תודה לכולם

webaction

New member
תודה לכולם

תודה לכל המפרגנים ולכל המגיבים כיף לקבל כזה חום ותמיכה אז הינה הסיפור שלי את הניתוח עברתי אצל אדם הכי נפלא עולם ד"ר אבינוח בסורוקה בבאר שבע האנת היא שלא האמנתי גדול בניתוח אמרתי בהתחלה טוב אני אעשה אתהניתוח ואנשים ירדו ממני כי עד כל הזמן שיגעו אותי את ה צריך דיאטה צריך דיאטה ... אמרתי אני יעשה את הניתוח זה בטח לא יצליח ואז אני אגיד לכולם אתם רואים ניסיתי וזה לא עובד אין מה לשות נשאר שמן. אבל הפלא ופלא התחלתי לרדת במהירות מסחררת והתגובות של הסביבה רק מחזקות ופתום יותר קל ללכת יותר קל להתכופף , אני מוצא עצמי משותלל עם הילדים ולא מחפש דרכים להתעצל ולנוח כל הזמן עולה במדרגות מבלי לנוח כל קומה ועוד מיליון הטבות המכנסיים פתאום תלויים עלי כמו מכנסי מוקיון (דרך אגב עד היום מידי פעם אני לובש אותם) אבל אז מתחיל להגיע גם הדכאון מגיע יום העצמאות ואני אוהב ככה לרדת על הבשר ולנגב עם כמה פיתות וכל זה מחוץ לתחום פשוט נתקע אך כמה אני מתגעגע למנה סביח (כל מה שנמצע בפיתה קשה לי לאכול הפיתה מתנפחת ונתקעת) . בקיצור החיים משתנים מקצה לקצה היום אני שוקל כבר 128 ק"ג - רק בחודש האחרון התחלתי להשקל עד היום לא עיניין אותי. אני שואף להגיע ל 90-100 ק"ג אני ממשיך לרדת בקצב איטי של 0.5-1 ק"ג בחודש. אני עדיין לא בטוח שזההפתרון הכי טוב לכל אחד כבר ראיתי ושמעתי חברה מאוד שמנים שירדו גם בלי ניתוח . רוב הזמן היום אני סובל מצרבות ומידי פעם מהקאות כשאני מגזים עם האוכל 0 מה לעשות המוח לא עבר ניתוח הוא עדיין אוהב לאכול . אני כבר מתכנן מזה 3 שנים להקים אתר מקיף בענין של ניתוחי קיצור קיבה ביחד עם ד"ר אבינוח דבר שכל פעם נגנז ונדחה אם משהו ירצה לשתף פעולה ולשמוע יותר על הרעיון אני אשמח לעדכן אני מבין שיש מפגש ביום רביעי באיכלוב מתוך מגמה להקים קבוצת תמיכה אני מקווה שהיא תצליח טאניאשתדל להגיע בהצלחה לכל אלא שלפני ולכל אלא שאחרי

RomiVais

New member
מדהים!!! ../images/Emo13.gif

אהבתי את הסיפור שלך - מאוד אפילו!! אני בטוחה שגם תצליח להגיע למשקל היעד שלך!!! ומדהים לחשוב שהכל התחיל מלהראות לסביבה שזה לא יעזור. הרי, התחלת ב"אנטי" ועדיין הצלחת - אני תמיד ממליצה אופטימיות ואמונה בלב שלם שדבר X יעזור. לגבי המפגש באיכילוב, אם אני לא טועה זה ביום חמישי ולא ביום רביעי. תבדוק טוב טוב לפני, שלא תתבלבל. שיהיה לך יום נפלא, והמון המון בהצלחה להמשך, רומי

batl

New member
webaction

היי לך !! ראשית אני מבקשת לחזק אותך מעומק ליבי ולאחל לך המשך ירידה מתונה אך בטוחה. שנית - באשר לבניית האתר- גם אני נותחתי אצל ד"ר אבינוח ואני אכן יודעת לבנות אתרים באינטרנט אשמח לעזור ובכוחות משותפים לבנות ולשווק אתר כזה

webaction

New member
קדימה

קדימה בואי נתארגן ונראה מה אפשר לעשות יש לי איזה תוכנית ראשונית שישבתי בזמנו עם ד"ר אבינוח רק שהוא כלכך טרוד שקשה לרתום אותו לעניין אולי אם נכין משהו מובנה הוא ישמח להצטרף

batl

New member
בניית אתר

מבחינתי אין לי שום בעיה - פנה לאימל שלי ומסור לי דרך להתקשר אלייך

רוייקו

New member
ככל הידוע, אבינוח בנה אתר משלו

דיברנו ממושכות בטלפון ומאוד התרשמתי ממנו שהוא חביב וגם מקצועי. צרו איתו קשר. אני בטוח שישמח להרתם לרעיון שהצעתם.

webaction

New member
אתר של ד"ר אבינוח

בעבר שוחחתי עימו מס´ פעמים ואנחנו היינו בדרך להקים אתר שעיין לא עלה כמה שאני יודע

gal33

New member
ממש כל הכבוד לך. רק לא הצלחתי

להבין באיזה ניתוח מדובר. SRVG?

למעלה