תודה לכולם

Star_Dust

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שלשום בלילה דיברתי עם אם שכולה. בנה היחיד היה עובד של בעלי ונהרג באותו פיגוע. את כל חייה הקדישה לבן הזה ועכשיו... היא איבדה את טעם החיים. דיברתי איתה וניסיתי לנחם אותה. ואמרתי לה לזכור את הרגעים הטובים וסיפרתי לה על הבן שלה מנקודת מבטו של בעלי. ואני חושבת שקצת עזרתי. דיברתי איתה וחשבתי עליכם. על כולכם. על כמה עזרתם אתם לי בחודשים האחרונים. דיברתי איתה וחשבתי איך זה שאף פעם אני לא מגיבה על הודעות של אחרים ובקושי מגיבה על מה שאנשים כותבים לי... ומתי הפכתי להיות כזו אנוכית. ואיך זה שגם אחרי מה שעברתי... ואחרי שהבנתי שהכל יכול להיגמר ברגע... ואסור לשמור דברים בבטן כי אחר כך לא מספיקים... עדיין לא אמרתי לכם מה אני מרגישה. אז הנה... רציתי להקדיש לכם הודעה ולהגיד לכם, לכולכם שאני אוהבת אתכם ולהודות לכם על כל העזרה... כל המילים... וההשתתפות... ועל זה שנתתם ונתתם בלי לצפות לשום דבר חזרה. תודה מקווה שאצליח לתרום קצת יותר בעתיד. אהבה ואור, אני.

../images/Emo24.gif

פעם כבר קראתי לך ´אבק כוכבים זוהר´, אז שוב... מי אמר שאת חייבת להגיב לדברים של אחרים - אני בכל אופן לא ראיתי כותרת כזו. קחי לך את הזמן שנחוץ לך כדי להיות עם עצמך, אני לא רואה זאת כאנוכיות - זהו ´זמן חובה´ אחרי אסון. את מרגישה צורך להיות עם הכאב של ותני לעצמך רשות להיות עם הכאב הזה. זה פרק שעוברים אותו. אח"כ זה חוזר - אבל אחרת. זה כאילו אני אומרת לך "תתבשלי במיץ האובדן" וזה דבר נורא לאמר אבל נידמה לי שאין דרך אחרת לעבד ולהכיל אסון אלא ככה. אוהבת לקרוא אותך, אוהבת את הדברים שיש לך לאמר. שבת שלום (איפה השלום ? אנחנו משתמשים במילה הזו עשרות פעמים ביום ועוד ועוד נופלים קורבן על מזבח´השלום´ אז אולי במקום זאת אומר לך שבת טובה ונינוחה שתהיי לך ורד ע.

סטארית

תרגישי טוב ונוח. זה.. ככה זה. תתרווחי לך בכסא ותשעיני ראש אחורה. פה זה לא הנהלת חשבונות ואין פה טור חובה או זכות. כמו שזה נראה עכשיו.. גם יומך יגיע.
אור ואהבה גם לך

das3

New member
יקרה../images/Emo24.gif

אני חושבת שעם כל הצער והכאב שיש לנו החיים, ועם כל המלחמות והטרור והפחד שמלווה אותנו ביום יום - יש לנו מזל שאנחנו עדיין אוהבים. האהבה שלנו אחד כלפי השני כבני אדם מחזיקה אותנו ונותנת לנו חיזוקים בלתי מובנים. שיהיה לך רק טוב das3

למעלה