תודה לכל הבנות התומכות

אביבית28

New member
תודה לכל הבנות התומכות

אתמול שמעתי מאנשים שחמותי מתלוננת שאני לא מוכנה לקבל אותה ביגלל שאני אומרת שאימי חולה ביגלל שהיא קיללה אותה. וזה לא נכון. לא יודעת מה מה עושים? נמאס לי. דרך אגב לאן סיגלהיא נעלמה?

היי מקסימה ../images/Emo70.gif

אני שמחה לראות אותך!
סיגליהיא תכף תופיע, נכון סיגלינקה
. חמותך אמרה. יופי. כל הכבוד. את יודעת שאת לא מקבלת אותה עכשיו כי יש לך מספיק על הראש, נכון? מצטערת מאוד, זה ממש לא הזמן להתייחס בכלל לאמירות האלה. ולדברים שחמותך המאוד לא חכמה יש להגיד, הרי אין שום משקל, חוץ מאולי עלבון והתמרדות מול השקרנות והחשיבה הרעה. בבקשה, בינתיים, תשתדלי להתעלם מהאמירות האלה, ותתרכזי במה שחשוב לעכשיו? מה לעשות, זה לא הזמן לארח אצלך! ומי שלא מסוגל להבין את זה, נמצא באמת בבעיה !

נשמה, ../images/Emo24.gif

שמחות כולנו לשמוע מימך.
כולנו כאן שואלות בנינו לשלומך ואני שמחה שאת עדיין נשמעת אופטימית. אני תקווה שאת תעשי את מה שצריך, תפסי את אחת מחבר החכמים שם ותאיר את עיניה למתרחש (כמו שדברנו). כרגע, (כמו שאמרתי לך בטלפון) שמרי על שקט תעשייתי ואל תראי לה שהריגושים שלה עושים לך משהו. אמרתי ואומר: אם היא אומרת כך אז על ראש הגנב בוער הכובע. אם טרחה להעביר מסרים שכביכול את חושבת כך עליה- אומר דרשני! כל העניין פה הוא חוסר הרצון שלך לארח אותה נקודה. תמסרי לגיסה שתאמר לאימה לחפש ריגושים והרפתקאות במקומות אחרים, שתרשם למתנ"ס, 60+ , חוג לסריגה או שתלך לדוג (אם היה חוג לעזעזל הייתי ממליצה גם) ושאת בכל אופן לא הכתובת בשבילה. נשיקות וחיבוקים והמון תודה לחיזוקים שלך בנושא האחר (גם את מחזקת לאור נסיונך, רק שתדעי)
בשורות טובות
אמן

שתחפש מי שינענע אותה

שתעשה כמוני הלכתי להתנדב למשמר האזרחי ממש כייף תני לה את העצה הזו תמצא משהו יותר מענין מלהתריד אותך

smagi

New member
תגידי חמותך פסיכית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

במקום לנסות ולתמוך בך, זה מה שהיא הולכת לספר
שתחפש משהו טוב לעשות, שתלך להתנדב איפה שהוא, שתיסע לקוטב העיקר שתעוף לך מהעיניים
וחוץ מזה התגעגענו אליך כאן
ואיך אמא שלך מרגישה? מגי

אביבית28

New member
אמי מרגישה יותר טוב

היא כרגע בטיפולי הקרנות וכימוטרפיה . אני מאמינה שיהיה בסדר.

אורא

New member
אביבית קודםכל קבלי ../images/Emo24.gif

ענק... אחר כך תשלחי את חמותך לעזאזל ומהר
תחזיקי מעמד, מה שחשוב כרגע זו את ואמא שלך וכל העולם יקפוץ חיזקי ואמצי אור

בולי27

New member
תגידי , את מתיחסת לכל סתומה../images/Emo35.gif

או רק לחמותך שמור הכבוד
את יודעת....אלוהים יעניש אותה על רע הלב הזה, לא מזמן הוא נתן לה אזהרה והיא לא הבינה עדיין.... בינתיים קבלי
ואל תעלמי לנו...

הגנובה

New member
הי אביבית../images/Emo24.gif

חמותך היא אישה רעה וחסרת התחשבות
אני יודעת שזה קל להגיד וקשה לעשות - אבל אל תתייחסי למה שהיא אומרת ואל תתני לה לפגוע בך או לגרום לך לכעסים על דברים שהיא אמרה.... תעשי מה שאת צריכה לעשות וטפלי בעצמך ובאימך
אבל... וזה מניסיון... אם היא תאמר לך כזה דבר בעצמה... פנים אל פנים... אל תתני לזה לעבור בשקט
- כסחי אותה בלי להתחשב בכלום
אני אומרת את זה מניסיון
... כשאבי היה חולה (גם לו היה סרטן)... חמי אמר לי ש"הכי טוב..." ואני מצטטת... "הכי טוב שהוא ישים לעצמו כדור בראש ויפתור את כל האחרים מלטפל בו"...... באותו רגע... לא יכלתי לדבר... רק פרצתי בבכי... היום אני מצטערת שלא הורדתי לו את הראש על המקום
היום אני אוכלת את עצמי על זה שנתתי להם לנקר בנפשי בזמן שטיפלתי באבי. אז עצתי לך מגיעה מניסיון רב ומר.... אל תתני להם לפגוע בך
אל תתני לשמועות של מה הם אמרו או לא אמרו להציק לך
התעלמי מהכל
ומעל לכל... כשהם אומרים משהו לידך... אל תתני לזה לעבור בשקט.... ודקה אחרי זה ת-ש-כ-ח-י מ-ז-ה
- אל תחשבי על זה יותר
נקי את הראש והנשמה שלך ממחשבות עליהם
אני מאחלת לך שתוכלי למלא לפחות חלק מהצעותי...
ולאמא שלך - המון בריאות ושתחזיק מעמד

לאביבית יש לי פתרון

|שלחי אותם אלי אני מחפשת כרית אימונים ולך הרבה |נשיקה
לדאבוני גם 4ממשפחתי עברתי את הטיפולים ,תיהי חזקה ושמרי על עצמך

לגנובית שלום

היום אני במצב מלחמה לכן חבל שלא אמרת לחמך שיעשה מצוה וידחוף לעצמו את הכדור כך יפתור אותך ממפלצת כמהו , אך מצדאחר מי יודע מה ילד יום ואת המילים היתי שומרת עוד יבוא יום להחזיר באותו המטבע

הגנובה

New member
זו יכולה להיות נקמה מתוקה מאוד....

אבל הוא בכל זאת אבא של בעלי וסבא של הילדים שלי... לכן אני לא מאחלת לו כל רע... שיהיה בריא לעולם!!! ושיעזוב אותי לנפשי!!!!

למעלה