תודה לכולם

SiviP

New member
תודה לכולם

על הפירגון הרב... נורא נהנינו... אני ממליץ לכם לקרוא כתבה שהתפרסמה היום בידיעות על התוכנית, אשר בה מובהרים כמה דברים בקשר לעריכה ולבימוי של התוכנית, מומלץ לכל המפקפקים והמבקרים! אז יאללה, תהנו סיוון

סיוון../images/Emo24.gif.

אני אתעלם מהכעס הרב על כך שלא ענית לי למסר. אשמח אם מישהו יסרוק את הכתבה לכאן או יספר על מה היא
.

SiviP

New member
בנזונה הכל טוב...

מצטער פשוט לא קיבלתי שום מסר ממך כרמית... מה רצית לדעת?? דברי איתי

SiviP

New member
תגובות

בעיקר "איזה אמא מדהימה יש לך" היו גם תגובות בסגנון של "תגיד את האמת, הכל מבוים נכון?" או "אתם באמת לא יכולים בלי אמא?" כמובן שכולם קיבלו את התשובות האמיתיות ביותר! הבימוי הוא חלקי ביותר, לא אמרו לנו בכלל מה להגיד אלא רק לפעמים סודרו מצבים מסויימים שנוצרו ע"י ההפקה או שהיא דחפה אותנו לשם. מה שכן העריכה היא מאוד מגמתית. אני לא מתלונן בסה"כ קשת עושים את העבודה שלהם, מעניינים את הציבור, מעבירים מסר ומביאים רייטינג! ליצור איתי קשר, שלחי לי מסר פרטי בתפוז ונראה מה אפשר לעשות

SPFAN

New member
אתה סיוון מהשבועשעבר? ../images/Emo2.gif

היי, נעימלהכיר
(מה לעזאזל יש לי מלחבר מילים בזמנהאחרון?) אגב, באמת אם מישהו יוכל לכתוב מה כתוב בכתבה? פשוט אינלי

SiviP

New member
חחחח

ממש לא צריך, מספיק ראיתם את התוכנית... מי שעניין אותו, בעוד מספר שבועות ישדר פרק של "לא נפסיק לשיר" בהשתתפות חלק ממשתתפי אמא מחליפה, ואני ביניהם.

למעלה