תודה לכולם.... וגם....

i love lucy

New member
תודה לכולם.... וגם....

יש משהו שלא הבנתי.... שמעתי על הסיפור על פול מקרטני ועל כל הסימנים שאומרים שהוא מת... מישהו יכול להגיד לי בבקשה... האם זה נכון????? לדעתי זה לא נכון אבל אולי חלקיכם יותר שמעו ממני כי אני רק שמעתי תכנית ברדיו על זה אבל נראה לי שזה רק בישביל פרסום... וגם עוד משהו.... יש לי שאלה כללית מה השיר האהוב עליכם של הביטלס??? אני ניסיתי לחשוב על זה אבל הגעתי למסקנה שכל השירים שלהם מדהימים.... תודה לכווווולם.... ותענו בבקשה... נ.ב להורים של מיכל יש טעם טוב בשמות... חחח

ובכן...

*תתעלמי מתחילת הסימון עד סוף הסימון* *תחילת הסימון* כמובן שפול מת! האין זה ברור שוויליאם קמפבל, הדמות החשובה ביותר של הביטלס היה קיים?! *סוף הסימון* ובכן, הוא לא היה קיים. כל ההוכחות לחייו של וויליאם/מותו של פול הן מאד לשיפוט זה שמאזין/מסתכל, וכמובן שיש את ההוכחה הברורה שפול יצר שירים רבים אחרי "מותו". אם את תרצי יתר פירוט את מוזמנת לבקש. אכן, השירים שלהם מדהימים כולם, ללא יוצאי דופן (טוב, נו, לא כולל love me do), אבל אם תבקשי בחירה, אני הייתי בוחר ב-here, there and everywhere כטוב ביותר. אבל שוב אני אדגיש, שגם רבים אחרים הם מצויינים.

Miss CB

New member
...אלוהים אדירים.

האם מקה שלנו הודה, גם אם רק חלקית, שפול מקרטני אכן חי ולא, הוא לא מתחזה??

Miss CB

New member
he's not dead, but not excatly aliv

e either... האם פול הוא פריקוג? (MINORITY REPORT...)

תודה../images/Emo9.gif

בקשר לפול, אני די בטוחה שזה לא נכון
בקשר לשיר האהוב - שאלה קשה
נראה לי שA Day in the Life, אבל...

Another Girl

New member
אוקיי...

אז במדור המאמרים תוכלי למצוא את המאמר של ל נ ו ן על השמועה Paul is dead וגם את המאמר ההזוי משהו של Chocoholic על העניין שאיכשהו מערב גם את אלביס... ובקשה קטנה- אם תוכלי בפעם הבאה לשרשר,אודה לך מאוד

i love lucy

New member
סבבה נקווה ששירשרתי עכשיו

אני לא יודעת מה זה ממש לשרשר כי אני לא מבינה בפורומים אבל אם זה מה שעשיתי שזה היה להוסיף למה שאת כתבת תגובה ולא להוסיף הודעה חדשה אז זה מה שעשיתי... ואם לא אז סליחה.... קודם כל נחמד שמישהו יודע על הסיפור הזה טוב.... כי אני ממה לא ידעתי את הפירוט ורציתי לדעת שאם המציאו שהוא מת אז מי החליף אותו, מתי, ולמה הם פשוט לא אמרו שהוא מת?????? תענו לי בבקשה......

מאור 87

New member
אענה לך בקצרה..

בעיקרון ישנה עלילה שטוענת שפול מקרטני נהרג בתאונת דרכים בשנת 66' ושישנם רמזים למותו ברצף גדול של עטיפות לאלבומים, קליפים, ומילות שירים של הביטלס לאחר שנה זו.. התומכים בטענה זו טוענים שמי שנראה בתצלומים עם שאר חברי הביטלס ומי שהחליף את מקרטני בהקלטות היה אדם בשם וויליאם קמפבל. ואילו, לאורך השנים לאחר התפרקות הביטלס יכולת לראות את מקרטני בהופעות ובקריירת הסולו שלו, ולכן הסיפור על מותו תמוה משהו. רוב האנשים כיום, וביניהם אני, מסכימים שהעלילה על מותו לא הייתה אלא תעלול שיווקי של הביטלס שנועד לשעשוע ותו לא. אם תרצי לדעת על הרמזים על מותו של פול בשיריהם ואלבומיהם של הביטלס, בקשי, ואשמח לעזור..
בקשר לשיר האהוב - כמובן שזה משתנה כל שבוע בערך אצלי, אבל כרגע אני ממש בקטע של "i'm a loser"..
אני ממליץ בחום לכולכם לשמוע את גרסת הכיסוי של מריאן פיית'פול לשיר הנ"ל..

מאור 87

New member
באיזו שפה מוזרה השתמשתי..../images/Emo6.gif

ותו לא, גרסת הכיסוי, הנ"ל.. חחחחחח לא מתאים לי לדבר ככה..

i love lucy

New member
אם אתה יכול לומר לי את הרמזים

מאור אם אתה יכול לומר לי את הרמזים למותו זה יהיה נחמד מצידך... תודה רבה מיכל או לוסי!

כמו שהמנהלת כבר אמרה

יש מאמר שלם בנושא, שאת מוזמנת לקרוא (תלחצי על "מאמרים" בחלק העליון של המסך ואת תראי את זה). בקצרה, יש רמזים למותו בעטיפות רוב הדיסקים: הוא יחף על מעבר החצייה באביי רוד כשמכונית נוסעת בנתיב שלו. ג'ון, בלבן, הוא אלוהים, רינגו, בשחור הוא הכומר או משהו כזה, וג'ורג' הוא סתם הקברן. יש שם רכב שכתוב עליו If28 כלומר שאם הוא היה חי הוא היה בן 28, ו-LMW: לינדה מקרטני מתייפחת (linda mccartney weeps). כמובן שכל זה לא נכון, כי הלבוש לא משנה הרבה, המכונית סתם הייתה שם, מה עוד שאיך לינדה יכולה להתייפח על "פול", אם הוא מת לפני שהוא הכיר אותה? פול "מת" ב-65, והוא הכיר את לינדה מאוחר יותר. בדיסקים Rubber soul ו-Revolver המבט שלו לא לאותו כיוון כמו השאר, וב-sgt. pepper's יש איזה רמז שמערב הרבה מראות ונסיונות נואשים להראות שהוא מת. בשירים יש כל מיני פעמים כמו ב-strawberry fields forever ו-revolution 9 שלכאורה שומעים משהו על פול ועל מוות. כמובן שאדם רגיל היה חושב שזה נשמע יותר כמו "בלה-בלה-בלה", אבל כל איש ואמונתו. כמובן, שהנימוק של מרת CB הוא אולי המכריע ביותר: פול יצר שירים רבים ונפלאים אחרי מותו. למען האמת, לפחות לטעמי האישי, אפילו טובים יותר מלפני מותו. כך שבאמת זה לא משנה אם זה וויליאם קמפבל או פול מקרטני, העיקר שמישהו יצר את השירים האלה, בין אם זה וויליאם או פול.

Miss CB

New member
לא, תודה לאל, הוא חי.

אגב, הנה משהו שחשבתי עליו (אני משערת שזה הועלה פה, אני לא הגאונה הראשונה): השמועות טוענות בעצם שהוא מת כבר באיזה 65 כזה לא? אולי 66. בכל אופן, הנקודה היא שבדברים הגדולים באמת (האלבום הלבן, אבי רוד המדהים, הסמל פפר וכל אלו) זה לא פול, אלא וויל. ובכן, אם וויל יצר דברים כה גאוניים - האם לא מגיע לו הכבוד? אז מה אם זה לא פול. ז"א, למי אכפת התואר (השם אני מתכוונת), כשזה גאוני זה גאוני. "ג'ון, וויל, ג'ורג' ורינגו"! חחח

למעלה