תודה לכולם

קורל ו

New member
תודה לכולם../images/Emo23.gif

התאמינו לי שדמעות מילאו את עיני בקוראי את תגובותיכם? מרגישה כבת משפחה, אחוות לוחמים...תודה תודה ועוד תודה. בקשר לבני, לעולם איני מראה את הלחץ שאני נמצאת בו לא במחלתי ובטח לא כעת כשמשהו אצל בני ייתכן ולא בסדר..אכן, הלכנו היום לים ולאחר מכן לבריכה, הוא כעת משחק בפליסטיישן עם חברים והשיחה שלי איתו בענין היתה שצריך לבדוק ולכן נלך ביום א' לרופא המשפחה ושטוב היה שסיפר לי, אמרתי לו שייתכן וזה זיהום מעקיצות של יתושים או משהו כזה. אגב, התיאבון שלו רגיל, הוא מרגיש בסדר, אין חום ואין כלום ואלמלא הנפיחות הזו הייתי אומרת לכם שהכל בסדר..כן, אני יודעת שיש עוד הרבה דברים לפני הסרטן אבל, זה מה שקורה כשניכנסים לחרדות. אני יודעת שכולם אוהבים את ילדיהם מעל הכל אבל פשוט תבינו..בני (שנולד לאחר 2 בנות) הוא צעיר ילדיי, כל ההריון שלו היה סיוט, שמירה, דימומים ומה לא, ולבסוף הוא נולד בשבוע ה 32 פג, בניתוח קיסרי...אז מאז לידתו ועד היום פיתחתי אליו חרדה מיוחדת כזו...ושוב, כמובן שהוא לא מודע אליה כי אני "מלכת ההפנמות" אוהבת אותכם..תודה על דברי העידוד, מבטיחה לשתף אותכם בהמשך.. רוצה לאחל לכולנו רק בריאות.. "כי לבו של אדם לא תמיד בפניו וחיוך לא תמיד בבואה הוא ללב והלב רק תועה בדממת הכאב ופוחד לגלות את אשר הוא חושב"

היי קורלי, טוב עשית

שהלכתם לים ולבריכה, ושהבן נפגש עם חברים וכו', זה עוזר להפיג את המתח כשעושים משהו ולא מחכים למחר. טוב מחר עוד מעט יגיע והרופאה תגיד שהכל בסדר אני מקווה, אם כבר את שם אז תבקשי גם לעשות בדיקות דם שגרתיות, סוכר וכו'. אוהבים אותך מאוד, מיכל

נתי26

New member
שאלה לא קשורה

היי קורל... קודם כל, אני מקווה שהכל יהייה בסדר ותגלו שזו מהומה רבה על לא דבר... ולשאלתי, שבאמת לא קשורה... ראיתי שבסוף ההודעה שלך רשמת פתגם או קטע משיר כלשהו (?) אני חולת פתגמים והייתי רוצה לדעת מה מקורן של השורות שרשמת... אם את יודעת כמובן... תודה מראש ושנשמע רק בשורות טובות! נתי

למעלה