תודה לכולם על התמיכה ...

maayan1234200

New member
תודה לכולם על התמיכה ...

אז ככה.. התלוננתי על כאבים אצל הרופא בצבא והוא נתן לי פטור מכל פעילות שכוללת שימוש ברגליים (אני מאמין שהכאבים נבעו ממאץ אינטנסיבי של הרגליים ועמידה ממושכת) עכשיו המפקדים לא התלהבו מהעניין ובגלל שצריכים לנפות בתחילת המסלול אנשים שיהיו תומכי לחימה ניפו אטותי בגלל העניין הרפואי.. אני סובל מכאבים ברגל וכאבים בגב ועכשיו אני נדפקתי בכלל מכל הכיוונים מכיוון ששמו אותי בתפקיד נורא עוד יותר... אני חושב שלסיים מסלול ולסיים מסעות וכד' גם אני הייתי יכול לעשות אבל התוצאות שאחרי זה לא נראה לי שהיו נעימות ..הרופא שלי שעוקב אחרי כל שנה ממתי שנולדתי ששמע אחרי הצו הראשון שקיבלתי פרופיל 97 היה בשוק..ועכשיו אני מבין למה הוא התכוון ..הרי לצבא לא אכפת ולא מבין ..ואם אתה מתעקש על משהו (ואני התעקשתי על קרבי כל כך ) אתה בסוף תקבל אותו..אני מתוסכל נורא מכל העניין אבל מתסכל אותי עוד יותר שהצבא "מעניש" אותי על זה שאני לא יכול להיות לוחם.. אתם יכולים לפנות אליי במייל האישי אם למישהו יש שאלה... אני יענה בהקדם... ועד הצבא אף פעם אבל אף פעם לא היו לי כאבים לא בגב ולא ברגל ותמיד הייתי ספורטאי מצטיין אבל יש מגבלות וצריך לקבל אותם.. הכתובת שלי[email protected]

פרלמנים

New member
הי מעיין, תתכונן למגילה

אם אתה בבית ביום שני אז כנראה שאתה באמת בתפקיד פחות מאתגר... או שהיית אצל רופא היום?
אני שמחה לשמוע שהלכת להבדק ולא הזנחת, כנראה שהכאבים היו משמעותיים. אתה עדיין בביקורת אחת לשנה? תוכל לנסות ולספר לנו על הטיפול שעברת בילדות? היית אצל הרופא שמכיר אותך מאז שהתעוררו הכאבים החדשים? השבוע שאלתי את דר' פונסטי, הרופא שפיתח את השיטה שבה מטפלים בק"פ ברוב הארץ, והוא ציין שרגלייים של בוגרי ק"פ שטופלו בשיטה שלו אמורות להיות רגילות לחלוטין ונטולות כאבים, אבל הרבה אנשים מתארים כאב, לכן מסקרן אותי מה בדיוק עברת כתינוק וכילד. (האם נעלו לך נעליים עם מוט אלומיניום-דניס בראון, איזה ניתוח בדיוק וכו).כי בכל זאת מדובר בבחור ספורטיבי ואתלט, לכן אני מתפלאת. הרגל שלך חלשה יותר? השריר קטן יותר או חלש יותר? אמנם אתה כאן כדי להיעזר בנו אבל נשמח להיעזר בך למען הקטנים שלנו... בכל מקרה עושה רושם שהמוטיבציה שלך לגבי צה"ל בשמיים, וזה מקסים. אבל אתה מודע למגבלה הרפואית שהתעוררה. (יכול להיות גם בלי קשר לק"פ) ואתה שומר על עצמך, כי זה הכי חשוב (כבר הגענו כאן למסקנה שהבריאות הכי חשובה...). בתור מישהי ששירתה בצבא, אני יכולה להגיד לך שאמנם זה פרק מאוד מאוד חשוב ומעניין בחיים, אבל הוא חולף בכל מקרה וגם אם לצערך אתה משרת בתפקיד פחות טוב כרגע, כל דבר קורה לטובה-תאמין למישהי שעברה הרבה סרטים בצבא, ושינויים ודאגות. בסוף משתחררים, והצבא הופך להיות פחות רלבנטי להמשך החיים (אלא אם אתה בונה על קריירה
). לילה טוב ובהצלחה. ג'סיקה

למעלה