תודה לכולם עזרתם לי המון..........

בולדוג

New member
תודה לכולם עזרתם לי המון..........

זהו זה חזרתי הביתה אחרי הניתוח,קצת לא נוח אבל לא כואב. ורציתי להגיד תודה ענקית לכולם, עזרתם לי להבין להתכונן ולהוריד חרדה לפני הניתוח. הניתוח עצמו היה קל ואני צריך להתרגל לחיים אחרי,לא לנסות להוריד ליטר וחצי במכה כמו שאני רגיל אלא לגימה קטנטנה כל פעם,ולהבין שהריח של האוכל זה לא עבורי... אז חיבוק גדול לכולם מהמקוצר החדש.

שלגיה**

New member
עכשיו אתה בתחילת הדרך

וכולנו כאן כדי לעזור לך בהמשך !!!!!!!!!! בכללללל התהליך כולו. כדי שיום אחד יבוא לכאן "פודל" שירצה עזרה כמו שאתה רצית כאן ! בהצלחה !!!!!!!!!!! שלגיה

רוייקו

New member
ברכותיי, "בולדוג" יקר..

קצת מפתיע אותי שלא כואב לך ו"רק קצת לא נוח".. הגדרה אופטימית למדי, בחיי. לי ממש כאב. גם לאימא שלי וגם לאחותי. כניראה שאנחנו מתקשים לסבול.. אז אתה מאלה שמתאוששים במהירות כיאילו לא עשו להם שום דבר. אז סבבה, העיקר שתצליח. תגיד, כמה יש לך להוריד ??

עדי.פ

New member
מזל טוב , רק תזכור להשאר על נוזלים

כמה שיותר זמן (שבוע עדיף) ואחר כך לאט לאט ואם יש לך שאלה, תרגיש חופשי

לבולדוג שלום

ברכות להצלחת הניתוח, אי הנוחיות תעבור אחרי כמה ימים ותוך שבוע תחזור לשיגרה.אתה בידיים טובות אצל ד"ר סובחי על תתבייש לשאול אותו בכל בעיה קטנה שתציק לך.עכשיו מתחיל המאבק שלך לירידה במשקל ואני מאחל לך הצלחה במשימה ,אז תעדכן אותנו במצבך ושהקילואים ירדו במהירות ותגיע למשקל שאתה צריך להיות בו, ותוכל להחליף את שמך מבולדוג לפודל......

RomiVais

New member
בולדוג יקר - בשעה טובה!! ../images/Emo24.gif

בשעה טובה ומזל טוב!!! אני שמחה לשמוע שזה כבר מאחוריך, ושלמרות אי הנוחות - לא כואב לך!!
אני שמחה גם שעזרנו לך עד עכשיו ומקווה שנוכל לעזור לך גם בבאות... מעכשיו
ואני בטוחה שיהיה בסדר!! המון
רומי

בת עדן

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

תתפנק לך במיטה, קח את הזמן שלך, שים לך בקבוק מים או מה שמותר ליד המיטה ותחלים. הרי עכשו אין לנו את המרוץ מהמקרר וחזרה. ושוב בהצלחה בת עדן.

lir42

New member
אתה רק בתחילת הדרך

אז שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!!!! שלך לירי

חדש חדש......... אבל .....מעודכן

שתצליח לחיות קל עם מה שעשית ובעיקר - אל תגזים לשום כוון........ המון
ואם אתה צריך
שלח S.O.S ונעזור

למעלה