תודה לכולם$%^#$^

שטיצה

New member
אני רוצה שוב לאיטליה! :<

שם: דניאל
מיקום בארץ: רמתגן מסן: חח, כבר אייסיקיו: 267673766 כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: מחר תהיה לי לולי! 3>

שטיצה

New member
איטליה כזו מדהימה, היה כיף ../images/Emo99.gif

לולי זו הילה, מישהי שאני נורא מתגעגעת אלייה];

Maytallll

New member
../images/Emo181.gif

שם: מיטל
מיקום בארץ:מיתר
מסן: :\
אייסיקיו:אסור
כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: תעשנו סמים

Michali17

New member
בו :)

שם: מיכל היפה :) גיל: נובמבר יהיה לי 18 מיקום בארץ: פ"ת מסן: MICHALALMOֲHOTMAIL.COM כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: אני אוהבת אתכם

טרילילילילילילילילי ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שם: מיכלי
מיקום בארץ: קיבוץ געתון
מסן: [email protected] אייסיקיו: 237572971 כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: בנצי טַמְבַל. ||: (
)

טריליליליליליללי ../images/Emo15.gif

דו רה מי פה סול לה סי נדב הוא תרנגול רוסי, הוא קורה בקול גדוללל בואו תנו לי לאכול... אוי אני מתה על המשפט הזה :)

JALULA2

New member
....

שם:מור גיל:15 וחצי מיקום בארץ:ירושלים מסן:[email protected] אייסיקיו:אין לי כוח ללכת לבדוק... כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה:תשמעו אביב גפן!!!!!!!

צלילוש3

New member
פלפייי

שם: צליל סעדון גיל: 14,5 מיקום בארץ: באר שבע מסן: [email protected] איסיקיו:306896845 כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: בקשה

dsol

New member
י-א-א-א-א

שם: דודי גיל: 17 מיקום בארץ:עיר נידחת בשם אשדוד מסן: בחתימה אייסיקיו: בחתימה כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: בחתימה XD

Sheygets16

New member
ראר, כן המפקד.

שם: נט. ע. גיל: 16.7 מיקום בארץ: אי שם. מסן: [email protected] אייסיקיו: חסוי עקב בעיית מעריצים. כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: מה תודה? תתפשטי.

jack 1

New member
המממ הממ

שם:שלומי גיל:גדול בשנה מהגיל שהיה לפני שלושה ימים....
מיקום בארץ:אילת מסן:מה איתו? אייסיקיו:מה איתו? כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה:קניתי את מציאות נפרדת

ManRed

New member
הכלב שלי בוכה מתוך שינה

שם: אישאדום גיל: 16.11 מיקום בארץ: ליד עידן,(עידן אם אתה בתל השומר תקרא לי אני אעשה לך הדרכה.. אולי גם אטפל בך...) מסן:D[email protected] אייסיקיו:153597141 כמה מילים למסור לקהילתנו מלבד תודה: קהילה זה נשמע נורא נוצרי...

למעלה