תודה לכל המברכים והמברכות שבירכו

תודה לכל המברכים והמברכות שבירכו

אותי על הבוקר יש לי יום הולדת והיום נולדתי לפני 38........... שנים בשעה 5.30 לפנות בוקר ביום שני. היום יש לי יום הולדת ואני אמא אחרי הרבה שנים. אז את הברכה הראשונה קיבלתי מיובל איך שפתחתי את העינים וראיתי אותה מחייכת אלי. אז שיהיה לי יום הולדת שמח ותודה שוב שחשבתם עלי (לא נעלבתי)

אורלי99

New member
מזל טוב לך ../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

שתזכי להרבה ימי הולדת מאושרים עם יובל המקסימה.

ואיך נברך אם לא ידענו?../images/Emo8.gif

שיהיה לך המוןןן
אושר ואושר ושתזכי לגדל את יובל המתוקה באהבה גדולה

ענתש

New member
יום הולדת שמח נורה !!! שתהיה לך שנה

נפלאה (יובל תהפוך אותה לכזו) ושהמון אהבה תקיף אותך תמיד תמיד. (לא הבנתי אם נעלבת או לא כי אני גרועה בלהבין סרקסטיות - אם זה מה שזה היה ? אז אני רוצה רק להגיד שנראה לי שצריך לעשות רשימת ימי הולדת ולמנות אחראית - רצוי מנהלת הפורום למשל - שתהיה אחראית לפתוח מזל טובים, כמו שעושים ב"הנקה")

נדמה לי שעשו רשימה לא? נעלבתי כן

קצת אבל עבר לי אולי בגלל שאני לפני מחזור, נעלבתי גם שהבעלול היקר שלי חולה ולא זכר להגיד לי מזל טוב על הבוקר אבל לא נעלבתי כי יובל הזכירה לי שקיבלתי את המתנה הכי מופלאה ליום הולדת. והדפים עוברים בקצב רצחני אני לא מספיקה לעבור על הכול

טוטי30

New member
ענתש את מפתיעה אותי! נורה התנצלותי!

דפנה עמלה קשות על הרשימה והיה שרשור אין-סופי בימים הראשונים שעלינו לאוויר. לא התפקדת שם גם? נורה, כנראה שתאריך היומולדת שלך לא נכנס לרשימה, וכך פשוט לא ידענו אבל אני מאחלת לך המון אושר ונחת וכל מה שאפשר לאחל לך וליובל ביחד! בין המאמרים, ישנו מאמר שנקרא יומולדת חגיגה נחמדת ובו הרשימה לפי חודשים אם יש עוד מישהו שלא מוצא את עצמו או את ילדיו ורוצה להיכלל ברשימה אנא! שלחו לי מסר כדי שאוכל לעדכן. חבל לי נורא, נורה, שנפגעת מאיתנו, במיוחד ביומולדת. באמת שלא התכוונו! מזל טוב שוב וטון של חיבוקים ונישוקים לך וליובל

ענתש

New member
באמת לא זוכרת שהיה כזה...

מרוב פורומים שאני משתתפת אני כבר לא זוכרת מה היה איפה
נדמה לי שלא התפקדתי שם... אני בודקת. בכל מקרה - מה דעתך על זה שאחת המנהלות (אני אומרת מנהלות כיאלו הדמויות שפשוט בהכרח תמיד בפורום) תעקוב אחרי זה ותהיה אחראית לפתוח שירשור יום הולדת במועד הנכון לכל אחת ולכל עולל ? ככה עושים בהנקה וב"להיות הורים" וזה מאד נחמד שאף אחד לא נשכח (נראה לי שפשוט צריך לשתולהכל באאוטלוק ולבקש שיקפיץ תזכורת ואז לא שוכחים).

n i s h a

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif

ושתמשיכו לאהוב עד השמיים וחזרה !

מזל טוב לנורה ../images/Emo65.gif

עוד הרבה שנים מאושרות, עוד ילדים בדרך וכמובן רק בריאות ואושר מזל טוב

dafgol

New member
../images/Emo49.gif נורה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif|4

קרן^

New member
מזל טוב נורה../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifאיזו מתוקה../images/Emo77.gif

למעלה