אבל אני מעדיפה את הנוחות של הבית, בלי נסיעות ובלי הקפצות כשהילדות חולות. אני השנה קצת במיתון, כמו כל המשק וסטודנטים מעדיפים להדפיס בשני שקל לעמוד במקום 5 שקל שאני מציעה ועוד ירדתי ממחיר של 7 שקל שעד לפני שנתיים עוד הסכימו לשלם. היום כולם חושבים שלוש פעמים לפני ששולחים לי חומר להדפסה. אני מקווה לעבור את המשבר הזה ולהצליח לצבור לקוחות חדשים. מישהו צריך כתבנית???

יותר גרוע

נראה לי שהיום כולם מדפיסים לבד! הסטודנטים לפחות...לכולם יש אינטרנט ומי שיודע לגלוש באינטרנט ולכתוב בפורומים וצ'טים וכיו"ב- יודע להשתמש בוורד...הגישה למשרדי עו"ד ורוא"ח היא מצויינת ואני מאחלת לך שתכנס לך הרבה עבודה ומהר. אגב- מאיזה איזור את בארץ?

../images/Emo20.gif

נכון שהיום כולם יודעים להשתמש ב- WORD ולכולם יש אינטרנט ...אבל לא לכולם יש זמן פנוי ... לשבת להדפיס לעשות הגהה ...אמא בריבוע מאחלת לך המון הצלחה

ובנוסף

זה שמישהו יודע להקליד או להשתמש ב-Word לא אומר שהוא יודע לעצב את המסמך במקצועיות וידוע שחל ניכר בהתיחסות ובציון זה צורת ההגשה לי יש ידע רב בשימוש ב-Word, ותמיד יש לי טיפים ללמד את המזכירות המקצועיות (וגם את הגברים שחושבים שיודעים) בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה ומוסיף למי שרוצה אתר ללימוד הקלדה בשיטה עיוורת

איציק תודה,../images/Emo24.gif

עכשו אוכל לתרגל ,וללמוד ,אני חדשה בענייני מחשבים. אביבה.

תמיד שמח לעזור עם חיוך

אביבה, יש לנו על מה לשוחח מקצועית שילחי לי מסר אישי ונדבר מחר, אני הולך לטייל איציק

ואם בענייני לימוד הקלדה עיוורת

מישהי/ו מעוניין/ת ללמוד הקלדה בשיטה עיוורת בעברית ואנגלית מקלדנית מקצועית, בוגרת תיכון במגמת מזכירות שעובדת כבר למעלה מעשר שנים בתחום?

../images/Emo51.gif על המילים החמות ../images/Emo140.gif

אני מלוד וכאן אין הרבה עבודה בעיקר לא אצל עורכי דין. האפשרות היחידה שלי היא למצוא לפחות עוד עורך דין אחד תל-אביבי כמו זה שיש לי כרגע. נכון להיום היקף העבודה שלי מבחינת זמן הוא בערך 10 שעות בחודש בלי להתאמץ יותר מדי ואני כבר מגיעה לסכום של כמעט 500 שקל בחודש תשלום עבור ההדפסות ולפעמים אקסטרות של נייר שעולה לי לפקס ותוספת תשלום להדפסות בשעות לא שגרתיות. אני נוהגת להגיד כן לכל בקשה להדפסה וכששואל אותי אם אוכל להדפיס בבהילות אז בדרך כלל אני דואגת שזה יהיה אפשרי גם אם הילדות בבית. אני תמיד מוצאת סידור ומצליחה "לספק את הסחורה" ובזמן ובאיכות המצופים ממני.

nesherkal

New member
הפקס../images/Emo35.gif לאמא בריבוע ואחרים

האם את משתמשת בפקס של המחשב? יש לי ואני מפעילה לעיתים רחוקות מאד, מחפשת קצת מידע.

דפנה מי

New member
חשבתי גם לעזור בתחום ההדפסות

בעיקר לסטודנטים, מורים וכאלה (בינתיים "מנצלים אותי" בחינם בועד הבית שלנו וזה נותן לי שפשוף ונסיון) אני גרה באזור קרית אונו - יש לך הצעות (אולי אפילו לעיסוק זמני) איך להתחיל לפרסם את עצמי ואם תוכלי אז גם דרכך - שיבואו יותר הצעות שלא תוכלי לקבל
תפני אותן אליי בבקשה !?! אני גם ממש לא יודעת כלום בענייני תשלום וכאלה וכמה לוקחים....

לגבי הפקס - כן משתמשת בזה של

המחשב כי אין לי מכשיר פקס חיצוני. היה והתקלקל. שולחים לי פקסים ישירות למחשב שמחובר גם לADSL בשביל האינטרנט וגם לטלפון לקבלת פקסים. אם אני רוצה לראות את הדף אני מדפיסה במדפסת. אני יכולה גם להעלות חצי מסך את הפקס שנשלח וחצי מסך דף של WORD וככה לעבוד. כשאני רוצה לשלוח פקס, מה יותר קל ופשוט מאשר לנסח מסמך, לעבור ולתקן ואז ישירות לשלוח אותו למי שרוצים. בעיה יחידה היא שאי אפשר לחתום על מסמכים ששולחים מהמחשב. לגבי איך לפרסם - מה שאני עשיתי זה לפרסם מודעות בכל מקום אפשרי כי גם משרדים וגם אנשים פרטיים צריכים מדי פעם הדפסות. אני מדפיסה הכל: מכתבים, קורות חיים, הסכמים וחוזים, עבודות של סטודנטים, ספרים ושירים. לא אומרת "לא" לאף עבודה. בגלל זה גם אין סיכוי גדול שאעביר אל מישהו עבודות
לגבי מחירים - נכון להיום אני גובה מהעורך דין שהוא הלקוח הקבוע שלי, כבר כמעט שלוש שנים, 8 שקל לכל 250 מילים. אני עושה ספירת מלים במסמך. עד לפני שנה מלקוחות מזדמנים ובעיקר סטודנטים גביתי 6-7 שקלים ל-250 מילים ולפני חודשיים בערך מישהו ביקש לדעת מחיר וזמן עבודה ואמרתי לו שבגלל המצב במשק ירדתי ל-5 שקלים לדף ובסוף הוא לא חזר אליי עם העבודה. אם תפתחי אתרים שונים של סטודנטים שיש שם לוחות של מדפיסים תראי שיש גם הצעות להדפסה של 2 שקל לעמוד. את קובעת את המחיר בעצם. יש גם דרישה של מדפיסים לתשלום של 10 שקלים לדף ויותר ואני מדברת על הדפסת מסמך בעברית. לא תרגום ולא אנגלית.

ספירת מילים

היי כשאת כותבת " אני עושה ספירת מילים במסמך" למה כוונתך? אני מקווה שאת לא סופרת ידנית אלא מפעילה את הפונקציה ספירת מילים ב-Word

למעלה