תודה לכולן, חשיפה וסיפור אמיתי

תודה לכולן, חשיפה וסיפור אמיתי

אחרי ההודעות המקוריות של האלמונית וליידוגו אתמול, החלטתי לצמצם נוכחות באופן מסיבי בפורום. בערב, עדיין תחת תחושת העלבון, סיפרתי לגבר שלי מה קרה. אחרי שהוא וידא שבאמת לא השווצתי (ותאמינו לי שיש במה) אלא רק כתבתי ´רופא´ ו-´סטודנטית לתואר שני´,מהוא נעץ בי מבט לא מאמין ושאל, "את מתכוונת להגיד לי, שיש אנשים שחושבים שהם יכירו אותך יותר טוב אם הם ידעו מי המאפרת שלך מאשר אם הם ידעו מה המקצוע שלך ?". אמרתי לו, "טוב, זה בכל זאת פורום חתונות". אז הוא הגיע למסקנה שכולנו מופרעות. אז בנימה אופטימית זו, המון המון תודה לכולכן על התמיכה ועל העידוד. מאוד נפגעתי מהביקורת הבונה שהועברה כאן, והיה קשה לי להרגיש שאני מצטיירת כטיפוס שחצן ושפגעתי במישהו מבלי להתכוון. אני שמחה לדעת שאם זה אכן קרה, מדובר במקרה בודד, ואם יש רצון ללבן אותו - הדוא"ל שלי כאן. כמו-כן, אני יותר ממזמינה את כל הנשואות לשלוח אלי או לענבל ממתחתנים את סיפור החתונה שלכן - אמנם יקח זמן להעלות אותם, אבל אני משוכנעת שמתחתנים ישמחו לשמור עליהם בינתיים. אתן גם מוזמנות לשלוח את התמונה או התמונות שאהבתן ושהייתן רוצות שיופיעו במקביל. ההזמנה פתוחה גם לכל סיפור מיוחד אחר- איך הכרתם, איך הייתה הצעת הנישואין וכיוצב´. חשוב לי להסביר בהקשר זה שאני לא יכולה לפרסם בשלב זה את שמות נותני השירות שבחרנו ונבחר - כחלק מהסיפור עם הטור במתחתנים. אני מקווה שאחרי החתונה כבר לא תהייה בעייה. אז מראש סליחה. וחוצמזה, מעבר לכך שאין לי נטייה כפייתית להשוויץ בגבר שלי, אני חושבת שבזוגיות הכבוד, ההערכה ואפילו הגאווה אחד בשני הם דברים מאוד חשובים, לא רק בהקשר המקצועי. וחשוב להפגין אותם, ביחד ולחוד. לחשיפה המובטחת - כאמור, הגבר בן 29 (ולחוץ מכך), רופא על סף התמחות, אני בת 25, סטודנטית לתואר שני במדעי החברה (אין עוד נושא לתזה, אלמונית, אבל אם תרצי אשמח לעדכן). אנחנו ביחד שלוש שנים עוד חודש, גרים ביחד בת"א מזה שנה ומתחתנים עוד שבעה חודשים. מתים לעבור כבר לפורום הריון ולידה, אבל שיקולי כסף (אני עובדת חצי משרה באוניברסיטה, זה לא כסף ולא כבוד) וזמן (להיות רופא זה לא לראות אור יום) יחייבו דחייה של ארבע שנים בערך. אנחנו זוג מעורב, אני אשכנזיה, הוא ספרדי, וזה אולי לא רלבנטי אבל זה עושה לנו המון כיף בגלל השוני הרב בין המשפחות והמסורות, ואנחנו מקווים שזה ישתקף בחתונה. ולמרות שאבא שלי לא היה מעורב בהבאת מעפילים ארצה, סבא שלי היה אסיר ציון ברומניה כי הוא היה חבר בשומר הצעיר, וסבתא שלי עלתה לבדה ארצה, בגיל 17, בהריון (עם אבא שלי) ורווקה. יש לנו עדיין את המברק המקורי שהיא שלחה לרומניה - "נולד בן בכור, האם והילד בריאים". כשאבא שלי היה בן 3 ההורים שלו התחתנו, והוא היה נוכח. ויש עוד סיפורים, ברוך השם, אבל לא נראה לי שזה יעניין מישהו, אז עד כאן חשיפה להיום. אז שוב תודה לכולם.

*שיר

New member
../images/Emo25.gif ושלא תשני מהרגליייך בגלל

כל מיני ביקורות טפשיות... ודרך אגב, גם אנחנו זוג מעורבבים ואני מאשרת שזה מוסיף המון עניין וכיף
!!

נופר30

New member
אין מילים בפי פשוט גדול

אני עדיין מחפשת איפה השחצנות בהודעה שלך. ותאמיני לי נברתי ונברתי ואפילו חיפשתי הודעות ישנות שלך בתקווה שאולי יש איפושהו באחת מהן שמץ של שחצנות לצערי עלי להודיע לך שלא מצאתי אני דורשת מייד הודעה שחצנית ( צריך לתת לאלמונית מעט לחם לא ?) לא מבינה מדוע נפגעת אין לכך שום סיבה פשוט תעברי הלאה ושיהיה הרבה בהצלחה

cmontal

New member
הילה אני כל כך מסכימה עם כולם ../images/Emo24.gif

אני לא מבינה היכן השחצנות בהתבטאויותייך. כששואלים אותי עלי ועל בן זוגי אני תמיד נהנית לספר שהכרנו בלימודים לתואר ראשון ושהוא עושה תואר שני (מקור גאווה קטן עבורי) בוודאי שזה טבעי להתגאות בבן הזוג, הרי אם אני אוהבת אותו וגאה בו אז שכולם ידעו את זה!!!! ולגבי העובדה שאתם זוג מעורב, אז אני בכלל חצי רוסיה וחצי פולניה ושחר הוא פרסי וזה כיף עולמי!!! מאז שהיכרתי אותו עליתי 5 ק"ג!! רק מהאוכל הטעים של אמא שלו. אין כמו לערב עדות בשביל ללמוד דברים חדשים וכמובן בשביל ילדים יפים... (ילדי תערובת הם מהממים...)

סיגל2

New member
הילה, סיפור נהדר ומעניין ומקווה

שנמשיך לקרוא את סיפורייך המעניינים. וקחי
גם ממני.

מיה :)

New member
you go, girl ../images/Emo99.gif

גם אנחנו זוג מעורב, רוסיה וטורקי. וזה באמת מוסיף המון, כיף אמיתי

מיה :)

New member
אפשר לומר שאני גם רומניה

סבתי ברחה מרומניה לרוסיה במלחמת העולם השניה, ואני נולדתי במולדובה, שזה על גבול רומניה. אבי הוא רבע יווני. יו, כמה עדות...

kisses

New member
Dear Hila I like you now more

I´m Romenian 2 and dont leave this furum on the accoint of some loser who wants attantion we all love you here please dont go

dorlim

New member
אנחנו איתך ../images/Emo45.gif

אין שום סיבה שמישהו פה יתבייש במה שהוא ו/או בבן (בת) זוגו. מן הסתם, כשאנחנו אוהבים ההצלחה של הצד השני היא מקור לגאווה גם שלנו (וטוב שכך!) וסתם בשביל הפרוטוקול: אצלנו התערובת יוצרת סלט ישראלי - דורון חצי פולני חצי בריטי ואני חצי מרוקאית וחצי ספרדיה (והחצי הזה מסובך לגמרי - צד אחד מיוון ממש ס.ט והצד השני יגוסלביה - חצי ס.ט וחצי מליטא...). בקיצור ערב רב שיוצר, לדעתי, משהו מאד מיוחד ומאד ישראלי.

הילית*

New member
קבלי "ח" "ח" על החשיפה....

ואני אשמח עוד הרבה לקרוא את דברייך השנונים... ודרך אגב אני לא מגיבה לשום כיוון וזאת היות ובשבוע שעבר השתתפתי כאן לדיון, די בתחילתו, דיון שגרם משום מה לאחד הצדדים להיעלב ונמשך אח"כ בלעדי בצורה ממש לא נעימה...ולפיכך, קיבלתי החלטה (אולי תבוסנית...) לא להיכנס לעימותים שלא לצורך עם אף אחד וגם מתוך רצון לשמור על פורום נקי כמו שהיה תמיד...

שירי71

New member
וואלה גם אני. די...

גם לי זה קרה שבוע שעבר, באותו שרשור שאת מדברת עליו, הילית. הרגשתי רע עם זה, ודי לא מגיבה יותר להודעות בעניינים שגרמו לעלבונות. מקווה שזהו די! הלילה ירד גשם ראשון (מה שסוגר אפשרות לאירוע חוץ עבורנו בחתונה) אבל אולי הוא הוא שמסמל כאן תקופה חדשה? הלוואי!!!

שמופית

New member
גם אנחנו במעורבים -

הוא חצי תימני וחצי יווני ואני אשכנזיה מעורבבת עם רוסיה, פולניה וצ´כוסלובקיה
אנחנו כבר מתים לראות איך יצאו הילדים...

אנחנו הרבה יותר בנאליים..

אני רוסיה (אפילו נולדתי שם) וצביקה הוא ממוצא ארגנטינאי, שהמשפחה שלו הגיעה לארגנטינה לפני 60 שנה מ...נכון, רוסיה....

רחלי1

New member
הילה, מבריקה שכמותך... ../images/Emo24.gif

חזקי ואמצי. שיצאו לך ילדים שווים, אמן!!! שינקעו את לשונם כל אוייבייך. שתהיה לך מותק של חתונה. שיהיו לך מותק של חיים. שתמיד תקבלי מחמאות על הגבות. שלא תפסיקי לכתוב לעולם. שיגיע כבר הסתיו. שתהיי תמיד בריאה ומאושרת. שיהיה לך אחלה יום... חיבוק וירטואלי מוחץ וגם נשיקות, רחלי.

למעלה