תודה לכל המברכות....

תודה לכל המברכות....

שבוע טוב ותודה על כל האיחולים.... בהזדמנות זו רציתי לשאול-האם מישהי מכן לוקחת פמולן? ואם כן- האם זה גרם לדימומים? 7

אני לקחתי בהנקה הקודמת,

היו לי דימומים וביוצים! עכשיו אנחנו משתמשים בקונדומים. ד"א,בתחתית כל הודעה שאת פותחת לקרא יש "הוספת תגובה" וכך ההודעות שלך ישורשרו למקומן.

תודה רבה על המידע והעצה....

תודה על המידע.... הדימומים היו בלתי פוסקים? פשוט מבחינה דתית לא מתאפשר לנו השמוש בקונדומים והתקן לא ממש בא לי כי שמעתי שזה גורם ללא פחות דמיומוים ויותר מדי נשים שאני מכירה נכנסו להריון עם התקן....

גמאני לקחתי 3 שבועות

והיו דימומים. הפסקתי כי זה גרם לי בלגן הורמונלי כמו בהריון - עם בכיות, ואני חושבת שהשפיע לרעה על החלב. למרות שאני לא בטוחה החלטתי להפסיק עם זה. נ.ב. את יודעת שהן די לא בטוחות? אני למדתי את זה רק פה בפורום.

YOYO האחת

New member
שאלה דחופה - בקשר לפמולן

למי שיש ניסיון בנושא - אני לוקחת כבר שבוע וחצי ומאתמול יש לי דימומים שנראים כמו מחזור (עד עכשיו לא קיבלתי מהלידה - חודשיים וחצי) האם זה מחזור או דימומים מהגלולות? בעלות הנסיון - האם לבטוח בגלולה או לא. אשמח לכמה שיותר פרטים.

גם אמי לוקחת..

גם אני לוקחת-רק 4 ימים ומדי כמה שעות יש לי דימום היסטרי שפוסק. זה קרה לי כבר -פעמיים. אבל אני כולה שבועיים וחצי אחרי לידה כך שייתכן והדימום קשור עוד ללידה... בכלצמקרה נראה לי שאם הדימום התחיל רק שבוע וחצי אחרי שלקחת אין קשר לגלולות.....

יתכן שהדימום כלל לא קשור לפמולן

אם את רק שבועים וחצי אחרי לידה יתכן מאד שהדימום הוא עדין דימום אחרי לידה. אצלי זה ארך 6 שבועות. קיבלתי מיד אחרי הלידה פיטוצין שמכווץ את הרחם כך שרב הדימום התרחש אז , לכן הייתי בטוחה אחרי שבועים, כשנחלש הדימום שזהו זה , אבל מסתבר שזה קורה הרבה אחרי לידה, הדימום נחלש ומתחיל מחדש כאילו כלום.

קרה לי אותו הדבר

נבהלתי והלכתי לרופא שאמר שזה כלום ולהמשיך לקחת. שמעתי הרבה על כמה הגלולה לא בטוחה, ועל רופאים אחרים שאמרו לחפש פיתרון אחר אם יש דימומים. בסוף החלטתי שזה לא שווה את המאמץ, כי זה גם לא מספיק בטוח - והפסקתי. פשוט תתיעצי עם רופא שאת סומכת עליו.

למעלה