תודה לכולכן

madmo34

New member
תודה לכולכן

אני מקווה שאדע להסתדר עם הפורום-זו פעם ראשונה שעובדת עם תשובות.

gaia20

New member
למה שלא תסתדרי?

את כאן ואנחנו כאן ומה שלא תדעי, נעזור לך. *רק בקשה קטנה- השתדלי לשרשר הודעותיך. בכל עמוד נכנסות רק 20 הודעות ראשיות (הודעות חדשות) כל הודעה חדשה דוחקת לדף הקודם הודעות קודמות ולכן אם את רוצה לכתוב משהו, חפשי בין ההודעות אם אין כבר נושא עליו את רוצה לכתוב\להגיב. אם יש- פתחי את ההודעה הקיימת ולחצי על "הוספת תגובה" אם אין- פתחי בהודעה חדשה. שלך,

madmo34

New member
זאת אומרת שכל פעם

שארצה לחפש אם מישהי כתבה לי אצטרך לחפש אחורה? איך אדע שיש לי הודעה חוץ מהדף הראשי שאני רואה כל פעם שאני נכנסת?

gaia20

New member
אז ככה

ליד כל הודעה חדשה מהיום יש כוכבית צהובה, אין בעיה לזהות את זה. וגם אם זו לא הודעה מהיום- רק להודעות שכבר קראת יש
ליד ההודעה ככה שאם לא הית כאן באיזשהו יום, תוכלי לדעת מה חדש גם אם אין כוכבית צהובה. דבר שני- את יכולה להגיב על כל מה שבא לך, לא רק להודעות שמופנות אליך. דבר שלישי- ההודעות יהיו רק כאן, אין צורך לפשפש בדפים קודמים.

madmo34

New member
רציתי לוודא שזה כתוב בסדר

בכל אופן- בגיל 18 מצאו אצלי לופוס. לא ידעתי מה זה והתנפחתי מאד מהסטרואידים. ריחמתי על עצמי וכאבה לי הרגל. לא יכולתי לסבול מה שקורה לי. טסתי עם הורי לארה"ב שם אמרו לי שאולי אין לי לופוס. גרתי שם 12 שנים ועם השנים - ועוד איך שהיה ויש אבל - גם יש בעל ברוך השם וגם 4 בנות שלא הגיעו לעולם בקלות כמו לאמא רגילה אבל בריאות ברוך השם, וגם 3 הפלות ולידת עובר ללא דופק חווינו והיום בגיל 39 אני יכולה לאמר שאין לי הרבה זמן להפעיל את המחשב בגלל הפעילות שבבית ברוך השם אבל אכתוב את הסיפור המלא אולי ביום יותר פנוי ובינתיים אנסה ללמוד את העניין פה - ותודה רבה לכולכן על קבלת הפנים היפה - אקווה להכיר אתכן עם הזמן

gaia20

New member
וואי, כמה עברת!!

הספקת הרבה עד היום.... אני שמחה לשמוע שיש לך 4 (!!) בנות.... להיות לופוסית עם 4 בנות זוהי דרך ארוכה ומפותלת..... כל הכבוד לך על הנחישות
!!! בקשר לסיפור- אין צורך למהר, שבי מתי שנוח לך... אנחנו עדין נהיה כאן. שלך,

ל3

New member
כל הכבוד על הילדים../images/Emo6.gif

באמת עברת כברת דרך משמעותית. אני אשמח אם תשארי איתנו ואם את צריכה עזרה אל תהססי לבקש. איך קוראים לילדים שלך? אני חושבת שאם הייתי מתגוררת כל כך הרבה זמן בארה"ב היה לי מאוד קשה לחזור לארץ. הייתי שם שלושה חודשים והיה לי מאוד קשה לחזור

madmo34

New member
אילת, צביה, תהילה והודיה

גרתי שם 4 שנים בניו יורק ו-8 בקליפורניה - זו לא תקופה קצרה אבל עבר מהר מאד. גם 7.5 השנים שאני בארץ מאז עברו מהר... כשחזרתי לישראל נסעתי לכותל והודיתי לקדוש ברוך הוא שחזרתי ושיש כל כך הרבה אנשים שם בגולה שלא יכולים להיות בכותל ובכיתי על הזכות שיש לי לחזור.

madmo34

New member
כן גאיה - הדרך שעברתי ארוכה

מאד- יש לי 21 שנים לופוס וחייתי 18 שנים בלי... האמת שהרופאים לא עודדו אותי ללדת ועם כל הריון קיבלתי מנות על הראש והיו כמה רופאים שאמרו שאם אקלט עוד פעם הם לא יטפלו בי יותר ואחד הרופאים שודאי הרבה מכן מכירות אמר לי "אל תדאגי תמיד נוכל להביא רופאים אחרים שיסכימו" זה עודד אותי מאד להמשיך למרות כל ההתראות מצד המשפחה הקרובה והחברים ועכשיו יש לי בנות מתוקות ועל אף אחת המשפחה לא היתה מוותרת.... מה איתך? הלופוס שלך פעיל?

למעלה