תודה לכולם

תודה לכולם

על ההסברים והתגובות. למרות שזה אולי נראה כך אני לא מחפשת בעיות מתחת לאדמה, ורוב הזמן אני אופטימית ושמחה. בדיוק עכשיו קיבלתי תשובה חיובית למועמדות לעבודה שהגשתי, ובקיץ אנחנו עוברים יחד וזה כבר סופי. אני רק רוצה להתכונן, לדעת למה לצפות. ונראה לי שהכל טוב מידי עכשיו- too good tobe true ושברגע שנעבור יתפרצו דברים שאני לא מודעת להם. אז למי שחושב שיש לי צרות של עשירים- אולי זה נכון, אבל אולי גם לא... וסוכר לגבי שאלתך- נראה לי שאני נשארת... נשיקות וחיבוקים לכולם

ח ד

New member
too good to be true...

מזל טוב פעמיים ובהצלחה הרבה פעמים. נשמע כמו דף חדש בחיים ומי יתן שהוא יביא לך טוב. לגבי too good to be true - את יודעת מה? תני לטוב שאתם מרגישים עכשיו לחזק אתכם בדרככם, ובאותו זמן תניחו, כבר עכשיו ומראש, שצפויים לכם הרבה פיתולים בדרך. פשוט תניחי את זה מראש. יהיה לך יותר קל להתמודד עם זה כשזה יבוא. איך אמרה לי פעם עין בתחילת הדרך, כשהיינו ברקיע ה-7000 ונורא חששנו, וחיפשנו איפה הבאג, ואיזה סיכה תפוצץ לנו את הבלון? - בוא נזכור כמה טוב לנו עכשיו, כי ברגעים הקשים שמחכים לנו בהמשך הדרך, זה מה שיתן לנו את הכוח. עכשיו אנחנו חווים כמה טוב זה יכול להיות. תזכורת מעולה ברגעים היותר ירודים. תראי, אין תעודות ביטוח, וכל החלטה כזו מורכבת מכל המידע שיכולנו לאסוף, כשעל גביו תמיד רוכבת איזו קפיצת אמונה. לגבי המידע - תוודאי שאספת את כל מה שאת צריכה. האם זה מספיק כדי לחולל את הקפיצה?

*יערית

New member
שיהייה בהצלחה../images/Emo140.gifX2

מחשבות חיוביות מביאות מעשים חיוביים ותוצאות חיוביות.... אז המתכון לפנייך...ונראה שאת בחצי הדרך.... בהצלחה!

למעלה