תודה לכולם

מיכל75

New member
תודה לכולם../images/Emo51.gif

אני ממש מודה לכולם! אתם כל כך עוזרים בתשובות שלכם כמובן גם מורלית. אז כמו שכתבתי,אין לי בינתיים כוונה לוותר על לידה משלי רק אם לא תהיה ברירה נשקול זאת. בעלי קיבל את עניין המחלה בטבעיות כי כבר לפני שנתיים כשהיתה לי דלקת בעצב הראייה אמרו לנו שזו אופציה.הוא תומך בי למרות התגובות המשוגעות שלי כרגע עקב הסטרואידים.אפילו נסענו אתמול ב-2 בבוקר לטיול כדי להוציא מרץ. ההורים שלי זה כבר סיפור אחר.הם לחוצים וניתן להבין. כל אחד מתקשר אלי 4 פעמים ביום כדי לשאול מה שלומי.יהיה בסדר,הם יתרגלו. רציתי לשאול גם בקשר לביטוח לאומי,שלחו לי טפסים למלא. לחכות 90 יום בבית? ואם אני ארגיש טוב אחרי ההתקף? אשמח גם לקבל מידע על תופעות הלוואי של התרופות.אמרו לי שלפרופה של טבע יש פחות. תודה מראש ותרגישו טוב!!! מיכל

RomiVais

New member
היי מיכל!!! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאנחנו עוזרים, בעיקר שמחה על החלק המורלי!!
אני עוד יותר שמחה שבעלך מקבל את עניין המחלה בטבעיות, זה מאוד חשוב!!! לגבי ההורים - כל ההורים לחוצים כשלילדים קורה משהו - זה טבעי ונורמלי, אבל המצב הריגשי שלך חשוב מאוד, ואם את חשה שהם מלחיצים אותך יותר מדי, תנסי לדבר איתם קצת ולהסביר להם. ביום שקלטתי שמצב הרוח שלי משפיע כל כך על אמא שלי, למדתי להגיב בצורות שונות לידה, להתאפק אם רע לי, ולהיות הרבה יותר חייכנית ואופטימית לידה - לא משנה מה - וזה עובד מצויין!!! גם אם קורה (לכולנו קורה) שלאבא שלי יש יום קשה והוא במצב רוח לא הכי הכי, אני תמיד מזכירה לו שחייבים להתחשב באמא שלי כי זה משפיע עליה מאוד. אז אם יש משהו שמשפיע עליך, תיידעי את האוהבים סביבך, במקרה והם לא הבחינו בעצמם. לגבי ביטוח לאומי, אני באמת לא יודעת מה להגיד לך, כי אין לי שום מושג!!!! אני משאירה את הבמה פנוייה לשאר החברים. מה שכן, אם במקרה מפספסים את השאלה שלך, תכתבי אותה שוב, כאשר הכותרת מיידעת על הנושא המבוקש - ביטוח לאומי. לגבי תופעות לוואי, אני יכולה לספר לך על זריקות ריביף, שאמא שלי מקבלת: כמו לכל דבר, הגוף צריך להתרגל לזריקות. התופעות הנפוצות הן חולשה יום אחרי הזריקה, תופעות כמו של שפעת, אבל אקמול עוזר. היום, יותר מחצי שנה אחרי תחילת הטיפול, כבר אין תופעות שונות - בכלל לא!!! כל אחד יספר לך על הזריקות שהוא או היא מכירים וכך תוכלי לקבל תמונה כללית ושלמה יותר. שיהיה לך יום נפלא, והמון בריאות, רומי

למעלה