תודה לכל החברים על התמיכה הנפלאה

תודה לכל החברים על התמיכה הנפלאה

לילה וכרגיל אני סיימתי לבשל חלק מהאוכל לשבת.בעלי כבר ישן מזמן. בעלי כבר לא נוהג רשמית כחצי שנה. כמה פעמים בודדות הוא לקח את הרכב לסיבוב ביום שישי או אחרי העבודה כשלא הייתי בבית. אך אנו משתדלים מאד שלא ינהג ובדרך כלל מצליחים בהגיון שעדיין עובד. גם אם נשלול לו את הרישיון הוא יכול להחליט לנהוג גם בלעדיו. לכן , יש צורך בפיקוח מתמיד. היום שמתי לב ששכח להחתים כרטיס בעבודה בבוקר וגם כשבאתי לקחת אותו , שכח. אני מקווה שזה חד פעמי. תודה לכולם , אני מטפלת בעיניים וגם מסיעה את בעלי וגם עושה קניות וגם מבשלת וכו', כי כמו שאתם יודעים , בסופו של דבר אמא צריכה לעשות הכל , גם אם היא חולה. היה קישור בפורום לעשרה משפטים באנגלית של מחשבותיו של חולה אלצהיימר. כדאי לתרגם לעברית. אחרי שקראתי אותם , אני מרגישה שאלה התחושות של בעלי שאינו אומר אותם מילולית, אך כל הזמן מחבק אותי ומנשק כאילו נתלה בי ומבקש עזרה. אם משהו משתבש אצלו ואני שואלת , הוא לא מעוניין לענות ולפעמים קצת כועס שאני בכלל שואלת. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ושבת שלום, טובה

zs1957

New member
פנטרה אמיתית -יישר כוח!!!!

בוקר טוב טובה , מה שלומך. אני מקווה שמצב הדלקת בעין משתפר.שיהיה לך המון כוח וסבלנות להתמודד עם מחלתו של בעלך. הוא בתחילת הדרך. אני מקווה שהמפגשים בקבוצת התמיכה בת"א לחולים ולבני משפחה יעזרו לו להתמודד ולהתגבר על הדברים שמציקים לו. הצוות מצויין. אני מקווה שהוא ירצה ללכת ולא תקבלי סירוב לאחר הפעם הראשונה. גם אם ייסרב ללכת אל תכריחי אותו , לכי לבד המפגשים הללו יחזקו אותך ויתנו לך כלים מקצועיים להתמודד עם המחלה. טוב שהוא מחבק ומנשק אותך זוהי תקשורת של אדם הזקוק לעזרה ויודע שרק אשתו האהובה והמסורה תעניק לו את העזרה ותשומת הלב לה הוא זקוק, כמו שהוא אוהב.סוף שבווע נעיםלכולם ושבת שקטה ומהנה. זהבה שחם

אירילה

New member
עד מוצ"ש עשרת הבקשות ייתורגמו

ויוכנסו למאמרי הפורום. ובעניין רשיון הנהיגה טובה , גם אם זה קשה וגם אם לא נעים ,את חייבת מיידית להפסיק את נהיגתו ,כל עוד לא קורה כלום זה נס ,אבל כשתקרה חס וחלילה תאונה ,לא נעים להגיד אבל ,המצפון שלך לא ייתן לך מנוחה כאשר ידעת מראש שיכלת למנוע זאת ונתתם לו לנהוג ושהבאתם זאת על עצמכם. ולכן עדיף מוקדם כמה שיותר ומיד. גורם מקצועי יכול להעביר לו את מה שלך קשה להעביר לו בנושא הנהיגה. מאידך תפעלי את בצורה חד צדדית ותבקשי להעבירו ועדה של משרד הבריאות ע"מ שתשלול את רשיון הנהיגה שלו. וגם כשרשיונו יישלל והוא ינסה לנהוג ברכב ,תשתמשו בטריק ששמעתי שעובד ,"תעלימו את הרכב" תסתירו אותו אצל חברים או בני משפחה ,תגשו למשטרה ותבקשו אישור על גניבת הרכב ,כמובן שתסבירו שם את המצב ,אם תתקלו בבעייה ,אשמח לעמוד לרשותכם. צר לי כי הייתי כאן כה נוחרר ולא מעודד במיוחד ,אבל הכל כמובן עם כוונות טובות. שתהיה לכם שבת נעימה ושקטה. גרשון

ענתי44

New member
טובה יקירה גרשון צודק!../images/Emo24.gif

לפני כמה חושדים היתה תאונה קטלנית והנכדה בכתה שסבא לא היה צריך לנהוג יותר במצבו.... אולי הוא יפגע ויכעס עליכם, אבל, עדיף ככה. השכן שלי כעס על אשתו וצעק אבל הם היו חזקים עד ששכח בכלל שהוא יודע לנהוג.

zs1957

New member
מצטרפת בתמיכתי להמלצותיך הנבונות

מה היינו עשת בלעדיך? אתה אבינו הרוחני. הרבי שלנו. יישר כוח!!! זהבה שחם

zs1957

New member
מה הענינים טובה?

לא שמענו ממך הרבה זמן? האם הכל בסדר? מה עם העין? כתבי לנו את חסרה!!!! זהבה שחם

למעלה