היי חני ורותי היקרות !
קודם כל אפתח בכך שאני מודה לכן על הענ התעניינות . עשיתי את הקורס לפני כ3 חודשים ולפני כן הייתי עושה מדיטציה ( כמו שלימדה אותי המתקשרת שאליה הלכתי וגם צפיתי ביוטיוב במדיטציות וניסיתי להתחבר ) לפעמים הרגשתי חיבור יותר ולפעמים פחות , אבל לרוב לא בדיוק הצלחתי . הייתי משננת הרבה את הביטויים אני אוהבת, סולחת / מבקשת סליחה ומודה לאלוהים על הכל . בחודשיים האחרונים ניכסתי לתקופה מאד מאד קשה מבחינה רגשית ( יש לי ילד בן 5.5 חולה והכל הסתבך ואנחנו מחכים לניתוח ועכשיו ( אחרי המתנה של חודשיים מאד קשים ״ גילו״ שהם טעו והוא צריך ניתוח אחר ( כנירה) יותר מורכב ( יש לו אפילפסיה מאד מאד קשה ) ועכשיו זה ניתוח ראש , ואנחנו בהמתנה מחדש לעשות בדיקה חדשה כדי לראות האם הם באמת ״טעו״ ואז בעצם יש תקווה הרבה יותר גדולה וכן סיכון הרבה יותר גדול ) בקיצור אני ממש יצאתי מאיפוס וההרגשה זוועתית ואני ממש לא מחוברת לעצמי. ( נהיו לי כאבים בכל הגוף ) אז אני ממש לא מצליחה לא לעשות מדיטציה רק לשרוד כל יום . הפסקתי לקרוא את החוברת של ויאנה פשוט הנשמה שלי חנוקה . אז אני יודעת ששפכתי עכשיו הכל ואשמח לשמוע רעיונות איך לנסות לתקשר . ( אחת הסיבות שהלכתי מלכתחילה לתקשור זה כי א. הבן שלי לא מדבר בכלל ורציתי להבין אותו ב. תמיד הרגשתי שהוא ממש מתקשר איתי בחיוכים ובעיניים. ג. הרגשתי שאני מחוברת לבורא ברמות גבוהות ושיש משהו עמוק ואמיתי בחיבור לנשמה ולאהבה ללא תנאי , הכל מאד התחבר אלי וכאילו היה אצלי בתת מודע וגם במודע כי תמיד נהגתי באהבה לעולם .