תודה לכולם ובמיוחד לך רוייקו

חרוזית

New member
תודה לכולם ובמיוחד לך רוייקו ../images/Emo51.gif

אתה נשמע אחלה בן אדם ותודה רבה מאוד על ההזדהות אצלי הבעיה הייתה שפרופ´ חרוזי ורק הוא היה אמור לנתח אותי (הבנתם למה נכון ?) והוא לא ניתח אותי אלא אחד המתמחים שלו אשר סגר לי את המעבר שממילא היה צר - ליותר מדי צר- מה שגרם כמו שכבר אמרתי לתגובות שרשרת במערכת הגוף שלי - דבר מאוד לא נעים. אני יודעת שזה לא נעים לשמוע הערות בוטות (כפי שאמרה שלגיה) על אדם אבל מבחינתי - וכל אחד יעשה לפי ראות עיניו- הוא הרס לי את הבטחון במערכת הרפואית ואני באמת לא יודעת איך אני בכלל חושבת על ניתוח נוסף , אבל זה דבר שאני אפתור עם עצמי. מכל מקום רציתי לומר פה לכולכם שיש לכם פה אחלה פורום ואנשים וחבל שזה לא היה בתקופה שאני עברתי את הניתוח. (דרך אגב בזמנו הייתה לחרוזי מזכירה בשם נאוה וסדר קביעת התורים היה אחר מאשר היום) שיהיה לכולם פה רק בהצלחה ואם תרצו אני אשמח לעדכן לגבי החלטתי העתידית האם לעבור את הניתוח אם לאו. תודה בינתיים ולהשתמע

רוייקו

New member
הייתי שמח לקבל תשובה למה

ששאלתי.. מה קרה אצלך ? מדוע היית משאושפזת כל כך הרבה זמן. לא הסבירו לך מה הבעיה ? תראי, בניתוח שאת עברת היו כמה סיבוכים נפוצים שהם: זיהום, בקע בצלקת הניתוחית, נתק בקו הסיכות, טבעת רחבה מדי או טבעת צרה מדי, אירוזיה של הטבעת. סיבוכים אחרים הם בעיות בוושט על רקע מחלת ריפלוקס או בקע סרעפתי שנוצר, או דלף מאיזור הסיכות או הטבעת. כל המיקרים שהזכרתי קשים ומסובכים לתיקון והניתוח עם הטבעת המתכווננת מאפשר ניתוח הרבה פחות בעייתי מבחינת היכולת לתקן אותו. אולי כדאי שתבבררי לגבי הניתוח עם הטבעת המתכווננת. לא כדאי לאבד אמון במערכת הבריאות בגלל מה שקרה. כדאי לתת צ´אנס נוסף.

חרוזית

New member
אני אענה לך שוב...רוייקו../images/Emo41.gif

היה לי זיהום באיזור שמסביב לטבעת (שהייתה צרה מדי...) בזמן האשפוזהארוך הרופאים לא ידעו כ"כ איך "לאכול" אותי ולכן הריצו עליי בדיקות כמו גסטרוסקופיה(בדיקה פולשנית שעלולה הייתה לקרוע את המקום המנותח והביא לידי דימום) אותה עברתי 3 פעמים שלא לצורך (אפילו הרופא המומחה שביצע את הבדיקה נדהם לגלות שבאתי לעבור אותה שוב ושוב ללא הואיל!!! ובנוסף בדיקת בריום (שגם אותה עברתי 3 פעמים במהלך האשפוז)- דבר שגרם לי להקיא במהלך הניתוח השני (שבוצע בשיטת הלפרסקופיה) ושלקח כ-5 שעות בגלל הסיבוך המיותר !!! אתה יודע מה ? עכשיו תוך כדי שאני רושמת את הדברים האלו אני נדהמת מחדש ומזועזעת לגבי מה שעברתי כי עד עכשיו פשוט הדחקתי את הנושא (וכבר עברו 3 שנים ...!) בכל מקרה עוד שאלה לגבי אבי נוח : האם הוא מתמחה של חרוזי ? ו...כמה עולה ביקור ראשוני אצלו (אני בקופ"ח כללית) תודה

רוייקו

New member
חרוזית .. המשך

לפי מה שהבנתי, ניסו להרחיב לך באמצעות גסטרוסקופ את המעבר ובעצם פצעו את רירית הקיבה כל פעם מחדש. לא היה מנוס מהוצאת הטבעת לגמרי בניתוח חוזר. מעניין הוא שניסו בלפרסקופיה. הצליחו לבצע את כל הניתוח בלי לפתוח את הבטן, לבסוף ? אכן אתגר. אז את בלי טבעת ?? וגם בלי סיכות גם ? מי אמר לך שאין לך סיכות ?

למעלה