תודה לכולם

תודה לכולם

עברו עלי יומיים מאד מוזרים , בעלי עבר תאונת דרכים אתמול בערב בגלל שהנהגת השניה לא צייתה לתמרור האט ותן זכות קדימה. לא קרה לא כלום המלאכים שלו שמרו עליו, האוטו זה סיפור אחר. היה לי מאד עצוב לראות את המכונית שלנו הרוסה אך שמחתי שגבי בסדר. כל היום רצתי ממקום למקום במוניות וברגל בסידורים עם גבי ועם הילדי ואפילו עם החתול המתוק שלנו שננשח ע"י חבר מהשוכנה. לפעמים החיים מכיחים אותנו לעצור ולחשוב מה חשוב ומה לא. אז אני מודה לאלוהים ולמאלכים ששמרו עליו מודה אני על היום המקסים ועל השמש שזרחה והעירה את יומנו.

גאמי

New member
אוי קתרין. יום רווי תלעות. שימרי על

האופטימיות שבין השורות שכתבת. כל הכבוד גאמי.

ליייייי

New member
אופטימיות

אני חושבת שאת מקסימה וחכמה והראית לכולנו איך בעיתות כל כך קשות אפשר עדיין לראות את הטוב והיפה. זו תכונה כל כך כל כך חשובה, רובינו שקועים בלראות את הצד "השחור" או הריק ולפעמים שוכחים לראות את הצד שכנגד ולברך על כל הטוב שיש לנו. מקווה שהתאונה הזו סימלה סוף של משהו אחד והתחלה נפלאה של משהו חדש ושל מישהו ששומר עליכם! לפעמים כשהולכים ברגל יכולים לקרות דברים מאוד מעניינים... ובהזדמנות זו אברך אותך גם אני על העשייה המבורכת ואאחל שיהיה רק טוב -תמיד!!!

תודה בנות

לראות את הצד החיובי של החיים זה השיעור הכי חשוב בחיים שלנו. ולכן מבחינתי, מאד חשוב לי להקפיד עליו, ויש ימים או רגעים שזה לא ממש קורה ואז אני מזכירה לעצמי את העניין, לפעמים גם לא קל למצוא ואז זה הופך לאתגר למצוא את החיובי או את השיעור שלי, וברגעים שאני לא מצליחה כלל אני עוזבת את העניין בידיע שיגיע הרגע ואני אגלה מדוע אירוע זה או אחר התרחשו בחיי. החיים הם יפים. בכל מצב יש יפה ולא יפה השאלה על מה אנו שמים את הדגש. ויש נשמות שלקחו על עצמן חתיכת שיעור לעשות או אתגר ואותם אני מעריצה כי מהמקום שלהם יותר קשה לראות את השמש הזורחת. אך היא זורחת עבור כולנו זה רק עניין של הסתכלות.

קטרין, בריאות והחלמה לבעלך

אם תסכימי אשלח אנרגיות ריפוי.
ויקטוריה

למעלה